Espanja – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Malmöhön on kaikkein nopeinta matkustaa lentämällä Kööpenhaminaan ja siirtymällä siellä lentoaseman juna-asemalta Juutinrauman ylitse noin puolessa tunnissa Malmön keskustaan kulkevaan junaan.
koristekuva Göteborgiin voi lentää suoraan Suomesta puolessatoista tunnissa, ja välilaskullisella lennolla myös Turun kautta. Göteborgiin saavutaan suorilla lennoilla Landvetterin lentoasemalle, joka sijaitsee noin puolen tunnin bussimatkan päässä ytimessä sijaitsevasta linja-autoasemasta.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Malaga
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus

Lennot Malagaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Malagaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (13.3.–19.3.) toteutuneisiin suoriin Malagan-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Malagaan viime aikoina.

15
17
15
17
18
18
18
18
18
18
20
22
22
22
22
22
22
18
20
18
18
18
20
20
20
20
20
21
21
20
19
19
19
19
20
19
19
18
19
19
19
18
19
19
19
19
19
19
19
19
HuhtiToukoKesäHeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalis
2
yhtiötä

Helsinki-Vantaa

Norwegian ja Finnair tekevät Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Malagaan.

1
yhtiö

Tampere-Pirkkala

Air Baltic tekee Tampere-Pirkkalasta suoria lentoja Malagaan.

X

Turku

Turusta ei lennetä suoria lentoja Malagaan. Lähin lentoasema, jolta niitä tehdään on Tampere-Pirkkala.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Malagaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Malagaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Malagaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Malagaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Malagaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle, jolta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Malagaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti