[an error occurred while processing this directive]
Hannoverin messut ovat monille tärkein syy saapua kaupunkiin. Messukeskuksen ympäristöstä löytyykin hotelleja hintahaitarin laidasta laitaan.

Hotellit - Hannover, Saksa

Tällä sivulla annetaan vinkkejä majapaikan sijainnin valintaan ja esitellään hyviä hotelleja Hannoverissa.

Majoituksen löytäminen Hannoverista

Hannover on tunnettu messukaupunkina, ja monien messujen aikaan hotellit täyttyvät ja myös hotellien hinnat nousevat. Tämän vuoksi kaupunkiin matkustavan on hyvä varata majoitus hyvissä ajoin etukäteen, jos vain mahdollista.

Useimmat hotellit sijoittuvat kaupungin keskustan sekä messukeskuksen ympärille. Keskustasta varsinkin päärautatieaseman läheltä löytyy hyviä vaihtoehtoja. Messukeskuksen ympäristö tarjoaa laajan valikoiman hotelleja, myös mm. lapsi- ja perheystävällisiä paikkoja. Molemmat alueet tarjoavat majoitusvaihtoehtoja hintahaitarin molemmista päistä, niin keskihintaisia kuin luksushotelleja kuin majataloja ja hostellejakin.

Mukava paikka majoittua on myös Hannoverin suositun vapaa-ajanviettopaikan Maschseen pienen tekojärven rannalla. Järvi sijaitsee aivan kaupungin keskustan tuntumassa ja sen rannoilta voi löytää myös joitain halpoja hostelleja. Keskustaan pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä noin 20 minuutissa. Maailmannäyttelynkin tapahtumapaikkana toiminut messualue on suhteellisen lähellä Maschseetä, joten messut vaikuttavat todennäköisesti myös tämän alueen hotellien hintoihin.

Lisäksi lähellä lentokenttää sijaitsee myös muutamia hotelleja, joihin pääsee kätevästi lentokenttäbusseilla. Tämä voi olla hyvä vaihtoehto jos tulet kaupunkiin vain muutamaksi päiväksi esim. messuja varten.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Alla esiteltävät Hannoverin hotellit on valittu niissä yöpyneiden myönteisten kokemusten perusteella. Otamme aina ilolla vastaan kommentteja hyvistä hotelleista. Kertokaa myös kokemuksistanne sivun hotelleissa niin päivitämme niiden perusteella kuvauksia.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm...

  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä majapaikka sijaitsee kartalla.
  • Mitä palveluja ja nähtävyyksiä hotellin lähellä on.
  • Mitä huone maksaisi tiettynä ajanjaksona.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Hannoverissa.

Hyviä hotelleja Hannoverissa

Hotel Loccumer Hof

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on aivan Hannoverin keskustassa. Kulkuyhteydet ovat hyvät. 97 huonetta ovat elegantit ja puhtaat. Hotellissa on uusi ja vanha puoli, joista kannattaa suosia uutta. Monet paikalliset tulevat hotelliin syömään, joten kannattaa välttää ruuhka-aikoja ettei tarvitse odottella ruokaa kauan.

Inter City Hotel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on Hannoverin keskustassa, päärautatieaseman vieressä. Huoneita on 148 ja ne ovat hyvin sisustettu ja kaikin puolin hienoja. Hotelli avattiin Maaliskuussa 2009. Hyvä perus hotelli.

Kastens Hotel Luisenhof

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on sadan metrin päässä pääjuna-asemasta ja oopperatalosta. Kaupat ovat hyvin lähellä, ostamansa tavarat voi helposti viedä välillä hotellihuoneeseen. Huoneita on 607 ja ravintoloita on useita. Koska hotelli on suuri, saattaa matka esimerkiksi aulasta huneeseen tuntua pitkältä.

Mercure Hotel Hannover Mitte

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Rauhaisa hotelli sijaitsee lähellä Vanhaa Kaupunkia puistossa. Keskustaan kävelee viidessä minuutissa. Parille hengelle huoneet ovat sopivat, sillä ne ovat melko pienet. Hotelli sopii sellaisille ihmisille jotka eivät välttämättä halua viettää paljon aikaa huoneessaan. Lähellä on paljon hienoja rakennuksia ja museoita. 171 huonetta täyttyvät nopeasti, joten kannattaa tehdä varaukset ajoissa, varsinkin kesäaikaan.

Novotel Hannover

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli on rakennettu entiseen keksitehtaaseen. Metro kulkee heti hotellin edestä. Tilavia huoneita on 206. Ravintolasta saa hyvä ruokaa joka kannattaa kesäisin nauttia terassilla kauniissa maisemissa. Hotellista löytyy kylpylä jossa on tarjolla paljon hoitoja ja esimerkiksi sauna sekä hiljainen rentoutumisalue.

Suitehotel Hannover

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee 500 metrin päässä keskustasta. Sisutus on hyvin energinen ja eloisa, sekä huoneissa että aulassa. 123ssa suuressa huoneessa on oma keittokomero. Ne sopivat yhdelle hengelle tai vaikka koko perheelle. Ravintoloita o muutama, mutta ne ovat kalliita. Kannattaa tutkia lähistön ravintolat ja kahvilat. Pelihuoneessa voi katsella elokuvia, kuunnella musiikkia tai pelata biljardia.

Muut Hannoverin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Hannoverissa.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti