Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Espanjan itärannikolla, Costa Blancalla sijaitsevan Alicanten keskustaa koristaa kilometrin mittainen hiekkaranta. Lämpimiä ilmoja ja aurinkoa alun perin Lucentumina eli Valon kaupunkina tunnetussa Alicantessa riittääkin, ja sinne voi matkustaa lämpimään lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Lue Alicanten pientä matkaopasta
koristekuva Dubrovnik kuuluu Euroopan romanttisimpiin ja unelmanomaisimpiin lomakohteisiin, jonne matkustetaan paljon ympäri vuoden.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Haapavesi – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Musiikkiliike Jousisoitin P. Suihkonen

Jousisoitinten ja taidekehystyksen erikoisliike vuodesta 1987 Haapaveden keskustassa. Tutustu soitinvalikoimaan ja jututa itse viulunrakentajaa. Jousisoittimella rakennetaan, korjataan & huolletaan sekä maahantuodaan jousisoittimia sekä soitintarvikkeita. Taidekehystyksen puolella onnistuu kehystää taulut, peilit yms. mitä tarve vaatiikaan. Lisäksi vanhoja kehyksiä korjataan ja taululaseja vaihdetaan.

www.jousisoitin.com

Urheilutie 55, 86600 Haapavesi (kartalla)

Nähtävää
Ostokset

Kulttuurikartano Pekan Pirtit

Haapaveden keskustassa toimiva majoitus-, juhla- ja kokouspalveluyritys. Pihapiiri koostuu mm. 1800-luvun hirsipirteistä kera vanhojen traktoreiden. Tunnelmalliset tilat löytyy kokouksien ja juhlien ympärivuotiseen järjestämiseen. Hirsipirtin ylisillä voi kesäaikaan majoittua. Majoituskäytössä on lisäksi kaksi ympärivuotista majoitushuonetta. Pekan Pirteillä järjestetään kausittain tapahtumia, joiden yhteydessä palvelee tunnelmallinen Marian kahvila.

www.pekanpirtit.fi

Urheilutie 53, 86600 Haapavesi (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti