Latvia – Lisää kiinnostavia paikkoja
Riika
Riika
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Bodrum on Turkin länsirannikon suosituimpia lomakohteita, ja vuosikymmeniä sen lämmin ja rento lomatunnelma on vetänyt ihmisiä puoleensa. Aurinko paistaa Bodrumissa lähes takuuvarmasti toukokuun alusta pitkälle lokakuuhun. Vedet ovat lämpimiä, sateet harvinaisia ja hinnat ovat pahimmillaankin huomattavasti kotimaan hintoja edullisempia.
koristekuva Izmir on Turkin kolmanneksi suurin kaupunki, ja se sijaitsee maan länsirannikolla. Se on metropoli, jossa on noin kolme miljoonaa asukasta, mutta keskusta on pieni ja kaikkeen olennaiseen voi tutustua siellä parissa päivässä.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus

Lennot Riikaan Suomen lentoasemilta

Miltä lentokentiltä Suomesta pääsee lentäen suoraan Riikaan ja mitkä lentoyhtiöt tekevät sinne lentoja?

Tälle sivulle on kerätty tietoa Suomen eri lentoasemilta lentävistä lentoyhtiöistä ja ne perustuvat viikon sisällä (20.3.–26.3.) toteutuneisiin suoriin Riian-lentoihin. Mukana ei ole välilaskullisia lentoja, jotka lennetään jonkun toisen kentän kautta. Koska kaikki toteutuneet suorat lennot ovat mukana, sivulla voi olla tuttujen, säännöllisiä reittilentoja tekevien yhtiöiden lisäksi myös tuntemattomampia yhtiöitä, jotka tekevät kertaluonteisia tilaus/charter-lentoja. Ne toimivat yhteistyössä esimerkiksi kotimaisten ja ulkomaisten matkatoimistojen kanssa.

Lentojen määrän kehitys viikosta toiseen

Taulukosta näkee, miten monta lentoa viikossa Suomesta on lennetty Riikaan viime aikoina.

52
53
51
48
49
51
49
49
52
52
52
52
53
54
53
53
53
52
50
51
50
52
53
53
54
52
53
54
54
57
55
58
56
56
58
62
56
59
60
54
53
53
53
51
54
56
56
56
55
57
HuhtiToukoKesäHeinäEloSyysLokaMarrasJouluTammiHelmiMaalis
3
yhtiötä

Helsinki-Vantaa

Ryanair, Finnair ja Air Baltic tekevät Helsinki-Vantaalta suoria lentoja Riikaan.

1
yhtiö

Tampere-Pirkkala

Air Baltic tekee Tampere-Pirkkalasta suoria lentoja Riikaan.

1
yhtiö

Turku

Air Baltic tekee Turusta suoria lentoja Riikaan.

X

Oulu

Oulusta ei lennetä suoria lentoja Riikaan. Oulusta tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Riikaan.

X

Rovanniemi

Rovanniemeltä ei lennetä suoria lentoja Riikaan. Rovanniemeltä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Riikaan.

X

Kittilä

Kittilästä ei lennetä suoria lentoja Riikaan. Kittilästä tehdään kuitenkin kotimaan lentoja Helsinki-Vantaalle ja Turkuun, joilta pääsee edelleen siirtymään jatkolennolle Riikaan.

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti