Latvia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Riika
Riika
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus

Lennot Riikaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Riikaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (29.11.–5.12.) toteutuneisiin suoriin Riian-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Riikaan viime aikoina.

8
8
8
8
9
5
5
3
3
4
5
5
5
5
6
7
7
8
7
6
8
11
11
10
11
14
14
19
21
22
25
25
28
27
27
28
29
29
30
32
32
32
34
34
32
37
35
36
37
37
JouluTammiHelmiMaalisHuhtiToukoKesäHeinäEloSyysLokaMarras
3
yhtiötä

Helsinki-Vantaa

Ryanair, Finnair ja Air Baltic tekevät Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Riikaan.

1
yhtiö

Tampere-Pirkkala

Air Baltic tekee Tampere-Pirkkalasta suoria lentoja Riikaan.

1
yhtiö

Turku

Air Baltic tekee Turusta suoria lentoja Riikaan.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Riikaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Riikaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Riikaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Riikaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Riikaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Riikaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti