Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Helsinki
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
ilmoitus
Paljonko maksaisit
hotellista per yö?
Mihin hotelleihin pääsisit? Katso Booking.comin ratkaisu klikkaamalla hintaa.
Hotelli Bulevardin varrella
Aivan ytimen vieressä sijaitsevat kaupunginosat Kamppi ja Punavuori ovat hyviä alueita majapaikalle, etenkin Bulevardi ja sen lähikadut. Täältä on lyhyt kävelymatka minne tahansa ja raitiovaunut kulkevat.

Millainen hotelli Helsingissä kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Helsingin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Huoneiden hinnat ja saatavuus

Jos mielii yöpyä keskihintaista edullisemmassa majapaikassa, on hostelin yhteismajoitushuone (eli “makuusali”) kaikkein edullisin ratkaisu. Kesällä huoneessa, jossa on 4–12 sänkyä, voi nukkua alkaen reilulla 20 eurolla mutta Helsingissä nekin voivat maksaa lähes 40 euroa. Kahden hengen huoneen saa edullisimmillaan keskustan ulkopuolella olevasta hostelista reilulla 50 eurolla, ja jos matka ajoittuu vaikkapa marraskuuhun, voi sen olla hivenen alle 50 euroa.

Huoneen kaikkein edullisimmista hotelleista, joihin kuuluvat Omena-ketjun hotellit, saa noin 100 eurolla, mutta jos tyytyy yöpymään muualla kuin keskustassa, voi kahden hengen huoneen saada 80–90 eurolla. Jos mielii aivan ytimessä olevaan hotelliin, maksaa se kesäkuukausien aikana 150 euroa mutta ytimestä voi hiljaisimpina aikoina saada huoneen muutaman kympin tätä halvemmalla.

Helsinki on viime vuosina tullut entistä suositummaksi kaupunkilomakohteeksi, ja heinäkuun 2018 huippukokous nosti sen profiilia ja suosiota entisestään. Tästä syystä huone tai hostelvuode kannattaa varata mahdollisimman ajoissa, etenkin jos matkan tekee kesäkuun alun ja elokuun lopun välisenä aikana. Keskikesän lisäksi toukokuu ja syyskuu ovat suosittuja aikoja matkustaa Helsinkiin. Suuret tapahtumat voivat tuoda paljonkin ihmisiä Helsingin hotelleihin, ja jos esimerkiksi on menossa Hartwall Arenalle ja haluaa hotellin sen läheltä, kannattaa varaus tehdä kuukausia etukäteen.

Majoituksen löytäminen Helsingistä

Helsingissä on suuri määrä erilaisia hotelleja ja jonkin verran muitakin majapaikkoja, kuten entistä enemmän huoneistoja ja entistä enemmän ja entistä kansainvälisempiä hostel-tyylisiä majapaikkoja. Ydinkeskusta rautatieaseman ympäristössä on kätevin tienoo yöpyä, mutta alue on meluisa ja rauhaton viikonloppuisin ympäri vuoden ja näin muitakin tienoita on hyvä katsella. Hotellien lisäksi kaupungissa on leirintäalue, ja siellä on lisäksi hosteleja, joissa voi yöpyä varsinaisia hotelleja edullisemmin.

Parhaat alueet hotellille

Hotelleja on eniten aivan ydinkeskustassa, lähellä päänähtävyyksiä, mutta niitä on jonkin verran myös vähän syrjemmällä. Keskikesällä ja viikonloppuisin aivan ydinkeskusta on rauhaton alue, jolla on melua ja järjestyshäiriöitä, ja tällöin vähän syrjemmällä oleva majapaikka voi olla parempi vaihtoehto.

Ydinkeskusta (Kamppi-Kluuvi)

Ydinkeskusta Eduskuntatalon ja Kauppatorin välisellä alueella on paras paikka yöpyä Helsingissä, ja sen ulkopuolelle kannattaa majoittua vain erityissyistä. Tämä on kaupungin elämän keskus, josta löytyy kaikki mahdollinen metroasemista nähtävyyksiin, parhaisiin ravintoloihin, kauppoihin ja yöelämään. Pääosin tämä on turvallinen alue, joskin myös rauhattomia tienoita sillä on, kuten Kaivokatu rautatieaseman edustalla ja monet muut ydinkeskustan kadut viikonloppuiltaisin ja -öisin.

Mikäli haluaa olla varma siitä, että ulkopuolella ei ole melua ja järjestyshäiriöitä, kannattaa majoittua hivenen syrjemmälle eikä esimerkiksi vuoden 1952 olympialaisiin valmistuneeseen Sokos Hotel Vaakunaan, joka on aivan pääkallopaikalla viikonlopun juhlintaa silmällä pitäen. Rauhallisempaa onkin lähellä Kauppatoria, ja esimerkiksi Hotel Kämp sijaitsee rauhallisella paikalla. Muita alueen varteenotettavia majapaikkoja ovat myös Kämpin naapurissa sijaitseva GLO Hotel Helsinki Kluuvi, kohtuuhintainen Omena Hotel Helsinki City Centre ja Hotelli Torni, joka tosin on paikalla, jolla voi olla meluista kesäviikonloppuisin.

Kamppi ja Punavuori

Aivan ytimen vieressä sijaitsevat kaupunginosat Kamppi ja Punavuori ovat hyviä alueita majapaikalle, etenkin Bulevardi ja sen lähikadut. Alueelta on lyhyt kävelymatka minne tahansa keskustan alueelle, raitiovaunut kulkevat hyvin ja osasta aluetta on lyhyt kävelymatka Kampin metroasemalle. Tämä on aluetta, jolla on hyviä kauppoja, erinomaisia ravintoloita ja yöelämää, joka tosin on huomattavasti laimeampaa kuin vielä1990-luvulla. Täällä on tietenkin etenkin kesäviikonloppuisin melua ja roskaamista, mutta alue on tyylikäs ja varsin rauhallinen valinta majapaikalle.

Katajanokka
Katajanokassa mielenkiintoinen, mieleenpainuva majapaikka on entiseen vankilaan perustettu Hotel Katajanokka.

Hyviä hotelleja ovat aivan Erottajan naapurissa sijaitseva Klaus K, saman kadun varrella mutta kauempana Mannerheimintiestä sijaitseva Indigo, aivan ytimen vieressä sijaitseva Omena Hotelli Lönnrotinkatu, Länsiterminaalista kävelymatkan päässä sijaitseva Glo Hotel Art ja myös keskeisellä mutta rauhallisella paikalla sijaitseva Lilla Roberts.

Katajanokka

Katajanokka on tyylikäs alue, jolla on kaunista arkkitehtuuria ja jonne Viking Linen laivat tulevat, ja tämä voi olla joillekuille hyvä paikka majoittua. Alueen pääpaikoilta on kävelymatka Kauppatorille, ja raitiovaunut kulkevat hyvin. Alueella itsessään on kuitenkin vähän hyviä ravintoloita, kauppoja tai yöelämää, ja sen elämänmenoa leimaavat laivaterminaalit, jotka pitävät osia siitä jatkuvasti vilkkaina. Mielenkiintoinen, mieleenpainuva majapaikka tällä alueella on entiseen vankilaan perustettu Hotel Katajanokka.

Kallio

Hakaniemi, Siltasaari ja Sörnäinen ovat aluetta, jota kutsutaan Kallioksi, ja tämä alue herättää kaupungissa asuvissa ja siellä vierailevissa ristiriitaisia tunteita. Toisaalta paikka on mielenkiintoinen sekoitus suomalaista ja eksoottista, tyyliä ja alakulttuuria, mutta pääosin se on suttuinen ja rauhaton paikka, etenkin Sörnäisten metroaseman ja sen lähistön osalta. Jos alueelle haluaa majoittua, on Hakaniemen metroaseman tienoo siihen parhaita ratkaisuja, sillä liikenneyhteydet ovat hyvät ja torin lähistöllä on osa Kallion parhaista kaupoista, ravintoloista ja baareista. Hyvä, rauhallisella paikalla sijaitseva Scandic Paasi on tyylikäs valinta hotellille Pitkänsillan toisella puolella, ja lähellä Linnanmäkeä ja Helsinginkatua sijaitseva Scandic Kallio on hivenen edullisempi kuin monet muut hotellit.

Pasila

Pasila on kaupunginosa, jonka rautatie on jakanut Länsi- ja Itä-Pasilaan, ja näistä Länsi-Pasila tulee luultavasti tutuksi harvoille matkailijoille. Itä-Pasila ei sekään tule tutuksi monellekaan, mutta siellä sijaitseva messualue on paikka, jossa vieraillaan. Jos saapuu Helsinkiin ja Pasilaan messuille, on Holiday Inn Helsinki Exhibition & Convention Center hyvä valinta majapaikalle. Liikenneyhteydet muualle kaupunkiin ovat sieltä hyvät sekä raitiovaunuilla että paikallisjunilla, jotka kulkevat päärautatieasemalle viidessä minuutissa. Huomionarvoinen seikka on kuitenkin se, että Itä-Pasilan nämä osat ovat täysin remontissa ja alueella on rasittavaa vierailla. Remontit jatkunevat paikalliseen tyyliin vuosia, ainakin loppuvuoteen 2019 mutta mahdollisesti pidempään.

Tapiola
Tapiola on paras paikka yöpyä Espoossa. Alue on ollut remontissa lähes koko 2010-luvun, ja sieltä on hyvät liikenneyhteydet bussilla Helsinkiin ja muualle Espooseen, eikä Otaniemikään ole kaukana.

Espoo - Otaniemi ja Tapiola

Espoo on ehkä Suomen toiseksi suurin kaupunki, mutta sinne harvalla turistilla on asiaa eikä siellä juuri kukaan yövykään. Pari poikkeusta siellä kuitenkin on, ja Otaniemi, joka on tunnettu Aalto-yliopistosta ja Alvar Aallon suunnittelemasta kampusalueesta, on yksi tällainen paikka. Se on nykyisin entistä varteenotettavampi paikka vierailla ja majoittua, sillä marraskuusta 2017 lähtien metro on kulkenut sinne. Otaniemessä sijaitsee opiskelijan matkakassalle soveltuva hostel Forenom, johon on hyvä ympäri vuoden tehdä varaus pitkiä aikoja ennen matkan alkamista.

Toinen merkittävä paikka Espoossa on Tapiola, joka jatkuvista remonteista ja rakennustöistä huolimatta lienee Espoon paras paikka yöpyä. Tämä alue tuli aikoinaan tutuksi uuden ja ihmeellisen rakennustyylinsä takia, ja marraskuusta 2017 lähtien se on ollut entistä helpommin lähestyttävissä, sillä sinne pääsee Helsingin keskustasta Ruoholahden, Lauttasaaren ja Otaniemen kautta metrolla. Se on ollut remontissa lähes koko 2010-luvun, ja sieltä on hyvät liikenneyhteydet myös bussilla Helsinkiin ja muualle Espooseen, eikä Otaniemikään ole kaukana. Tapiolassa on hyvä tehdä ostoksia, siellä on muutama varteenotettava ravintola ja siellä on myös baareja ja muuta ajanvietettä illoiksi. Perinteinen valinta majapaikalle Tapiolassa on Original Sokos Hotel Tapiola Garden.

Leirintäalue ja hostel-tyyliset majapaikat

Helsingissä on leirintäalue siedettävän matkan päässä keskustasta. Itäisessä Helsingissä, metroaseman vieressä sijaitseva Rastila Camping [kartalla] on hyvin varusteltu leirintäalue.

Hostelit ovat hotelleja edullisempia ja yksinkertaisempia majapaikkoja, joissa on huoneita yhdelle, kahdelle ja useammallekin hengelle, ja usein myös perhehuoneita. Suomessa ei Ruotsin tavoin perinteisesti ole ollut paljon hosteleja, eivätkä suomalaiset ruotsalaisten tavoin ole tottuneet yöpymään kotimaan matkoilla hosteleissa. Helsingin hostelit ovat hotelleja edullisempia, ja niitä on niin keskustassa kuin sen ulkopuolellakin. Koska Helsinki on majapaikoiltaan Euroopan kalleimpia kaupunkeja, ovat hostelit suosittuja ja varaus kesäkaudella (touko–syyskuu) kannattaa tehdä viikkoja ja jopa kuukausia etukäteen, etenkin Suomenlinnan hosteliin. Huomionarvoinen seikka on kuitenkin se, että Suomenlinna on mukava paikka vain kesäaikaan ja että sinne pitää mennä lautalla, joka on melko nopea mutta jolla liikkuminen lisää matkan kustannuksia.

Kätevä hostel on entisiin opiskelija-asuntoloihin perustettu, Töölön ja Kampin rajamailla, lähellä Kampin metroasemaa sijaitseva Hostel Domus Academica

Etenkin niille, jotka käyttävät Viking Linen terminaalia, on jo pitkään toiminnassa ollut, luonteeltaan kansainvälinen Eurohostel huomattavasti edullisempi kuin keskustan hotellit. Sieltä on ratikalla hyvät liikenneyhteydet keskustaan, ja sieltä on lyhyt kävelymatka moneen paikkaan, etenkin Kauppatorille ja Esplanadille. Kahden hengen huoneen saa sieltä kesälläkin alle 70 eurolla.

Helsingin hintatasoon nähden kohtuuhintainen mutta kohtalaisen keskeinen on lähellä Linnanmäkeä ja Kalliota sijaitseva CheapSleep, josta voi kesälläkin saada huoneen “makuusalista” eli yhteismajoitushuoneesta 25 eurolla ja kahden hengen huoneen alle 70 eurolla.

Jos haluaa säästää majoituskuluissa eikä laitakaupungilla yöpyminen tunnu rasittavalta, voi yöpyä Forenomin hosteleissa, joita on keskustan ulkopuolella. Forenom Hostel Helsinki Pitäjänmäki sijaitsee “Pitskussa”, läntisessä Helsingistä, josta tulee busseja keskustaan. Valimon juna-asema, jolta pääsee sekä lentoasemalle että keskustaan on alle kilometrin päässä.

Toinen hostel, joka soveltuu kenties parhaiten autolla liikkeellä oleville ja niille, jotka menevät Jokerien otteluun tai konserttiin Hartwall Arenalle, on Myö Hostel

Lisää Helsingin ja pääkaupunkiseudun hosteleita voi nähdä Booking.comissa

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Helsingissä ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkit

Hotel Katajanokka

(Merikasarminkatu 1)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Katajanokan laivaterminaalien lähellä sijaitseva, entiseen vankilaan sijoitettu hotelli, joka on tasokas neljän tähden majapaikka. 106 huoneen hotelli on hyvin varusteltu, sieltä on alle kilometrin matka Kauppatorille ja raitiovaunu kulkee aivan sen viereen. Erityisen hyvä majapaikka niille, jotka saapuvat tai lähtevät laivalla Katajanokan terminaalista.

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

(Kluuvikatu 4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Aivan ytimessä, Aleksanterinkadun ja Esplanadin naapurissa, samoin kuin Yliopisto-metroaseman vieressä sijaitseva 184 huoneen hotelli, jolla on neljä tähteä ja hyvä varustelutaso. Kaikki mahdollinen on lähellä, mutta kesäisin joihinkin huoneisiin voi kantautua melua, sillä lähellä on paljon yökerhoja.

Holiday Inn Helsinki Exhibition & Convention Center

(Messuaukio 1)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pasilassa, Messukeskuksen vieressä sijaitseva 244 huoneen ja neljän tähden hotelli, joka soveltuu paitsi messuille saapuville myös niille, jotka haluavat Hartwall Arenalle konserttiin tai jääkiekko-otteluun. Hotellin palvelut ovat hyvät, siellä on kuntosali ja ravintola, ja keskustaan on junalla hyvin lyhyt matka, ratikalla vähän pidempi.

Hotel Indigo

(Bulevardi 26)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Erittäin pidetty neljän tähden ja 120 huoneen hotelli, joka sijaitsee tyylikkään Bulevardin parhailla paikoilla, kävelymatkan päässä Esplanadilta ja muilta kaupungin pääpaikoilta. Palvelut ovat hyvät kuntosaleineen ja ravintoloineen, ja kävelymatkan etäisyydellä on valtava määrä ravintoloita, baareja ja pikkuputiikkeja, jotka kuuluvat kaupungin parhaisiin. Sijainti on sellainen, että kesäiltaisinkaan ei täällä ole rauhatonta.

Hotel Kämp

(Pohjoisesplanadi 29)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kaupungin hienoin hotelli, jonka ravintolassa Sibeliuskin aikoinaan oli tuttu näky, sijaitsee Esplanadin varrella lähellä kaikkea, ja parempaa palvelua ja varustelutasoa saa kaupungista hakea.

Hotel Lilla Roberts

(Pieni Roobertinkatu 1–3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hyvällä mutta rauhallisella paikalla, vain muutaman sadan metrin päässä Esplanadista sijaitseva viiden tähden ja 130 huoneen erittäin pidetty hotelli, jonka aamiainen on saanut paljon kiitosta. Palvelutaso on erityisen hyvä, tarjolla on vaikka ilmaiset polkupyörät, ja kaikki mahdollinen on lähellä, hyvistä ravintoloista drinkkipaikkoihin ja mielenkiintoisiin katunäkymiin.

Klaus K Hotel

(Bulevardi 2–4)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Tyylikäs, perinteinen valinta on legendaarinen Klaus Kurki, neljän tähden ja 170 huoneen hotelli, joka sijaitsee mahdollisimman hyvällä paikalla. Varustelutaso on hyvä, alakerran ravintola on korkeatasoinen ja lähellä on valtava määrä muitakin ravintoloita, kuten kaikkea muutakin putiikeista baareihin ja kulkuyhteyksiin muualle kaupunkiin.

Original Sokos Hotel Tapiola Garden

(Tapiolanaukio 3)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Espoon Tapiolassa sijaitseva 154 huoneen ja neljän tähden hotelli, joka on pidetty ja erityisen hyvin varusteltu majapaikka kaukana keskustasta. Metrolla pääsee täältä melko nopeasti Helsinkiin, mutta tämä on hyvä majapaikka niille, joilla on asiaa Espooseen, jotka haluavat esimerkiksi urheilutapahtumaan tai jotka haluavat kesällä varmistaa rauhallisen tienoon majapaikalle.

Sokos Hotel Torni

(Yrjönkatu 26)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Hyvin keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli, joka on kaupungin näkyvin rakennus ja jonka yläkerrassa sijaitsevasta ravintolasta on eräät kaupungin parhaat näkymät. Neljän tähden ja 152 huoneen hotelli on Suomen tunnetuimpia, ja se on hintava mutta tyylikäs majapaikka.

Scandic Paasi

(Paasivuorenkatu 5B)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kallion puolella, aivan Hakaniemen metroaseman vieressä sijaitseva hotelli, joka on varsin rauhallisella paikalla ja joka etenkin kesäisin on hyvä valinta majapaikalle. Tämä on erittäin pidetty neljän tähden ja 170 huoneen hotelli. Varustelutaso on erityisen hyvä, ravintoloita on useita sekä hotellissa että aivan sen naapurissa, illanviettopaikkoja on muutaman sadan metrin päässä ja muualle kaupunkiin pääsee nopeasti paitsi metrolla myös raitiovaunulla ja kävellen, sillä keskustaan on tästä vain noin 10 minuutin kävelymatka.

Omena Hotel Helsinki Lönnrotinkatu

(Lönnrotinkatu 13)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Vilkkaalla kadulla sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, joka toimii itsepalvelumenetelmällä ja joka on lähellä kaikkea mahdollista. Hotellille on kävelymatka metroasemalta, bussiasemalta ja rautatieasemalta, ja siellä yöpyvä voi valita ravintolan tai baarin satojen joukosta. Parhaat ostospaikat ovat aivan lähellä, eikä hotellilta ole pitkä matka juuri mihinkään ydinkeskustan alueelle. Myös Länsiterminaali on siedettävän kävelymatkan päässä.

Omena Hotel Helsinki City Centre

(Yrjönkatu 30)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Aivan ytimessä, Kampin metroaseman ja linja-autoaseman naapurissa, kivenheiton päässä rautatieasemalta sijaitseva kohtuuhintainen itsepalveluhotelli. Alue on loistava paikka kenelle tahansa, ja hotelliin on oltu tyytyväisiä.

Scandic Kallio

(Läntinen Brahenkatu 2)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kalliossa, usean raitiovaunupysäkin vieressä ja kävelymatkan päässä Linnanmäeltä sijaitseva kohtuuhintainen hotelli. Vieressä on urheilu- ja uimahalli, Helsinginkadulla on paljon edullisia baareja ja ravintoloita ja Hakaniemen torille ja metroasemalle voi kävellä tyypillisten Kallion korttelien läpi kymmenessä minuutissa. Myös Sörnäisten metroasema on noin 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja tottunut kävelijä voi tästä kävellä myös Oopperatalolle, Olympiastadionille ja Kisahallille.

Glo Hotel Art

(Lönnrotinkatu 29)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Erikoisessa, 1900-luvun jugendlinnassa sijaitseva perinteinen hotelli, jolla on uusi nimi ja josta on kävelymatka sekä Mannerheimintielle että Länsiterminaalille. Sijaitsee vilkkaalla kadulla, jolla on hyviä baareja ja ravintoloita, ja aivan vieressä ovat myös Hietalandentori ja kauppahalli, joiden tuntumassa on suuri valintamyymälä ja paljon ravintoloita. Tämä on normaalia vähän kohtuuhintaisempi mutta tyylikäs hotelli, josta on pidetty ja jossa on hyvät varustelut ja palvelut.

Kerro mielipiteesi matkasi jälkeen

Kun palaat matkaltasi, kuulisimme mielellämme kommenttisi hotellivalinnastasi – olipa valintasi sitten tällä sivulla esitelty hotelli tai oma löytösi. Toivomme, että muistat meidät, tulet takaisin ja vastaat lyhyeen kyselyyn. Näin autat meitä pitämään hotellivinkkimme ajan tasalla ja toisaalta autat meitä saamaan tietoa uusista hyvistä hotelleista, joita voimme lisätä vinkkilistan jatkoksi.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2018/07

Kysymyksiä ja vastauksia

Mitkä hotellit Helsingissä ovat lähellä oopperataloa?

Oopperataloa lähin hotelli on Crowne Plaza Helsinki - Hesperia, joka sijaitsee Mannerheimintien varrella parisensataa metriä Kansallisoopperalta. Kaukana ei ole myöskään Scandic Park Helsinki, joka sijaitsee edellisen hotellin naapurikorttelissa, matkaa oopperatalolta noin 300 metriä. Luettelon muista lähimmistä hotelleista voi katsoa Booking.comista.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti