Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rauma on yksi Länsi-Suomen parhaista vierailupaikoista, ja sen ainutlaatuinen, Pohjoismaiden suurin vanha puutaloalue on kesäisin myös muualta Suomesta peräisin olevien matkailijoiden suosiossa. Rauman tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
koristekuva Suomen toiseksi vanhin kaupunki Porvoo on ympäri vuoden mutta etenkin keskikesällä ja -talvella Suomen kenties hienoin vierailupaikka Siellä on kansainvälistä tunnelmaa, jota ei muista Suomen pikkukaupungeista löydy. Porvoon tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Hotelleja – Helsinki
Varaamalla majapaikan oppaamme sivujen kautta tuet matkaoppaan tekemistä ja kehittämistä ja varmistat että pysymme ilmaisena matkaoppaana, josta hyötyvät kaikki suomalaiset.
Booking.com
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Helsinki – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Helsinki TukTours

Rennot ja hauskat opastetut kaupunkikierrokset Helsingissä. Hyppää sähkökäyttöisen ja ympäristöystävällisen TukTukimme kyytiin näkemään, kuulemaan ja nauttimaan Helsingistä kanssamme! Varaa koko TukTuk omalle seurueellesi (1-4 hlö) ja tule fiilistelemään. Nähdään!

www.helsinkituktours.fi

Osoite: Helsinki

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Vauhdikas

Lisätietoa vinkin jättäjästä: linktr.ee/helsinkituktours

Hotel Arthur

Hotel Arthur sijaitsee Helsingin keskustassa vain 400 metriä rautatieasemalta. Hotellissa on 203 huonetta, monessa eri kategoriassa. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä hotellista. Hotellissa on yli 240 paikkainen ravintola joka tarjoilee runsaan noutopöytäaamiaisen ja maistuvan lounaan. Hotellissa on myös 11 erilaista kokoustilaa.

www.hotelarthur.fi/

Vuorikatu 19, 00100 Helsinki (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille

Lisätietoa vinkin jättäjästä: fi-fi.facebook.com/hotelarthurhelsinki

Taiga Times luontoretket

Järjestämme opastettuja päiväretkiä Helsingistä lähiluontoon ja myös pidempiä vaellusretkiä eri kansallispuistoihin. Retkiimme kuuluu aina kuljetus Helsingistä, opastukset sekä ruokailut. Pienen ryhmäkoon ansiosta saat turvallisen ja henkilökohtaisen luontoelämyksen! Tervetuloa luontoon kanssamme. :)

taigatimes.com/

Osoite: Helsinki

Tekemistä

Suomenlinnan merilinnoitus

Suomenlinnan merilinnoitus on Unescon maailmanperintökohde Helsingin saaristossa. Linnoitus on elämyksellinen kohde vuoden ympäri vain vartin lauttamatkan päässä keskustasta. Suomenlinnassa on kuusi kilometriä muuria, yli sata tykkiä, jännittäviä tunneleita, kauniita puistoja ja paljon palveluita. Suomenlinna on paitsi vierailukohde, myös Helsingin merellisin kaupunginosa, jossa asuu noin 800 asukasta.

www.suomenlinna.fi

Suomenlinna 00190 Helsinki (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Pertin valinta - Sekotavarakauppa punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivien hengessä

Marginaalista musiikkia, vastuullista taidetta ja elämyksiä on tarjolla punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivien muusikoiden perustamassa kaupassa, joka outsider-taiteen valintatalon lisäksi on myös taidegalleria ja välitystoimisto. Täällä ostoksia tekevä tukee samalla erityisryhmien työllisyyttä, yhdenvertaisuutta ja vammaisyrittäjyyttä. Pertin Valinta toimii alustana uusille kokeiluille. Galleria käyttää VR- ja AR-teknologiaa, jolla luodaan ainutlaatuisia taidekokemuksia ja taideympäristöjä.

www.pertinvalinta.fi/

Hakaniemenkuja 2, Helsinki (kartalla)

Nähtävää
Ostokset

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti