Lisää yrityksesi
Maan mainioiden
matkakohteiden
joukkoon
Tavoitat matkaa suunnittelevia Pienen matkaoppaan lukijoita.
70% lukijoistamme
aikoo tehdä kotimaanmatkan
puolen vuoden sisällä.
Suomi-Sydän
Suomi-Sydän (täyskuva)

Lisää yrityksesi Maan mainioihin matkakohteisiin

Haluatko kertoa yrityksestäsi kotimaan-matkaa suunnitteleville Pienen matkaoppaan lukijoille?

Olemme käynnistäneet Pienessä matkaoppaassa Maan mainiot matkakohteet -artikkelisarjan, johon voit joko itse kirjoittaa esittelyn yrityksestäsi tai tilata tekstin toimittajaltamme. Katso esimerkkejä esittelyartikkeleista.

Mitä etua esittelyartikkelista on?

  1. Tavoitat ihmisiä, jotka suunnittelevat kotimaan-matkaa. Pienessä matkaoppaassa käy noin 50.000 kävijää kuukaudessa, ja heistä noin 70% suunnittelee kotimaan-matkaa puolen vuoden sisällä (kyselytutkimuksen mukaan). Esittelyartikkeleja mainostetaan heille Pieni matkaopas -sivuston sivuilla.
  2. Artikkelimuotoinen esitystapa mahdollistaa sen, että voit kertoa juuri haluamiasi asioita, haluamassasi laajuudessa ja haluamallasi tavalla. Voit rikastaa viestiä riittävällä määrällä kuvia tai vaikka videolla.
  3. Esittelyartikkelista tulee osa Pieni matkaopas -sivuston pysyvää sisältöä. Toisin kuin mainoskampanjat, joiden vaikutus lakkaa kampanja-ajan päätyttyä, esittelyartikkelit säilyvät sivustolla ja ovat löydettävissä esimerkiksi hakukoneilla vielä vuosienkin päästä. Tavoitteemme on pitää esittelyartikkelit näkyvissä sivustolla niin kauan kun niiden sisältö vain edelleen on ajan tasalla.
  4. Voit vapaasti valita kirjoittamasi artikkelin lähestymistavan. Voit esimerkiksi kertoa pelkästään yrityksestäsi, tai voit kertoa alueesta, jolla toimit, sen parhaista nähtävyyksistä ja ajanvietteistä ja täydentää aluetta esittelevää artikkelia tiedoilla omasta yrityksestäsi. Aluetta esittelevät artikkelit saavat usein enemmän lukijoita kuin pelkät yritysesittelyt koska alueella itsessään on vetovoimaa, joka houkuttelee lukijoita.
  5. Maksat vain kerran. Veloitamme palkkion työstä, jonka teemme tekstin laatimiseksi tai kirjoittamasi tekstin ja kuvien muokkaamiseksi www-sivuksi. Tämän jälkeen et maksa mitään. Emme esimerkiksi peri vuosimaksua.

Voit lähteä mukaan kahdella tavalla:

1. Kirjoita esittelyteksti itse

Ota meihin yhteyttä, ja kerro että olet kiinnostunut kirjoittamaan yrityksestäsi esittelyn. Sovimme jatkosta ja annamme tarvittaessa ohjeita ja vinkkejä.

Tartu näppäimistöön ja kirjoita noin 2–3 sivun (A4) pituinen teksti yrityksestäsi. Tämä on noin 700-1100 sanaa. Lue vinkkejä tekstin kirjoittamiseen. Lähetä teksti meille sähköpostitse ja laita mukaan valitsemiasi kuvia, jotka sopivat tekstin kuvitukseksi.

Luemme tekstin läpi, ja jos tarvetta muutoksille ei ole, sovimme esittelyn julkaisusta ja julkaisemme sen sovittuna ajankohtana.

Työstä, jonka teemme tekstien ja kuvien käsittelemiseksi ja taittamiseksi web-sivulle laskutamme 35 euroa (+alv 24%).

Ota yhteyttä

2. Anna meidän kirjoittaa teksti puolestasi

Voit jättää tekstin laatimisen toimittajamme tehtäväksi. Ota yhteyttä, niin sovimme asiasta ja aikataulusta.

Toimittajamme tutustuu yritykseesi netissä olevien tietojen pohjalta, ottaa sinuun yhteyttä, haastattelee sinua sähköpostitse ja laatii tämän perusteella noin 2–3 sivun (A4) esittelytekstin. Kun teksti on valmis, lähetämme sen sinulle, jolloin voit vielä pyytää siihen muutoksia. Tässä vaiheessa tarvitsemme sinulta myös kuvia, jotka sopivat tekstin kuvitukseksi.

Tekstin laatimisesta ja tekstin ja kuvien taittamisesta web-sivuksi laskutamme 90 euroa (+alv 24%).

Ota yhteyttä
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti