Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Aura – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Prunkkalan Poikettava

Kotiseutuyhdistys järjestää Prunkkalan poikettavassa toimintaa ja näyttelyitä, kuten runoiltoja ja lauluiltoja ja näyttelyitä, joiden esineistö liittyy aina jollain tavalla Auraan. Prunkkalan poikettava sijaitsee Auran kirkon viereisen makasiinin yläkerrassa.

Osoite: Kirkkotie, Aura

Nähtävää
Rauhallinen

Veräjänkorvan museo

Veräjänkorvan museo on sopimuksen mukaan auki oleva museo, jossa eri huoneet on kalustettu eri vuosikymmenten mukaan. Esillä on kolmisentuhatta esinettä Aurasta ja sen lähikunnista. Piharakennuksen salista on tehty pirtti, ja siellä voi tutustua erilaisiin isännän ja emännän työkaluihin. Lisäksi museossa voi nähdä, millainen oli vanhan ajan kauppa ja koululuokka 1900-luvun alussa. Museon kokoelman on kerännyt kotiseutu- ja museotyöstään palkittu Ari Vilén.

Turuntie 103, 21380 Aura (kartalla)

Nähtävää
Rauhallinen

Kiertävä elokuvateatteri Aurasalissa

Aurasalissa pääsee katselemaan elokuvia, kun kiertävä elokuvateatteri Kinotour vierailee paikkakunnalla.

www.kinotour.fi/locations/aurasali/

Urpontie 2, 21380 Aura (kartalla)

Tekemistä
Hyvä lapsiperheille

Minigolf

Käy lainaamassa mailat ja pallot Auran kirjastosta, ja käy ottamassa kierros minigolfia Aura 100 -puistoon. Täällä on myös lasten leikkikenttä.

Nikkarinkuja 8, 21380 Aura (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Skeittipuisto ja koripallokenttä

Skeittipuistossa pääsee skeittaamaan kunnon betonirampeilla nuorisokahvilan naapurissa Hongistontiellä.

Hongistontie 1, 21380 Aura (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Vauhdikas

Toivolan Kievari

Aurassa ei ole hotellia tai oikeastaan mitään muutakaan paikkaa yöpyä, mutta lähistöltä, 15 kilometrin ja noin 20 minuutin ajomatkan päästä löytyy Toivolan kievari. Se on idylinen majatalo, jonka omistajat ovat saaneet paljon kehuja mukavasta asenteestaan. Täällä pääsee nauttimaan maaseudun rauhasta ja luonnosta. Esimerkiksi Kurjenrahkan kansallispuistoon on kievarilta vain kuutisen kilometriä. Myös maalaistalon omassa pihapiirissä voi kohdata kotieläimiä, mistä pikkuväkikin pitää.

www.booking.com/hotel/fi/toivolan-kievari.fi.html

Kukartintie 46, Tortinmäki, (kartalla)

Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Toimituksemme käy läpi vinkit ennen julkaisua. Julkaisemme vinkit, jotka ovat asiallisia, ajantasaisia ja relevantteja. Tarpeen mukaan voimme stilisoida vinkkejä, kuten korjata kirjoitusvirheitä. Kun julkaistun vinkin tiedot vanhenevat tai muut syyt sitä edellyttävät, voimme poistaa vinkin. Lähettämällä vinkin hyväksyt nämä periaatteet.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti