Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Kevät herättää monissa kaipuun matkustamiseen. Tässä tekstissä tarkastelemme vaihtoehtoja kevätmatkakohteille ja tarjoamme ideoita lomalle, joka on sekä lämmin että kohtuuhintainen. Lue, minne keväällä kannattaa matkustaa
Ilmoitus
Monet hotellit keskustassa sijaitsevat kävelymatkan päässä suositusta nähtävyydestä vesitornista.

Hotellit - Mannheim, Saksa

Tällä sivulla annetaan vinkkejä majapaikan sijainnin valintaan ja esitellään hyviä hotelleja Mannheimissä.

Majoituksen löytäminen Mannheimistä

Mannheimin kohdalla Neckar-joki laskee Reiniin ja Mannheimissa onkin yksi Euroopan suurimmista sisäsatamista. Kaupunki on siis vesistöjen ympäröimä, mikä tuo oman lisänsä myös hotellien valinnalle - toiset haluavat lähelle keskustan vilskettä ja palveluita, toiset taas arvostavat enemmän rauhallisempaa aluetta hienoin maisemin.

Keskustassa monet hotellit sijaitsevat kävelymatkan päässä rautatieasemasta sekä suositusta nähtävyydestä vesitornista. Lähellä keskustaa joen varrella on myös monia puistoja sekä mm. Mannheimin linna, joiden lähistöllä on myös monia suosittuja majoitusvaihtoehtoja.

Kaupungin lyhyet välimatkat, nähtävyydet sekä hienot, vehreät maisemat lisäävät ymmärrettävästi sen suosiota myös yöpymispaikkana. Keskustassa sijaitsee myös kongressikeskus Rosengarten, jonka lähistöllä on useita hotelleja. Keskusta- ja jokialueen hotellien hintataso vaihtelee keskihintaisesta kalliiseen, mutta esim. linnan lähistöltä saattaa löytää huoneen melko edullisestikin.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Alla esiteltävät Mannheimissä hotellit on valittu niissä yöpyneiden myönteisten kokemusten perusteella. Otamme aina ilolla vastaan kommentteja hyvistä hotelleista. Kertokaa myös kokemuksistanne sivun hotelleissa niin päivitämme niiden perusteella kuvauksia.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm...

  • Mitä huone maksaisi tiettynä ajanjaksona.
  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä majapaikka sijaitsee kartalla.
  • Mitä palveluja ja nähtävyyksiä hotellin lähellä on.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Mannheimissä.

Hyviä hotelleja Mannheimissä

Mercure Mannheim Am Rathaus

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on keskeisellä paikalla Baden-Württembergin bisnes- ja yliopistokeskustassa. Kaupungin keskustaan kävelee alle viidessä minuutissa. Moniin nähtävyyksiin pääsee helposti raitiovaunulla. Kaikissa 150:ssä huoneessa on ilmastointi, ne ovat sopivan isoja ja ne ovat sisustettu kirkkain värein.

Dorint Kongresshotel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli sopii parhaiten bisnesmatkustajille, sillä se on suorassa yhteydessä kongressikeskus Rosengarteniin. Kaupungin keskustaan pääsee alle kymmenessä minuutissa. Kaupungin tunnetuin maamerkki, vesitorni, on aivan hotellin vieressä. Vaikka aula ja ravintolat voivat olla välillä äänekkäitä, huoneet ovat silti hiljaiset. Huoneita on 287 ja tyylikäs jazz-baari tarjoaa ruokaa ja juomaa, sekä elävää musiikkia viikonloppuisin.

Balladins Superior

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli on hyvällä paikalla, sillä sieltä on lyhyt kävelymatka moniin nähtävyyksiin. Lähellä kulkee myös linja-autoja. Kaikissa 162:ssa huoneessa on keittokomero, joka on erityisen hyödyllinen silloin kun matkustaa lapsien kanssa. Ylemmistä kerroksista on mahtavat näkymät lähiympäristöön. Hotellin ravintolassa on mm. hyvä aamiaisbuffet. Lämpimimpinä aikoina ateriat voi nauttia ulkona. Ravintolassa on usein kiireistä, joten siitä voi koitua melua.

Ramada Hotel

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli sijaitsee vilkkaalla paikalla; muutaman minuutin kävelyn päässä ovat kaupungin keskusta, päärautatieasema ja Kongressikeskus Rosengarten, sekä nähtävyyksiä kuten Jesuitenkirche kirkko. Huoneet ovat kunnollisia ja ne sopivat hyvin 1-2:lle hengelle. Huoneita on yhteensä 62 viidessä kerroksessa. Ravintolassa on hyvä valikoima ruokia, ja hyvällä säällä voi syödä ulkona.

Best Western Hotel Lanzcarre

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on hyvin lähellä monia paikallisia nähtävyyksiä, esimerkiksi vesitornia, museoita, teattereita ja kauppoja. Juna-asemalle on lyhyt kävelymatka. Tämä hotelli on uusi; se valmistui vuonna 2009. Huoneita on 79 joista osa on perhehuoneita; suurempia kuin muut huoneet. Tarjolla on myös allergiaystävällisiä huoneita. Hotellin tilat ovat savuttomia.

Hotel Wartburg

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tätä hotellia lähellä on monia nähtävyyksiä, kuten Kongressikeskus Rosengarten ja vesitorni. Ostoskeskus on parin minuutin kävelymatkan päässä. Hotelli oli erittäin hiljainen. Huoneita on 136. Vaikkei tässä hotellissa mitään kovin erikoista ole, niin hinta ja sijainti ovat hyvät.

Steigenberger Mannheimer Hof

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on lähes keskustassa ja alueella on lukuisia ostos- ja ruokapaikkoja. Kävelymatkan päässä ovat sekä Kongressikeskus että An den Planken ostoskatu. Huoneet ovat keskivertoisia, mutta viihtyisiä. Vaikka hotellia on uudistettu viime vuosina, sen sisustus tuo mieleen 50-luvun. Huoneita on 168. Hotellin ruoka on hyvää, mutta lähistöltä löytyy parempiakin ruokapaikkoja hinnankin suhteen. Hotelli itsessään tarjoaa hyvää vastinetta rahoille.

Muut Riian hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Mannheimissä.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti