Aiheeseen liittyvää: Lisää valokuvia

Phuketin parhaat paikat kartalla

Katsotuimmat vinkit

Phuketin matkaoppaamme katsotuimmat paikkavinkit listataan alla. Kartta siirtyy vinkin kohdalle kun klikkaat vinkin järjestysnumeroa. Kartalla ovat kaikki 68 oppaassamme mainittua paikkaa Phuketissa höystettynä poiminnoilla Wikipediasta. Paikkoihin kuuluu niin nähtävyyksiä, kauppoja, ravintoloita kuin muutakin mielenkiintoista. Klikkaamalla paikkamerkkiä kartalla, saat siitä lisätietoa.

1 Phuketin lentoasemalta tuleva linja-auto saapuu Phuketin kaupungin linja-autoasemalle numero 1 (Phuket Bus Terminal 1), jolta voi taksilla siirtyä minne tahansa saaren alueelle. Jos majapaikka on Phuketin kaupungissa, voi tästä kävellä, mutta vaikka kaikki näyttää aika pieneltä ja helposti lähestyttävältä, todellisuudessa korttelit ovat pitkiä ja kostea kuumuus tekee lyhyistäkin matkoista pitkän tuntuisia.
Koordinaatit: 7.8841, 98.3958
2 Sillan vieressä on parikin erinomaista ravintolaa, joista saa aterian reilusti alle 100 bahtilla ja oluen 80 bahtilla. Melko huomaamaton on japanilaistyylinen Long La Ta, jossa voi ottaa vaikka sukiyakin. Sitä lähes vastapäätä, sillan vieressä, on kaksi ravintolaa, joista saa monenmoisia paikallisia aterioita edullisesti.
Koordinaatit: 7.8852, 98.3907
3 Vanhakaupunki on laajahko korttelisto, jossa voi syödä lähes mitä tahansa. Aamiaiseksi voi ottaa banaanipannukakkuja (roti), jotka ovat parhaimmillaan Aroon-ravintolassa (Thalang Road 4), ja paikan tunnistaa siitä että pannukakkuja tehdään ravintolan edustalla.
Koordinaatit: 7.8848, 98.3878
4 Monin tavoin näyttävin ja houkuttelevin museo Phuketin kaupungissa on kolmiulotteinen museo eli Trick-Eye Museum. Museo esittelee itsensä ”interaktiivisena kolmiulotteisena taidemuseona”, ja se on sekä paikka, jossa voi sekä nauttia taiteesta että löytää taideteoksista uusia ulottuvuuksia ja ottaa ihmeellisiä valokuvia.
Koordinaatit: 7.8833, 98.3923
5 Phuketin kaupungista bussit lähtevät kauppahalliin ja torin välistä kulkevalta kadulta (Ranong Road), ja bussien kyljessä kulkee mihin ne ovat matkalla. Busseja kulkee moneen suosittuun paikkaan kerran tunnissa, ja bussilla pääsee pitkin päivää esimerkiksi Patongiin, Kamalaan, Suriniin, Ao Bang Thaohon (Bangthao), Kataan, Karoniin ja Koh Sirehin saarelle, joka on melko lähellä Phuketin kaupunkia.
Koordinaatit: 7.8836, 98.3844
6 Kauppahallia vastapäätä olevan torin yhteydessä on katettu ulkoilmaravintola Khao Keng Downtown Market, joka on suljettu maanantaisin mutta jossa muulloin on edulliset juomat ja paikallisia aterioita 65–150 bahtilla.
Koordinaatit: 7.8836, 98.3862
Julkaistu: 13.9.2019  |  Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti