Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Ilmoitus
Hotelleja on myös aivan Deutsches Eckin reunalla eli kohdassa jossa Mosel- ja Rein-joet kohtaavat. Täällä matkailija voi ihailla upeaa kahden vesistön panoraamanäkymää.

Hotellit - Koblenz, Saksa

Tällä sivulla annetaan vinkkejä majapaikan sijainnin valintaan ja esitellään hyviä hotelleja Koblenzissa.

Majoituksen löytäminen Koblenzista

Koblenz on tunnettu ennen kaikkea Deutsches Eck -paikasta, jossa Mosel- ja Rein-joet kohtaavat. Maisemat ovat kaupungin ympärillä upeat vesistöjen ja vehreiden kukkuloiden ansiosta.

Suuri osa Koblenzin hotelleista on keskusta-alueella vanhassa kaupungissa ja lähellä rautatieasemaa ravintoloiden, baarien ja ostoskeskusten lähellä. Kaupungin keskusta on tiiviisti kahden joen ympäröimä ja monet Koblenzin hotellit ovatkin sijoittuneet niin, että niistä on näkymä joko Reinille tai Moseliin. Jotkut sijoittuvat suoraan Deutsches Eckin reunalle, jolloin matkailija voi ihailla upeaa kahden vesistön panoraamanäkymää.

Useat Reinin ja Moselin rannoilla sijaitsevat hotellit ovat hinnaltaan keskitasoa tai kalliimpia, mutta Reinin toiselta puolelta voi löytää huokeitakin majoitusvaihtoehtoja, esim. Festung Ehrenbreitsteinin linnoituksesta tai sen läheltä.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Alla esiteltävät Koblenzin hotellit on valittu niissä yöpyneiden myönteisten kokemusten perusteella. Otamme aina ilolla vastaan kommentteja hyvistä hotelleista. Kertokaa myös kokemuksistanne sivun hotelleissa niin päivitämme niiden perusteella kuvauksia.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm...

  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä majapaikka sijaitsee kartalla.
  • Mitä palveluja ja nähtävyyksiä hotellin lähellä on.
  • Mitä huone maksaisi tiettynä ajanjaksona.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Koblenzissa.

Hyviä hotelleja Koblenzissa

Diehls

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Diehls Hotel on tyylikäs hotelli lähellä nähtävyyksiä kuten esimerkiksi Kurfürstliches Schloss palatsi ja historiallinen Koblenz Theatre. Hotellissa on 57 huonetta ja kylpylä. Hotellissa on kaksi ravintolaa, joissa on hyvää ruokaa. Annokset ovat kuitenkin melko kalliita. Hotellista kannattaa pyytää huonetta, josta on näkymä Rein-joelle.

Weinhaus Grebel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Weinhaus Grebel hotelli on yksi alueen vanhimmista hotelleista. Se sijaitsee Gülsissa, kylässä joka on 5 km (15 minuutin ajomatka) päässä Koblenzista. Hotellille pääsee bussilla tai junalla. Käytettävissä on yhteensä 31 huonetta. Samalla tontilla on mukava viinitupa. Hotellin ravintola on yksi alueen parhaista, mutta ruokalajeja on tarjolla melko pieni valikoima.

Mercure hotel Koblenz

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Mercure Hotel sijaitsee Rein-joen törmällä ja aivan Rhein-Mosel-Halle kongressikeskuksen ja Kurfürstliches Schloss -linnan vieressä. 10 minuutin kävelymatkan päästä löytyy iso ostoskeskus. Käytettävissä on yhteensä 168 huonetta. Joen puoleisissa huoneista on hienot näkymät. Hotellia remontoitiin vuonna 2008. Ravintola on usein täpötäynnä joten varaus kannattaa tehdä etukäteen.

Rhein-Hotel Merkelbach

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Rhein Hotel sijaitsee hyvin lähellä Rein-jokea ja noin 15 minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta. Hotelli on pieni – vain 14 huonetta. Huoneet on suunniteltu hyvin, ne ovat tilavia ja sisustettu miellyttävästi. Huoneissa on parvekkeet. Tarjolla oleva ruoka on hyvää, mutta vaihtoehtoja ei ole paljon. Satamasta voi vuokrata veneitä, jos haluaa rentoutua veneillen. Tarjolla olevat opastetut veneretket ovat puolen tunnin, puolen päivän tai koko päivän pituisia.

Top Hotel Krämer

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee Koblenzin keskustassa, 4 km messukeskuksesta. Hotellia on juuri kunnostettu. Tämä on yksi pienemmistä hotelleista, huoneita on 22 ja kerroksia 5. Huoneet varataan usein täyteen nopeasti. Kannattaa varata huone ylemmistä kerroksista, joissa on paremmat näköalat.

Muut Koblenzin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Koblenzissa.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti