Sivut

Majoittuminen ja hotellit

Majoittuminen ja hotellit

Tällä sivulla kerrotaan niistä Pietarin alueista, jotka sijainniltaan ja palveluiltaan ovat parhaita hotellille tai muulle majapaikalle. Lisäksi esitellään näiden alueiden parhaita ja pidetyimpiä hotelleja ja muita majapaikkoja ... (jatkuu sivulla)

Sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

Sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

Pietarin sääolosuhteet ovat suurelta osin samankaltaiset kuin Etelä-Suomessa, vaikka sen sijainti meren rannalla entisellä suoalueella tuo niihin oman erityispiirteensä. Pietarin ilmasto muistuttaa paljon Helsingin ilmastoa. Talvet voivat olla Pietarissa kylmempiä ja ... (jatkuu sivulla)

Tyypillisiä venäläisiä ja lähialueiden ruokia

Tyypillisiä venäläisiä ja lähialueiden ruokia

Parhaiten Pietarissa on luonnollisesti tarjolla venäläisiä ruokia. Lisäksi siellä voi nauttia aasialaisia, italialaisia ja muiden entisen Neuvostoliiton alueiden ruokia. Siinä missä aasialaiset ja italialaiset ravintolat sekä esimerkiksi irlantilaiset ja englantilaiset ... (jatkuu sivulla)

Pietari – Etusivu

Pietari – Etusivu

Pietari on yksi pohjoisimmista suurkaupungeista ja Suomea lähin miljoonakaupunki. Pietarissa on runsaasti näkemisen arvoista, erityisesti historiallisia ja kulttuurisia kohteita, kuten palatseja, kirkkoja ja museoita. Pietarin kehitys on ollut vauhdikasta ... (jatkuu sivulla)