Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Ilmoitus
Neckar-joen varrella Heidelbergissä sijaitsevat hotellit houkuttavat ihmisiä jokilaaksoon avautuvien hienojen maisemien vuoksi.

Hotellit - Heidelberg, Saksa

Tällä sivulla annetaan vinkkejä majapaikan sijainnin valintaan ja esitellään hyviä hotelleja Heidelbergissä.

Majoituksen löytäminen Heidelbergistä

Heidelbergin nähtävyydet vetävät mukavasti matkailijoita kaupunkiin, mistä johtuen myös kaupungin hotelli- ja muu majoitustarjonta on hyvä.

Heidelbergin vanhan kaupungin hotellit ovat suosittuja varsinkin sijainnin vuoksi, useimmat ovat kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, joistain on myös hieno näkymä kuuluisalle linnanrauniolle. Useat hotellit sijaitsevat vanhoissa ja tunnelmallisissa rakennuksissa, mikä myös houkuttelee yöpyjiä niihin. Vanhoissa rakennuksissa ei tosin ole aina kaikkia mukavuuksia, kuten hissiä, mutta muuten useimmat huoneet ovat varusteltu modernein mukavuuksin.

Neckar-joen varrella sijaitsevat hotellit vetävät ihmisiä jokilaaksoon avautuvien hienojen maisemien vuoksi. Monet tunnetut hotellit sijaitsevat keskusta-alueen jokivarressa, useimmat hotellit vaihtelevat keski- ja korkeahintaisen välillä, mutta jokinäkymän saattaa saada myös suhteellisen halvalla.

Heidelbergiin matkustavat löytävät mukavia ja moderneja hotelleja myös mm. lähellä vanhaa kaupunkia olevalta Weststadtin alueelta. Muita alueita, joista voi etsiä majapaikkaa, ovat esim. hieman kauempana keskustasta sijaitseva Kirchheim ja Rohrbach sekä joen toisella puolella oleva Handschuhsheimin alue. Nämä alueet sopivat hyvin yöpymispaikoiksi, varsinkin jos haluaa hieman hiljaisuutta ja majoittua Heidelbergin elävän keskustan ulkopuolelle. Myös kaupungin edullisimmat majoitusvaihtoehdot löytyvät usein hieman ydinkeskustan ulkopuolelta. Heidelberg on melko tiivis kaupunki, välimatkat eivät ole suuria, ja kaupungin reunamiltakin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä keskustaan ja nähtävyyksiä katsomaan.

Pienen matkaoppaan hotellivinkit

Alla esiteltävät Heidelbergin hotellit on valittu niissä yöpyneiden myönteisten kokemusten perusteella. Otamme aina ilolla vastaan kommentteja hyvistä hotelleista. Kertokaa myös kokemuksistanne sivun hotelleissa niin päivitämme niiden perusteella kuvauksia.

Lisätietoja kustakin hotellista saat hotellin ohessa olevasta linkistä. Lisätiedoista käy ilmi mm...

  • Mikä on hotellin ja huoneiden varustelutaso.
  • Missä majapaikka sijaitsee kartalla.
  • Mitä palveluja ja nähtävyyksiä hotellin lähellä on.
  • Mitä huone maksaisi tiettynä ajanjaksona.

Lisätietodot tulevat hotels.com:sta. Hotels.com on paikkansa vakiinnuttanut hotellimajoituksen välityspalvelu, jolla on usein kilpailukykyiset hinnat. Tykkäämme ja suosittelemme.

Jos et löydä tältä sivulta sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Heidelbergissä.

Hyviä hotelleja Heidelbergissä

City Partner Hotel Holländer Hof

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli on täydellisellä paikalla nähtävyyksien kannalta, sillä se sijaitsee vanhassakaupungissa. Hotellilta on helppo tutkia pieniä katuja ja nähtävyyksiä jalan. Neckar-joen vartta seuraten pääsee viidessä minuutissa Vanhalle sillalle. Lyhyt matka on myös alueen suurimmalle ostoskeskukselle. Kaikki 39 huonetta ovat hyväkuntoisia siihen nähden että laitos on ollut pystyssä jo vuodesta 1613. Kysymällä voi saada huoneen josta on näkymät joelle – tai sitten voi tyytyä katselemaan mahtavia kukkuloita ja maaseutua. Hotelli tarjoaa aterioista vain aamiaisen, mutta lähellä on hyviä ruokapaikkoja. Alueella on myös kahviloita joista saa leivonnaisia ja kahvia. Jos haluat pitää hauskaa illalla, kävelymatkan päässä on muutama pubi.

Crowne Plaza Heidelberg

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Hotelli on Heidelbergin keskustassa, 5 minuutin kävelymatkan päässä juna-asemasta. Moniin nähtävyyksiin pääsee helposti jalan ja suuri ostoskeskus on myös lähellä. Tilavia huoneita on 232 neljässä kerroksessa. Hotellin ravintolasta kannattaa varata pöytä ajoissa, sillä se on sekä hotellin asukkaiden että paikallisten suosiossa. Aamiaisbuffet on erittäin hyvä, joten sitä ei kannata missata. Lähietäisyydeltä löytyy myös monia hyviä ravintoloita.

Hotel Restaurant Auerstein

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä ihastuttava hotelli on Heidelbergin pohjoisosassa, Handschuhsheimissa, hiukan kauempana keskustasta. Raitiovaunulla pääsee kuitenkin nopeasti keskustaan. Handschuhsheimin kaupat ja ravintolat ovat joka tapauksessa lähellä. Tämä on mukava paikka rentoutu kaikesta hälinästä. Kaikki kunnostettiin vuonna 2000 vähän elegantimmaksi. Huoneita on vain 17, joten sellainen kannattaa varata ajoissa. Huoneet ovat kuitenkin suuria, ja romanttinen henki houkuttelee etenkin pareja.

Hotel Villa Marstall Heidelberg

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus Tämä hotelli sijaitsee Vanhan Heidelbergin keskustassa, Neckar-joen varrella. Hotelli valmistui vasta vuonna 2006, mutta se on jo hyvin suosittu varsinkin romanttista ja tyylikästä tunnelmaa etsivien parien keskuudessa. Huoneita on 18 ja kaikissa on puukalusteet ja kirsikkapuusta tehdyt lattiat. Aamiaisbuffet tarjoaa paljon maukkaita ruokia Moni tarjottavista tuoreista hedelmistä on orgaanisesti kasvatettu.

NH Heidelberg

Lisätiedot, kuvat ja varausmahdollisuus NH Hotelli on noin 15 minuutin kävelymatkan päässä vanhastakaupungista, ja se on vanhan panimon tiloissa. Kaikki 174 huonetta ovat sisustettu nerokkaasti. Hotellin ravintola on hyvä, mutta kallis. Onneksi lähistöllä on monia ravintoloita joissa on yhtä hyvää ruokaa halvemmalla. Raitiovaunuja ja linja-autoja kulkee lähellä, mutta hotellilta voi myös vuokrata polkupyörän.

Muut Heidelbergin hotellit

Jos et vielä löytänyt sopivaa hotellia, katso tästä kaikki hotellivaihtoehdot Heidelbergissä.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti