Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Kevät herättää monissa kaipuun matkustamiseen. Tässä tekstissä tarkastelemme vaihtoehtoja kevätmatkakohteille ja tarjoamme ideoita lomalle, joka on sekä lämmin että kohtuuhintainen. Lue, minne keväällä kannattaa matkustaa
Ilmoitus
Neues Schloss on linna Stuttgartin keskustassa lähellä päärautatieasemaa. Myös alueen hotellitarjonta on hyvä.

Hotellit - Stuttgart, Saksa

Tällä sivulla annetaan vinkkejä majapaikan sijainnin valintaan ja esitellään hyviä hotelleja Stuttgartissa.

Majoituksen löytäminen Stuttgartista

Stuttgartin sijainti lähellä Schwartzwaldia ja Schwabenin Juraa tuo paikalle runsaasti matkailijoita ja kaupungin hotellitarjonta onkin kattava ja tarjoaa hyviä vaihtoehtoja myös budjettimatkailijoille.

Suuri osa hotelleista sijaitsee Stuttgartin keskustassa ja sen laitamilla, tältä alueelta löytyy majoitusvaihtoehtoja kaikista hintatasoista, myös hostelleja. Lähellä ydinkeskustaa päärautatieaseman vieressä sijaitsee myös suuren puiston Schlossgartenin alkupää, jonka reunamilla on myös monia hotelleja. Monet tällä hienolla paikalla sijaitsevista hotelleista sijoittuvat hintahaitarin yläpäähän.

Kaupunki on lähellä Neckar-joen kaunista jokilaaksoa ja sen rinteiden viiniviljelmiä, ja muutama hyvä eikä välttämättä kovin kallis hotelli löytyy juuri hieman keskustan ulkopuolelta itään jokinäkymin. Mm. Schlossgarten-puisto ulottuu aina Neckarille asti. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto jos haluaa luonnon keskelle, mutta voi majoittua myös hieman kauemmas keskustasta.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Alla esiteltävät Stuttgartin hotellit on valittu niissä yöpyneiden myönteisten kokemusten perusteella. Otamme aina ilolla vastaan kommentteja hyvistä hotelleista. Kertokaa myös kokemuksistanne sivun hotelleissa niin päivitämme niiden perusteella kuvauksia.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm...

  • Mitä huone maksaisi tiettynä ajanjaksona.
  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä majapaikka sijaitsee kartalla.
  • Mitä palveluja ja nähtävyyksiä hotellin lähellä on.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Stuttgartissa.

Hyviä hotelleja Stuttgartissa

Hetzel Hotel Loewen

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on itä-Stuttgartissa, viiden kilometrin päässä suositusta tuhatvuotisesta linnasta. Hotelli itse on satavuotias ja huoneita on 80. Joidenkin mielestä tällä hotellilla ei ole sitä samaa viehätystä mitä uudemmissa on, mutta jos ei tarvitse uusien hotellien bonuksia, täällä viihtyy vallan mainiosti. Hotelli on puhdas, mukava ja omalaatuisella tavalla kutsuva.

Hilton Garden Inn Stuttgart Neckar Park

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli on bisnesmatkustajien suosiossa ja se onkin hyvällä paikalla Stuttgartin NeckarParkissa. Kaikissa 150:ssa huoneessa on ilmastointi, laajakuva-tv sekä kassakaappi. Lähellä on nähtävyykisä kuten Porsche Arena, Hanns-Martin-Schleyer Halle, Mercedes Benzs Arena ja Mercedes Benz museo. Tunnettu festivaali, Cannstatter Wasen, järjestetään hotellin lääheisyydessä. Kaupungin keskusta ja päärautatieasema ovat neljän kilometrin päässä. Erikoisuutena on "Pavilion Pantry", joka on 24h täynnä naposteltavaa, juomia ja "kaikkea mitä unohtui kotiin".

Hotel Flora Moehringen

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee erittäin lähellä elinkeinomessualuetta ja lentokenttää. Keskustaan pääsee julkisilla liikennevälineillä muutamassa minuutissa. Kävelymatkan päässä on paljon kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Jos haluaa nauttia yöelämästä, kymmenen minuutin kävelyn päästä löytyy baareja ja elävää musiikkia. Tämä on vähän pienempi hotelli jonka 41 huonetta ovat rauhallisia neutraaleine väreineen.

Maritim Hotel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on rauhallisella paikalla lähellä Hoppenlau-puistoa ja kävelyaluetta. Lähellä on esimerkiksi Bosch-Areal ja ostoskeskus. Hotelli on suorassa yhteydessä Liederhallen kulttuuri- ja kongressikeskukseen. Tässä suuressa hotellissa on 555 huonetta. Siellä voi olla aikamoista hulinaa ja paikkoihin, kuten sauna ja uima-allas, voi olla pitkä matka kävellä. Kaikki on kuitenkin suunniteltu hyvin joten joka paikkaan löytää helposti.

mo.hotel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on Vaihingen alueella, lähellä SchwabenGalerie ostoskeskusta. Hotellin välittömässä läheisyydesää on monia kansainvälisiä yrityksiä ja tutkimuslaitoksia, sekä metroasema. Hotellissa on paljon tehtävää viihdyttämään asiakkaita, esimerkiksi pelihuone, sauna, kuntosali ja kylpylä. Aulassa on mahdollisuus käyttää internettiä. Ravintolassa on rajoitettu menu, mutta meren antimet ovat loistavia.

Best Western Hotel Stuttgart 21

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä perheillekin sopiva hotelli sijaitsee hiljaisella paikalla josta pääsee helposti metrolle, ja sillä keskustaan. Viiden minuutin ajomatkan päässä ovat ostoskatu ja rautatieasema. Kaikki 90 huonetta on sisustettu värikkäästi ja energisesti. Suurin osa on kohtalaisen kokoisia, mutta osa melko pieniä. Ne ovat silti hyvin hoidettuja.

Top Messehotel Europe

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hyvän palvelun hotelli on lähellä Killesberg Parkia. Keskustaan ja ostoskeskukseen pääsee helposti raitiovaunulla. Huoneita on yhteensä 144. Ravintolassa joutuu usein odottamaan ruokaansa, mutta se on todella odotuksen arvoista. Henkilökunta oli ystävällistä.

Muut Stuttgartin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Stuttgartissa.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti