Ruotsi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
ilmoitus
Lilla torg Malmössä
Alue Stortorget-aukiolta aina Triangelntorget-aukiolle on paras paikka yöpyä Malmössä.

Minkälainen hotelli Malmössä kannattaa valita ja miltä alueelta

Tällä sivulla kerrotaan niistä Malmön alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja.

Miltä alueelta hotelli kannattaa varata?

Malmössä kannattaa yöpyä keskeisellä paikalla, vanhassakaupungissa, sen liepeillä tai lähellä Triangeln-aluetta, jolloin hyvät liikenneyhteydet ovat varmat ja kaikki tarpeellinen on lähellä. Toisaalta, tämä maksaa hieman enemmän ja niille, jotka haluavat yöpyä turhia tuhlailematta, on tarjolla hotelleja vähän syrjemmältä ja muutama hostelli, jotka pääasiassa sijaitsevat ydinkeskustan ulkopuolella.

Alue Stortorget-aukiolta aina Triangelntorget-aukiolle on paras paikka yöpyä Malmössä. Huoneiden hinnat ovat edullisempia kuin Tukholmassa, mutta varsinainen hotellihuone maksaa Ruotsissa aina melkoisesti, niin että halvimmat kahden hengen huoneet keskustassa maksavat hyvässä hotellissa vähintään 70–80 euroa. Syrjemmällä vaatimattomassa hotellissa tai hostellissa saa kahden hengen huoneen yleensä 50 eurolla. Huoneiden hinnat ovat vakaita Malmössä ympäri vuoden, ja hostellissa yöpyvien on hyvä muistaa, että jos mukana ei ole omia vuodevaatteita, joutuu niistä maksamaan noin viisi euroa koko yöpymisen ajalta.

Kaikki tällä sivulla mainitut hotellit sijaitsevat keskeisellä paikalla, lähellä joko päärautatieasemaa tai Triangeln-asemaa.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Seuraavaksi esitellään muutama hyvällä paikalla sijaitseva ja pidetty majapaikka.
Jos niiden joukosta ei kuitenkaan löydy sopivaa, alta voi vertailla Suomessa toimivien eri hotellisivustojen koko tarjontaa ja tarjouksia:

Hotelli- ja majapaikkavinkkejä Malmössä

Elite Hotel Residens

(Adelgatan 7)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Erinomaisella paikalla, Stortorget-aukion ja päärautatieaseman välissä sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, joka monen yöpyjän mielestä on yhtä hyvä kuin kalliimmatkin hotellit. Hotelli on pieni, aamiainen on saanut kehuja, lentokentälle on lyhyt matka ja kaikki nähtävyyksistä pääshoppailukatuihin on lähellä.

Hotel Baltzar

(Baltzarsgatan 45)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Lähellä Lilla torg- ja Stortorget-aukioita sijaitseva kohtuuhintainen hotelli, jonka aamiainen on saanut paljon kiitosta, henkilökunta on ystävällistä mutta kadun puolen huoneet voivat etenkin kesäviikonloppuisin olla meluisia.

Hotel Mäster Johan

(Master Johansgatan 13)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Malmön hienoimpia ja tyylikkäimpiä hotelleja, joka sijaitsee kaupungin parhailla paikoilla, lähellä Lilla torg -aukiota mutta myös päärautatieasemaa ja suurta puistoaluetta. Hienossa hotellissa yöpyvät voivat todellakin rentoutua, ja omalla autolla saapuvat vievät auton oven eteen, mistä henkilökunta toimittaa sen parkkiin ja tuo takaisin, kun sille on taas käyttöä.

Mayfair Hotel Tunneln

(Adelgatan 4)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Erinomaisella paikalla, Stortorget-aukion ja päärautatieaseman välissä sijaitseva korkeatasoinen hotelli, jossa on mukavaa vanhanajan tyyliä ja huippuluokan palvelut ja henkilökunta. Hotelli on hyvä perheille, sillä sen valikoimiin kuuluvat myös suuret perheille sopivat huoneistot.

Renaissance Malmö Hotel

(Mäster Johansgatan 15)
Lisätiedot ja varaaminen:
Booking.com Hotels.com
Kätevällä paikalla aivan Lilla torg -aukion ja päärautatieaseman lähellä, mistä on lyhyt matka kaikkialle, niin päiväretkille kuin syömäänkin. TripAdvisor on arvioinut hotellin vuonna 2012 Ruotsin parhaaksi.

Teaterhotellet

(Fersens väg 20)
Lisätiedot ja varaaminen:
Hotels.com
Aivan pääoopperatalon vieressä sijaitseva, hinta-laatusuhteeltaan erinomainen hotelli, josta on lyhyt kävelymatka suurille puistoalueille, shoppailemaan ja iltaa viettämään. Myös päiväretkille ja lentokentille on helppo mennä Triangeln-asemalta, eikä päärautatieasemakaan ole kuin vartin matkan päässä.

Muut Malmön hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Malmössä.

Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2012/10

Tilaa uutiskirjeemme

Lue ensimmäisten joukossa uusista oppaista, artikkeleista ja muista Pienen matkaoppaan kuulumisista.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti