Englanti – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Puerto de la Cruz on parhaimmillaan lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomesta Teneriffalle lentävä laskeutuu lähes poikkeuksetta sen eteläiselle lentoasemalle, josta on noin puolentoista tunnin matka Puerto de la Cruziin.
koristekuva Hivenen syrjässä sijaitseva Puerto de Mogán on Gran Canarian etelärannikon helmiä, sillä se on tunnetusti autenttisempi ja vähemmän räikeä turistipaikka kuin muut etelärannikon lomapaikat
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
ilmoitus
High Street
Majapaikat Oxfordissa sijaitsevatkin yleensä ydinkeskustassa, kuten High Streetillä.

Minkälainen hotelli Oxfordissa kannattaa valita ja miltä alueelta?

Tällä sivulla kerrotaan niistä Oxfordin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Jos mieleistä majapaikkaa ei löydy esiteltyjen joukosta, lisää vaihtoehtoja löytyy alempaa kartalta, jolla näkyvät loput hotellit hintoineen.

Majoituksen löytäminen Oxfordista

Hinnat

Hintataso on Oxfordissa korkea, ja vuodepaikat täyttyvät ympäri vuoden etenkin viikonloppuisin, joten varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin etukäteen. Oxfordista on vaikea saada tasokasta kahden hengen huonetta keskustasta alle 100 eurolla, mutta sen hostellit tarjoavat paitsi yhteismajoitusmahdollisuuksia myös kahden hengen huoneita huomattavasti edullisemmin.

Ydinkeskustan alue

Tavallisen turistin näkökulmasta Oxfordissa kannattaa majoittua vain keskustaan, ei sen ulkopuolelle. Sillä, millä seudulla tarkkaan ottaen ydinkeskustassa majapaikka on, ei ole kovin suurta merkitystä, mutta on tietenkin hyvä sijoittua kohtalaisen lähelle joko linja-auto- tai rautatieasemia, jotka sijaitsevat lähekkäin lähellä Oxford Castle -linnaketta. Majapaikat Oxfordissa sijaitsevatkin yleensä ydinkeskustassa, eivätkä hinnatkaan ole sen kalliimpia ydinkeskustassa kuin syrjemmällä.

Hostelleista ydinkeskustassa sijaitsee Oxfordin tasokas Central Backpackers (13 Park End Street), aivan bussiaseman vieressä, ja lähellä, aivan rautatieaseman vieressä sijaitsee Oxford YHA (2A Botley Road).

Hotelleja kartalla

Kartalla on Booking.comin hotelleja Oxfordissa ja niiden lähiaikojen huonehintoja. Matka-aikasi hintoihin ja hotellin lisätietoihin pääset tutustumaan klikkaamalla hotellin kuvaketta kartalla.

Booking.com

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkkejä Oxfordin keskustassa

Macdonald Randolph Hotel

(Beaumont Street)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Aivan keskustan parhailla paikoilla, St Giles -aukion ja Broad Streetin vieressä oleva korkeatasoinen mutta myös kallis majapaikka, jossa yöpyvä pääsee nauttimaan perinteisestä englantilaistyylisestä sisustuksesta ja palvelusta.

Mercure Oxford Eastgate Hotel

(73 High Street)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pääkadun varrella ja hienoimpien kampusten vieressä sijaitseva hyvätasoinen hotelli, jonka huoneet tosin ovat melko pieniä. Kaikki asiakkaat eivät ole olleet täysin tyytyväisiä hotellin palveluun, mutta se on hyvä vaihtoehto, mikäli muut keskustan hotellit ovat täynnä.

Old Bank Hotel

(92-94 High Street)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Pääkadun varrella, hienoimpien yliopiston rakennusten vieressä sijaitseva kallis huippuluokan hotelli, jossa yöpyvä voi nukkua rauhassa. Englantilaistyylinen sisustus ja palvelumentaliteetti varmistavat, että lomasta Oxfordissa tulee onnistunut eikä hotellilta ole mihinkään pitkä matka kävellen.

Old Parsonage Hotel

(1 Banbury Road)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Kartalta katsottuna hivenen syrjässä lähellä Jericho-kaupunginosaa sijaitseva kallis hotelli, joka kuitenkin sijaitsee vain kivenheiton päässä St Giles -aukiosta ja Broad Streetistä. Hotellissa on vanhanajan tyyliä, se sijaitsee mukavalla alueella ja se on saanut pääasiassa kehuja siellä yöpyneiltä.

Royal Hotel Oxford

(Park End Street)
Tutustu hotelliin ja varaa huone Oxfordin hotellien joukossa hintatasoltaan keskikastia oleva modernisti sisustettu majapaikka, joka sijaitsee hyvin lähellä rautatieasemaa ja linja-autoasemaa. Kaikki on lähellä yöelämästä ravintoloihin ja nähtävyyksiin, hotelli on mukava, palvelu hyvää ja hinta-laatusuhdekin on varsin hyvä.

Muut Oxfordin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Oxfordissa.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2012/10

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti