Espanja – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rodos on yksi Kreikan suosituimmista lomakohteista, missä aurinko paistaa ja lämpöä piisaa. Rentoutuminen, auringonotto, shoppailu, herkuttelu ja arjesta irtautuminen ovat sen parasta antia. Lue lisää Rodoksesta
Hotelleja – Barcelona
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Barcelonaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Barcelonaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (17.6.–23.6.) toteutuneisiin suoriin Barcelonan-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Barcelonaan viime aikoina.

11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
10
9
3
9
9
10
21
12
12
14
15
12
9
10
5
7
11
11
12
11
12
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
11
12
12
12
HeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesä
2
yhtiötä

Helsinki-Vantaa

Norwegian ja Finnair tekevät Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Barcelonaan.

X

Tampere-Pirkkala

Tampere-Pirkkalasta ei lennetä suoria lentoja Barcelonaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Tampere-Pirkkalasta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Barcelonaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Helsinki-Vantaa. Turusta pääsee lentäen Helsinki-Vantaalle.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Barcelonaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Barcelonaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Barcelonaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Barcelonaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Barcelonaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Barcelonaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti