Sivut

Hotellit ja majoittuminen

Hotellit ja majoittuminen

Amsterdam on yksi Euroopan suosituimmista ja kalleimmista matkakohteista, ja myös sen hotellihuoneiden hinnat kuuluvat Euroopan korkeimpiin. Keskimääräinen hinta kahden hengen huoneelle on noin 130 euroa yöltä, ja hinnat pysyvät suhteellisen vakaina vuodenajasta ... (jatkuu sivulla)

Sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

Sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

Amsterdamissa vallitsee merellinen ilmasto, jonka ansiosta säät ovat ympäri vuoden leutoja, mutta kosteita ja olosuhteiltaan nopeasti vaihtuvia. Talvisin kylmät tuulet voivat puhaltaa Siperiasta asti ja vaikka tällöin sisämaan kaupungeissa voi esiintyä kymmenen asteen ... (jatkuu sivulla)

Amsterdam alue alueelta

Amsterdam alue alueelta

Amsterdamissa kävijät viettävät suuren osan ajastaan keskustan kapeilla kujilla ja kanavien varsilla, mutta kaupungin keskusta-alueen ulkopuolella on myös paljon näkemisen arvoista. On suositeltavaa tutkia ensin huolellisesti itse keskusta, minkä jälkeen ... (jatkuu sivulla)

Amsterdamin nähtävyyksiä

Amsterdamin nähtävyyksiä

Amsterdamissa keskeisimmät nähtävyydet sijaitsevat ydinkeskustassa, ja monet nähtävyydet sijaitsevat suurten ja tunnettujen aukioiden, kuten Dam-aukion läheisyydessä. Nähtävyyksiin tutustuminen ei silti ole monenkaan Amstedamiin matkustavan pääasiallinen ... (jatkuu sivulla)

Kulttuuri, tapahtumat ja yöelämä

Kulttuuri, tapahtumat ja yöelämä

Amsterdamin yöelämä on vilkasta, ja iltaa voi siellä viettää vapaamielisen ja ystävällisen ilmapiirin ympäröimänä kohtuullisin hinnoin. Myös kulttuuria on tarjolla monessa muodossa, vaikka suuri osa matkailijoista ei kaupunkiin ensisijaisesti ... (jatkuu sivulla)

Liikkuminen Amsterdamissa

Liikkuminen Amsterdamissa

Amsterdamin ydinkeskusta on ihanteellinen paikka kävelemiseen, sillä täällä on verrattain vähän autoliikennettä ja etäisyydet päänähtävyyksien välillä jäävät usein alle kilometriin. Kävely ja polkupyöräily ovat tavallisia tapoja vaihtaa maisemaa ... (jatkuu sivulla)

Museot ja taidegalleriat

Museot ja taidegalleriat

Amsterdamissa on joitain Euroopan tunnetuimpia museoita, ja tämä säiltään tunnetusti oikukas kaupunki onkin usein hyvä paikka pistäytyä museossa. Kannattaa huomata, että suosituimpiin museoihin ja taidegallerioihin on tungosta lähes kaikkina vuodenaikoina aamusta ... (jatkuu sivulla)

Muuta tekemistä

Muuta tekemistä

Amsterdamissa riittää nähtävää ja tekemistä, mutta siellä ja lähiseuduilla voi myös tehdä kaikenlaista muuta kuin kiertää nähtävyyksiä, istua terassilla, katsella ostoksia tai miettiä mitä seuraavaksi söisi ... (jatkuu sivulla)

Ostokset

Ostokset

Amsterdam ei ole kaupunki, johon välttämättä varta vasten lähdetään ostoksille, mutta siellä on paljon hyviä kauppoja, toreja, tavarataloja ja ostoskeskuksia. Kauppojen aukioloajat on vapautettu, joten ostiskelu onnistuu lähes jokaisena vuodenpäivänä, mutta ... (jatkuu sivulla)

Puistot ja luonnonnähtävyydet

Puistot ja luonnonnähtävyydet

Amsterdam on koko Alankomaiden ns. Randstad-alueen tavoin varsin kaukana mistään luonnollisesta kaupungista, sillä se sijaitsee mereltä vallatulla alueella, joka on miltei joka neliömetriltään ihmisen luomaa ja ylläpitämää. Mitään luonnonnähtävyyksiä ei ... (jatkuu sivulla)

Päiväretkikohteita Amsterdamin lähistöllä

Päiväretkikohteita Amsterdamin lähistöllä

Ensi kertaa Amsterdamissa vieraileva ei luultavasti halua käydä muissa Alankomaiden kaupungeissa, mutta ne, jotka ovat ennenkin siellä olleet, pääsevät helposti ja nopeasti näkemään muitakin kaupunkeja ... (jatkuu sivulla)

Ravintolat ja ruoat

Ravintolat ja ruoat

Amsterdamin keskustassa on valtava määrä ravintoloita, ja ne tarjoavat monesta eri maailmankolkasta peräisin olevia ruokia. Yleisimpiä ravintoloita tällä hetkellä ovat pihvipaikat, aasialaiset ravintolat ja erilaiset pikaruokapaikat, jotka voivat tarjoilla silliä ... (jatkuu sivulla)

Vierailupaikkoja perheille

Vierailupaikkoja perheille

Amsterdam ei ole hyvä kaupunki lähteä lasten tai edes nuorten kanssa, sillä se on vilkas, paheisiin keskittyvä paikka, jossa lähes ympäri vuoren pyörii valtavat määrät turisteja. Monella turistilla on mielessään muu kuin Amsterdamin nähtävyyksiin tai Alankomaiden ... (jatkuu sivulla)

Amsterdam – Etusivu

Amsterdam – Etusivu

Melko helpon matkan päässä Suomesta sijaitseva Amsterdam on värikäs lomakohde ja yksi maailman tunnetuimmista kaupungeista ... (jatkuu sivulla)