Vietnam – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Kevät herättää monissa kaipuun matkustamiseen. Tässä tekstissä tarkastelemme vaihtoehtoja kevätmatkakohteille ja tarjoamme ideoita lomalle, joka on sekä lämmin että kohtuuhintainen. Lue, minne keväällä kannattaa matkustaa
Hotelleja – Nha Trang
Linkit ovat hotellipalvelun mainoslinkkejä.
Booking.com
Ilmoitus
Ranta, Nha Trang
Rantakatu, Nha Trang
Nha Trang on monipuolinen, kosmopoliittinen ja yllättävä rantalomapaikka, jonka viihtyvyys hakee vertaistaan.

Nha Trang, Vietnam

Sivu 1: Esittely, sää, ilmasto, nähtävyydet ja ajanvietemahdollisuudet
Sivu 2: Ostokset, ravintolat, yöelämä ja tapahtumat
Sivu 3: Perheet, liikkuminen, matkat ja hotellit

Vietnamin pitkän rannikon luultavasti paras ja monipuolisin lomapaikka on Nha Trang. Se sijaitsee Vietnamin eteläosissa, kaukana muista maan lomapaikoista, ja se on parhaimmillaan rantalomapaikkana joulukuulta syyskuulle. Nha Trangin vetonauloihin kuuluvat pitkä hiekkaranta, erinomaiset ruoat, eläväinen yöelämä ja hyvät ostospaikat. Nha Trang on monipuolinen, kosmopoliittinen ja yllättävä rantalomapaikka, jonka viihtyvyys hakee vertaistaan.

Nha Trangiin on kaikkein paras matkustaa tammikuusta toukokuun alkuun, eikä sinne kannata lähteä syksyisin, jolloin on sadekausi. Kaupunki on suuri ja vilkas, ja se antaa hyvän kuvan eteläisen Vietnamin dynaamisesta kaupungista, jossa jo vuosikymmenien ajan on käynyt ihmisiä rantalomalla. Maan keskiosiin verrattuna Nha Trangissa on talvisin takuuvarmemmin hyviä ilmoja, mutta sen ympäristössä ei ole samalla tavalla vierailupaikkoja kuin Keski-Vietnamissa, jonka suurin rantalomapaikka on Danang.

Nha Trang soveltuu lomakohteeksi yksinäisille seikkailijoille, pariskunnille ja pienille porukoille. Se ei ole perheille hyvä lomakohde, ja siellä joutuu kävelemään sen verran, että siitä nauttivat eniten ne, jotka pystyvät helposti kävelemään päivässä kilometritolkulla. Nha Trang on lomapaikka, jossa tylsää hetkeä ei tule, jossa hinta-laatusuhde on kaiken kohdalla uskomattoman hyvä ja joka on maan paras matkakohde niille, jotka haluavat lomallaan ottaa ilon irti.

Sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

Sää nyt

Sääennuste:

Norjan meteorologisen laitoksen tarkkana pidetty ennuste Nha Trangiin.

Ilmasto

Nha Trang sijaitsee Etelä-Vietnamissa, ja siellä on trooppinen ilmasto. Se kuitenkin poikkeaa melkoisesti Thaimaan ilmastosta, sillä sadekausi on lyhyt ja se on syksyllä ja siellä on pitkä, reilusti yli puoli vuotta kestävä matkustuskausi.

Nha Trangin sadekausi alkaa olla ohi joulukuun puolivälin jälkeen, ja sinne joululomalle tai tammikuun alussa matkustavat tuskin näkevät paljon sateita. Joulukuulta helmikuun loppuun lämpötilat ovat vuoden miellyttävimmät, sillä tällöin päivisin on yleensä 26–28 astetta ja öisin 20–23 astetta. Joulukuussa on vielä sadepäiviä, mutta kuun lopussa ne ovat jo harvinaisia.

Tammikuun alusta lähtien aurinko paistaa enemmän kuin marras- ja joulukuussa, jolloin silloinkin on huomattavasti aurinkoisempaa kuin Pohjois- tai Keski-Vietnamissa. Sateita tulee myös tähän vuoden ihanteellisimpaan aikaan jonkin verran, eikä samanlaista kuivuutta, joka on riesana monessa Kaakkois-Aasian trooppisessa kolkassa, koeta Etelä-Kiinan meren rannoilla talvikuukausien aikana. Vuoden viileimmät yöt ovat yleensä tammi- ja helmikuussa, ja pari kertaa Nha Trangissa elohopea on talviöinä painunut alle 15 asteen.

Maaliskuun alusta lähtien lämpötilat alkavat nousta, mutta maaliskuussa päivälämpötila on yleensä vielä alle 30 astetta eikä öisin olla hellelukemissa. Vasta huhtikuussa päivälämpötilat nousevat yli 30 asteen, mutta esimerkiksi Thaimaahan verrattuna ne ovat siedettäviä.

Toukokuussa alkaa vuoden kuumin jakso, jolloin päivisin on 32–33 astetta mutta harvoin sen kuumempaa. Ajoittain voi olla lähes 40 asteen päivälämpötiloja, mutta yleensä ne ovat alle 35 astetta. Toukokuun alusta aina elokuun loppuun öisin on kuumaa, 25–27 astetta, ja aurinko paistaa paljon.

Syyskuun alussa lämpötilat alkavat laskea ja sateet lisääntyä. Syyskuun alkupuoli on vielä matkustuskautta, joskin se on riskaabeli ajankohta lomailla Nha Trangissa, mutta syyskuun lopusta eteenpäin alueella on rankkoja sateita. Eniten sataa loka- ja marraskuussa, ja tällöin ei missään nimessä kannata matkustaa Nha Trangiin.

Nha Trang on aurinkoinen kaupunki, jossa paistaa yli 2500 tuntia vuodessa. Meri on talvisin melko levoton, mutta se ei ole niin huono uimiselle talvella kuin pohjoisempana olevat rantapaikat. Uiminen on parhaimmillaan aamupäivisin, mutta iltapäivällä on yleensä tuulisempaa ja enemmän aaltoja. Nha Trang on myös suosittu paikka sukeltamiselle, ja sitä on paras harrastaa helmikuun alusta elokuun loppuun.

Parhaat matkustusajat

Nha Trangin kausi on selvästi Vietnamin ja kenties koko Kaakkois-Aasian pisin. Kaikkein parhaat säät ovat joulukuun loppupuolelta maaliskuun loppuun, jolloin ei ole oikein koskaan tarpeettoman kuumaa. Aurinko on kuuma ympäri vuoden, mutta rannalla on mukava oleskella ja uidakin etenkin aamupäivisin keskitalven aikana.

Huhtikuun alusta elokuun loppuun tai syyskuun alkuun ovat vuoden kuumimmat ajat, jolloin siellä on suurin piirtein samanlaista kuin Pattayalla ja muissa Thaimaan suurissa lomapaikoissa on keskitalvella. Merikin on uimiselle ja sukeltamiselle parhaimmillaan, ja erilaisten laiva- ja veneretkien onnistuminen on kesällä kaikkein todennäköisintä, sillä myrskyjä ei ole.

Nha Trangiin ei kannata matkustaa syyskuun alun ja joulukuun puolivälin välisenä aikana, sillä tällöin sataa paljon ja ajoittain voi olla vaarallisia myrskyjä.

Po Nagarin tornit
Po Nagarissa tulevat ensimmäiseksi vastaan pilarit, joiden yläpuolella neljä tornia ovat.

Nähtävyydet

Nha Trangissa on eräitä Kaakkois-Aasian lomapaikkojen näyttävimpiä ja merkittävimpiä nähtävyyksiä. Niiden kiertely kuuluu siellä asiaan, mutta toisaalta monet nähtävyydet on nopeasti katsastettu. Halutessaan kaupungin nähtävyyksiin voi tutustua yhden päivän aikana, ja samalla voi myös tutustua muihin kaupungin alueisiin kuin rantakortteleihin ja tehdä vaikka ostoksia.

Po Nagarin tornit

Nha Trangin suosituin vierailupaikka, jossa käydään bussilasteittain ja jonka vierailijoista valtaosa on aasialaisia, on alue, jolla ovat cham-kulttuurin aikana rakennetut tornit, jotka englanniksi tunnetaan nimellä Po Nagar Cham Towers ja vietnamiksi Thap Ponagar [kartalla]. Täkäläiset chamit olivat lähinnä hinduja, sillä chamit ovat aina edustaneet eri uskontokuntia, mutta tämä on myös buddhalaisille pyhä paikka. Valtaosa rakennelmista on kuitenkin hindujen jumalille, kuten Ganeshalle, Shivalle ja Parvatille, joka on Shivan vaimo ja Ganeshan äiti.

Tornit, joita oli alunperin 7 tai 8, saivat alkunsa 700-luvulta lähtien, ja viimeiset rakennelmat ovat 1000-luvulta. Jäljellä on vain neljä tornia, joista pohjoinen torniThap Chinh (Thap Chinh) on 28 metriä korkeana näyttävin. Näyttävä on myös keskustorniPo Nagarin keskustorni, kuten myös kaksi muuta jäljellä olevaa tornia.

Po Nagar sijaitsee Cai-joen pohjoisrannalla, ja sinne voi kulkea kävellen rannan pohjoisosista kuten Nha Trang Centerin edustalta alle puolessa tunnissa. Ensimmäiseksi siellä tulevat vastaan pilarit, joiden yläpuolella neljä tornia ovat. Tämä on kaiken kaikkiaan rasittava paikka, jonne ihmiset ainakin vielä alkuvuodesta 2020 tulivat yksinomaan egotripille, selfieitä ottamaan ja poseeraamaan. Vaikka tämä on täydellinen turistirysä, on se pilkkahintainen vierailupaikka, jossa kannattaa vierailla. Huonolla tuurilla siellä on useita ryhmiä samaan aikaan, mutta jos sinne menee aamulla tai iltapäivällä, jolloin turhimmat turistit ovat jo poistuneet kaupungin ulkopuolella oleville lomakeskuksille, voi siellä olla rauhallistakin.

Portin ulkopuolella on lippukassa, jolta ostetaan 20 000 maksava kortti, joka alueelle sisään mentäessä laitetaan porttiin ja joka jää sinne. Se maksaa vain 20 000 dongia, ja alue on erittäin hyvin avoinna, klo 6–18. Parhaat vierailuajat ovat noin klo 7–10 ja klo 16–18.

Long Sonin temppelialue
Long Sonin temppelialue tunnetaan kauniista temppelistä eli pagodista.

Long Sonin temppelialue

Long Son [kartalla] on lähellä rautatieasemaa sijaitseva temppelialue, joka tunnetaan kauniista temppelistä eli pagodista. Buddhalaisten temppelialueiden tyypilliseen tapaan tämä on paikka, jonne ei saa ottaa ruokaa tai muuta juomaa kuin vesipullon mukaan, ja siellä pitää sekä hartiat että polvet peittää näkyvistä. Äänekästä tai huomiohakuista käytöstä tulee välttää, ja täällä ei myöskään kannata puhua kenellekään, joka tulee tarjoamaan jotakin, kuten lapsia korttien kanssa tai aikuisia, jotka yrittävät myydä jotakin uskontoon liittyvää.

Tämä 1800-luvulta peräisin oleva temppelialueLong Sonin temppelialue on yksi Nha Trangin harvoja buddhalaisia temppelialueita. Jos Vietnamissa haluaa nähdä buddhalaisen temppelialueen, on tämä helpoiten vierailtavissa oleva paikka näillä tienoin.

Alueelle ei ole pääsymaksua, ja se on avoinna aamu- (klo 7.30–11.30) ja iltapäivisin (klo 13.30–17.30). Kuten muillekaan temppelialueille ei tänne ole pääsymaksua. Jos haluaa antaa jotakin temppelin ja munkkien hyväksi, on siellä virallisia laatikoita, joihin avustus laitetaan eikä sitä anneta suoraan kenellekään pyytäjälle.

Buddhan patsas
Long Sonin temppelialueella olevan pagodin takaa nousevat portaat kohti suurta valkoista Buddhan patsasta.

Buddha

Suurin syy lähteä Long Sonin temppelialueelle on monelle se, että temppelin takaa nousevat portaat kohti suurta valkoista Buddhan patsasta [kartalla]. Patsas on 14 metriä korkea ja hyvin näyttävä, niin että sen näkeminen muodostuu yhdeksi loman kohokohdista. Patsaan ympärillä olevat korkokuvat ovat niiden 7 munkin, jotka Saigonissa vuonna 1963 polttivat itsensä vastalauseena Etelä-Vietnamin tasavallan buddhalaisten jahtaamiselle ja tappamiselle. Patsaan ympäristöstä on melko hyvät maisemat ympäristöön, mutta ei mitenkään ihmeelliset.

Patsaalle on temppelin takaa noin 150 askeleen melko helppo kapuaminen, ja sen voi tehdä koska tahansa. Sieltä voi poistua kojujen takana olevaa tietä pitkin, jota on mukavampi kävellä alaspäin kuin portaita ja joka vie melko lähelle rautatieasemaa. Patsaalle kannattaa mennä valoisaan aikaan ja temppelialueen kautta sinne pääsee tietenkin vain sen ollessa avoinna, eli ei keskipäivisin. Mitään pääsymaksua sinne ei ole.

Long Thanh -galleria

Temppelialueen ja toripaikan (Cho Dam) välimaastossa on Nha Trangin liikekeskustan vilkkaita kortteleita, joissa ei ole sinänsä paljon mitään näkemistä. Yksi vierailupaikka siellä kuitenkin on valokuvaaja Long Thanhin galleria [kartalla]. Long Thanh on vietnamilainen, mustavalkokuviin erikoistunut kuvaaja, jonka galleriassa vierailu on kaikin tavoin antoisa ja ainutlaatuinen kokemus. Verkkosivuilta näkee minkälaisista kuvista on kysymys, eikä galleriaan ole pääsymaksua. Se on avoinna ma–la klo 8–17.30.

Mai Loc -galleria

Huvittelualueen kortteleissa on toisen paikallisen mustavalkoisiin kuviin erikoistuneen valokuvaajan eli Mai Locin galleria [kartalla]. Mai Loc on 90-luvulta asti kuvannut ainutlaatuisia kuvia, ja hänen lempikohteensa on hänen kotikaupunkinsa, Nha Trang. Mai Loc myös järjestää valokuvauskierroksia, joilla aivan varmasti saa otettua näyttäviä kuvia, ja hän myös tietää Nha Trangista siitä kysyviltä vaikka mitä. Galleriaan ei ole pääsymaksua, mutta se on yleensä avoinna klo 8–11 ja klo 14.30–22.30. Keskeisen sijaintinsa takia galleriassa on helppo vierailla koska tahansa.

Lisää asiaa nähtävyyksistä:

Vietnam Guide esittelee Nha Trangin ja lähiympäristön 10 suurinta nähtävyyttä.

Rantaelämää Nha Trangissa
Nha Trangin ranta on jakautunut eri osiin, ja kaikkein parhaat osat ovat lähellä illanviettokortteleita.

Ajanvietteet

Nha Trangin 7 kilometriä pitkä ranta on sen vetonaula ja ajanvietteiden keskus. Vaikka yhtenä tai kahtena päivänä on tapana ainakin käväistä nähtävyyksillä, tulee valtaosa ajasta vietettyä rannan tuntumassa. Se onkin ainutlaatuinen ranta, jonka kausi on pidempi kuin monessa paikassa, ja rannalta voi vaikka vuokrata surfauslaudan. Meri on melko levoton osan vuodesta mutta siinä on parempi uida kuin Keski-Vietnamissa.

Rannan lisäksi Nha Trangin ajanvietteisiin kuuluvat sukellus, kylpylät ja veneretket, jotka tosin voivat olla pettymyksiä.

Ranta

Nha Trangin pitkä hiekkaranta on turkoosinsinisine vesineen kaupungin vetonaula ja syy miksi niin moni lähtee lomailemaan sinne. Ei ole kannattavaa yöpyä kaukana rannasta, ja rannalla on erilaisia osia, joista jokainen voi löytää mieleisensä. Pohjoiset osat ovat melko rauhallisia mutta tunnelmaltaan ikäviäRannan pohjoisia osia. Keskiosia lukuun ottamatta mitä etelämmäksi kulkee sen rauhallisempaa vilkkainakin aikoina on. Vilkkaimmillaan rantaelämä on paikallisten lomaillessa heinä- ja elokuussa. Syyskuun alkupuolelta aina joulukuulle on sateita ja ikäviä ilmoja, jotka voivat johtaa tulviin ja joiden aikana kaupunkiin ei kannata matkustaaa.

Surffaus- ja suppailuvälineitä
Suppaus, surfaus ja leijalautailu ovat rannalla lähes ympäri vuoden mahdollisia, mutta on myös aikoja, jolloin mereen ei kannata mennä.

Lämpötiloiltaan ihanteisimmat ranta-ajat ovat joulukuusta toukokuulle, mutta kesä on ajoittain hyvin kuuma aika olla keskipäivisin rannalla. Ympäri vuoden aamupäivä on paras aika olla rannalla, etenkin uimassa ja aurinkoa ottamassa, ja iltapäivisin on enemmän tuulia, ja kuivana kautena eli kesällä hiekka saattaa pöllytä.

Ranta on jakautunut eri osiin, ja kaikkein parhaat osat ovat lähellä illanviettokortteleita [kartalla]. Tällä reilun kilometrin mittaisella pätkällä on paljon palveluita, joihin kuuluvat vuokrauspisteet. Esimerkiksi suppaus, surfaus ja leijalautailu ovat siellä lähes ympäri vuoden mahdollisia, mutta on myös aikoja, jolloin mereen ei kannata mennä. Alueella ovat myös muut palvelut, kuten rantabaari, Sailing Club, jossa on iltaisin ohjelmaa, ja Lousiana Brewhouse, jolla on oma uima-allas. Meri onkin sen verran rauhaton suuren osan vuodesta, tai ainakin muulloin kuin kesällä, että paljon uimaan mielivien kannattaa valmistautua viettämään aikaa uima-altaan äärellä ja sellainen on hyvä olla myös majapaikassa. Keskiosien kohdalla on myös paljon ravintoloita ja kauppoja, eikä rannalta tarvitse kauas lähteä syömään tai jotakin ostamaan. Hinnat ovat niin halutessa alhaisia, mutta Sailing Club ja Lousiana Brewhouse ovat hintavia paikkoja. Rannalle ei kannata jättää mitään vartioimatta jos lähtee uimaan, eikä myöskään kannata nukahtaa puhelin ja lompakko vieressään.

Ranta jatkuu kohti etelää pitkiä matkoja, ja jos keskiosat tuntuvat vilkkailta, kannattaa vain kävellä kohti etelää. Talvisin väkeä ei ole tungokseksi asti, ja jos Nha Trangiin saapuu tammi-huhtikuussa, ei siellä yleensä ole minkäänlaista tungosta eivätkä sellaiset juhla-ajat kuin keskitalven Tet millään lailla vaikuta rannan elämään.

Sukellus

Sukeltaminen on Nha Trangin tienoilla suosittua, ja Nha Trangissa on paljon opetus- ja vuokrauspaikkoja. Tämä ei kuitenkaan ole pitkälle edenneiden alan harrastajien mieleen oleva paikka, sillä veden alla näkyvyys on yleensä vain 15 metriä mutta ajoittain ja joissain paikoissa 30 metriä. Kaikkein paras aika sukeltaa on helmikuulta sadekauden alkuun, eli yleensä syyskuun puolivälin tienoille.

Sukellusta järjestävä matkatoimisto
Sukeltaminen on Nha Trangin tienoilla suosittua, ja Nha Trangissa on paljon opetus- ja vuokrauspaikkoja.

Nha Trangin tienoilla on lähes 30 hyvää sukelluspaikkaa, ja kaikkein mielenkiintoisimpia tutustumiskohteita veden alla ovat luolat. Hylkyjä ei ole, mutta vesissä on koralleja ja kaikenlaista värikästä, niin kuin tropiikissa yleensäkin on. Myös erilaisia värikkäitä tropiikin kaloja riittää, ja Nha Trang on etenkin aloittelijoille ja niille, jotka vain ovat kiinnostuneita vedenalaisesta elämästä, hyvä paikka kokeilla sukeltamista.

Yleisesti ottaen sukellusretkeen kuluu koko päivä, ja sukeltaa voi happipullojen kanssa tai sitten vain snorklata, joka on edullista (alle 20 euroa per päivä). Normaali hinta sukellusretkelle, johon kuuluu vähintään kaksi sukelluskertaa ja lounas, kuten myös kuljetus, on 60–80 euroa. Monet ammattimaiset paikat tarjoavat erilaisia paketteja, ja heidän kanssaan on myös mahdollista suorittaa PADI- tai SSI-kurssi muutaman sadan euron hintaan. Nha Trangissa on huonoja kouluja, jotka eivät ole valtuutettuja opettamaan mitään, ja ne erottaa siitä että hinnat ovat äärimmäisen alhaisia.

Nha Trangin kouluista ja vuokrauspaikoista monet ovat luotettavia. Niihin kuuluvat Angel Dive, rantaklubin yhteydessä toimiva Sailing Club Divers ja Dive Vietnam.

TripAdvisor esittelee muitakin sukellusvuokraamoita, joiden kanssa voi päivässä nähdä ihmeellisiä asioita.

Kylpylät

Nha Trangissa on lähes aina kuuma, ja harvalle tulee siellä mieleen lähteä kylpylään. Kylpylät kuitenkin ovat siellä vähän erilaisia kuin monessa muussa paikassa, ja mutakylvyt ovat täällä kaikkein suosituimpia. Kylpylässä käyminen on sen verran suosittua puuhaa paikallisten keskuudessa, että sellaiseen on paras mennä muulloin kuin viikonloppuisin.

Maineeltaan kaikkein paras kylpylä on kaukana keskustasta sijaitseva I Resort [kartalla]. Se on todellinen maailmanluokan paikka, jossa on vaikka mitä. Myös sijainti ja näkymät ovat unohtumattomia, ja kaikki palvelut ravintoloista hierontaan ovat siellä. Tarjonta on sen verran monipuolista, että siellä voisi hyvin yöpyä.

Vy Spa [kartalla] on rannan parhaiden paikkojen lähellä, ja siellä on lähinnä hierontaa ja muita hoitoja.

Nha Trangissa on myös Su Spa ja TripAdvisorista voi löytää lisää kylpylöitä.

Jos haluaa yöpyä kylpylähotellissa, on niiden yhteydessä yleensä termi ”spa”. Huomionarvoinen seikka on se, että paljon mainostettu Mia Spa sijaitsee kaukana Nha Trangin eteläpuolella.

Meriretket

Majapaikat, matkatoimistot ja muut toimijat mainostavat meriretkiä, jotka suuntautuvat Nha Trangin edustalla oleville saarille. Niitä on yli 70, mutta risteilyjen kanssa saa olla tarkkana. Monet vain rahastavat tietämättömiä turisteja, retki tehdään kiireessä eikä määränpäässä näe juuri mitään.

Risteilyjä on monenmoisia, ja niitä tehdään aamusta yömyöhään. Niillä voi vierailla jossain tietyssä paikassa tai sitten voi lähteä illalla juhlimaan. Usein pieneen veneeseen on ahdettu jopa 30 henkilöä, joten kaikkiin pieniinkin yksityiskohtiin kannattaa kiinnittää huomiota. Lisäksi monet risteilyt on suunnattu tietyille ihmisille, ja on esimerkiksi risteilyjä, joilla lähes kaikki ovat alle 20-vuotiaita tai risteilyjä, jotka on ensisijaisesti tarkoitettu korealaisille tai japanilaisille. On myös niitä, joilla vain ryypätään, ja niitä, jotka on suunnattu vähävaraisille nuorille.

Risteilyille lähtiessä kannattaa ottaa aurinkorasvaa, hattu ja kenties muutakin suojaavaa mukaan. Veden juomista ei kannata jättää väliin vaikka olutta tai muita vastaavia juomia olisi tarjolla. Jos retkeen liittyy vierailu vaikkapa merimuseossa tai muussa maksullisessa vierailupaikassa, tämä ei yleensä kuulu hintaan. Jos haluaa tehdä aktiivisen meriretken, jolla sukelletaan, sellaiselle on parempi lähteä sukelluspaikan kanssa kuin normaalin toimijan, jonka retkiin voi sisältyä vain vähän snorklausta. Kuljetukset kuuluvat yleensä hintaan, ja kannattaa mennä retkelle, johon kuuluvat kuljetukset hotellilta veneen lähtöpaikalle ja takaisin.

Nha Trangissa on ollut muutama hyvin luotettava risteilyjen ja muiden veneretkien järjestäjä, mutta kevään 2020 koronavirus teki täälläkin hallaa. Kaikkein paras on löytää hyvä meriretki paikan päällä, ja myös TripAdvisorista voi etukäteen vähän katsoa mitä on tarjolla.

Lisää asiaa ajanvietteistä:

Vietnam Guide esittelee Nha Trangin ajanvietteitä.

Opas jatkuu seuraavalla sivulla >> Sivu 2: Ostokset, ravintolat, yöelämä ja tapahtumat


Teksti ja kuvat: Peter Forsberg
2020/07

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti