Tanska – Lisää kiinnostavia paikkoja
Kööpenhamina
Kööpenhamina
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Kööpenhamina
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Kööpenhaminaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Kööpenhaminaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (25.9.–1.10.) toteutuneisiin suoriin Kööpenhaminan-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Kööpenhaminaan viime aikoina.

64
61
48
48
47
48
48
47
46
43
47
48
48
46
46
46
48
47
48
48
48
46
50
56
55
57
58
53
60
65
61
65
56
57
58
58
48
40
40
39
39
40
41
55
57
59
63
62
60
58
LokaMarrasJouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesäHeinäEloSyys
3
yhtiötä

Helsinki-Vantaa

Norwegian, SAS ja Finnair tekevät Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Kööpenhaminaan.

1
yhtiö

Tampere-Pirkkala

Air Baltic tekee Tampere-Pirkkalasta suoria lentoja Kööpenhaminaan.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Kööpenhaminaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Tampere-Pirkkala.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Kööpenhaminaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Kööpenhaminaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Kööpenhaminaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Kööpenhaminaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Kööpenhaminaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Kööpenhaminaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti