Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Ilmoitus
Porta Nigra
Trierin yleisömagneetin Porta Nigran läheisyydessä on runsas valikoima tyylikkäitä ja persoonallisia, mutta ei välttämättä kovin kalliita hotelleja.

Hotellit - Trier, Saksa

Tällä sivulla annetaan vinkkejä majapaikan sijainnin valintaan ja esitellään hyviä hotelleja Trierissä.

Majoituksen löytäminen Trieristä

Vaikka Trier on suhteellisen pieni kaupunki varsinkin Saksan mittakaavassa, tämän Saksan vanhimman kaupungin historia ja nähtävyydet houkuttelevat paikalle satoja tuhansia matkalijoita joka vuosi. Tämän vuoksi kaupungissa on sen kokoon nähden hyvä tarjonta majoituspaikkojen suhteen. Majoituksen voi saada hyvin edullisesti ja useimmat hotellit, hostellit ja majatalot sijaitsevat kävelymatkan päässä keskustasta.

Trierin yleisömagneetin Porta Nigran läheisyydessä on runsas valikoima tyylikkäitä ja persoonallisia, mutta ei välttämättä kovin kalliita hotelleja. Trierin sijainti Mosel-joen rannalla tarjoaa myös hienot puitteet hotellin ikkunasta avautuville maisemille ja joen tuntumasta läheltä keskustaa löytyykin useita vaihtoehtoja.

Kaupungin lähellä sijaitsevilla kukkuloilla on myös muutamia hotelleja, jotka tarjoavat hienon näkymän yli kaupungin.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Alla esiteltävät Trierin hotellit on valittu niissä yöpyneiden myönteisten kokemusten perusteella. Otamme aina ilolla vastaan kommentteja hyvistä hotelleista. Kertokaa myös kokemuksistanne sivun hotelleissa niin päivitämme niiden perusteella kuvauksia.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm...

  • Mitä huone maksaisi tiettynä ajanjaksona.
  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä majapaikka sijaitsee kartalla.
  • Mitä palveluja ja nähtävyyksiä hotellin lähellä on.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Trierissä.

Hyviä hotelleja Trierissä

Mercure Hotel Trier Porta Nigra

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on suoraan vastapäätä kuuluisaa Porta Nigran porttia, Trierin historiallisessa osassa. (Se on nykyään suurin Roomanaikainen kaupunginportti Alppien pohjoispuolella, ja se on nimetty maailmanperintökohteeksi.) 106:sta huoneesta on mahtavat näkymät. Huippusesongin aikaan hotellissa voi olla hyvin kiireistä. Ehkä siksi, että tätä pidetään yhtenä Trierin parhaista hotelleista.

Nells Park Hotel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli on Trierin keskustassa, viiden minuutin bussimatkan päässä Porta Nigrasta. Huoneita on 55 ja sisustuksessa on käytetty paljon vaaleanpunaista. Tämä hotelli on kertakaikkiaan kaunis – sekä sisältä että ulkoa maisemineen. Sen ympärillä on suuri puisto ja puutarha joissa kulkien voi viettää aikaa. Kylpylässä on tarjolla paljon hoitoja.

Hotel Aulmann

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee Trierin koillisosassa, noin seitsemän minuutin kävelyn päässä keskustasta. Tässä pienessä ja tunnelmaltaan hiljaisessa mutta ihastuttavassa hotellissa on 36 huonetta. Huoneet ovat tarpeeksi isoja 3-4 hengelle, joten lasten kanssa matkustaville ei tule ongelmia. Huoneet ovat pelkistettyjä, mutta ne tarjoavat kaiken tarvittavan.

Berghotel Kockelsberg

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli sijaitsee hienolla paikalla Trieriä ympäröivien metsäisten kukkuloiden katveessa. Alueella on monia reittejä patikoimiseen tai vaikka hempeille kävelyretkille. Bussilla tai taksilla pääsee tutkimaan Trierin ympäristöä, ja keskustaan on noin neljän kilometrin matka. Kaikki huoneet ovat uniikkeja, niistä ei löydy kahta samanlaista. Ruoka on hyvää ja menu vaihtuu usein. Ainoa ongelma on, että matkoihin kuluu paljon aikaa hotellin ollessa kaikesta kaukana. Tämän kauniimpaa, mukavampaa tai rentouttavampaa paikkaa ei kuitenkaan helpolla löydy.

Deutscher Hof

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee Trierin itäosassa, muutaman minuutin kävelymatkan päässä keskustasta, ja ostos-/kävelyalueen vieressä. Huoneita täällä on 102. Palveluihin kuuluu kylpylä ja kauneushoitola saunalla, sekä kattoterassi. Hyvä hinta-laatu-suhde.

Park Plaza Trier

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee aivan Trierin keskustassa kävelykadulla, lähellä kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä. Kylpyhuoneet ovat vähän normaalia pienempiä, mutta huoneet muuten puhtaita ja viihtyisiä. Sisustuksessa on tavoiteltu roomalaista tunnelmaa. Hoteli itsessään on melko moderni ja tilava, tarjoaa hyvän vastineen rahalle.

Penta Hotel Trier

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee keskellä kaikkia tärkeimpiä nähtävyyksiä kuten Roomanaikaisia monumentteja. Se on lyhyen kävelymatkan päässä esimerkiksi historiallisesta Vanhastakaupungista ja katedraalista. Kaikki 127 huonetta ovat mukavia ja hiljaisia, sekä niissä on suuret komerot. Hotellin ruoka oli oikein maittavaa.

Muut Trierin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Trierissä.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti