Helsinki – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Helsinki

Sivulla on kaikki nähtävyyksiin liittyvät vinkit ja osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta. Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun alaosasta.

Fannin uniseikkailu

Pue päällesi ihanin yöpukusi ja nappaa unilelusi kainaloon, unohtumaton uniseikkailu Fannin kanssa alkaa! Vinhavaarassa seikkaillaan eri toimintapisteillä: pompitaan Lillin kanssa pomppulinnassa, sukelletaan Miun pallomereen, kisaillaan hauskassa nopeuspelissä, rakennetaan Lennin mukana majoja, sirkustellaan Ralfin tyyliin ja askarrellaan Fannin kanssa suositun Leikki Leikkinä Emman ohjaamana. Tiistaina 24.10.2023 klo 16-19. Vapaa pääsy!

www.facebook.com/events/329576392870068

Kattilahalli, Sörnäisten rantatie 22, Helsinki (kartalla)

Tekemistä Hyvä lapsiperheille

Kuningasjätkä

Kuningasjätkä on Markku Pölösen kirjoittama laulunäytelmä, joka sijoittuu 50-luvulle. Näytelmän musiikin on säveltänyt Vesa Mäkinen. Näytelmässä tukkijätkät ottavat mittaa toisistaan ja naiset pyörii mielessä... Uusi tulokas Tenho saapuu pienen Topi-poikansa kanssa uitolle ja he yrittävät löytää yhteyden toisiinsa äidin kuoleman jälkeen. Lavatanssien pyörteissä Tenho kohtaa Hilkan ja lempi syttyy. Näytelmässä tukkilaiset laulavat ja kertovat uiton ohessa elämänsä tarinoita.

kivinokankesateatteri.fi

Kipparlahdensilmukka 5, 00810 Helsinki (kartalla)

Tekemistä

Pertin valinta - Sekotavarakauppa punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivien hengessä

Marginaalista musiikkia, vastuullista taidetta ja elämyksiä on tarjolla punkbändi Pertti Kurikan Nimipäivien muusikoiden perustamassa kaupassa, joka outsider-taiteen valintatalon lisäksi on myös taidegalleria ja välitystoimisto. Täällä ostoksia tekevä tukee samalla erityisryhmien työllisyyttä, yhdenvertaisuutta ja vammaisyrittäjyyttä. Pertin Valinta toimii alustana uusille kokeiluille. Galleria käyttää VR- ja AR-teknologiaa, jolla luodaan ainutlaatuisia taidekokemuksia ja taideympäristöjä.

www.pertinvalinta.fi

Hakaniemenkuja 2, Helsinki (kartalla)

Nähtävää Ostokset

Taiga Times luontoretket

Järjestämme opastettuja päiväretkiä Helsingistä lähiluontoon ja myös pidempiä vaellusretkiä eri kansallispuistoihin. Retkiimme kuuluu aina kuljetus Helsingistä, opastukset sekä ruokailut. Pienen ryhmäkoon ansiosta saat turvallisen ja henkilökohtaisen luontoelämyksen! Tervetuloa luontoon kanssamme. :)

taigatimes.com

Helsinki (kartalla)

Tekemistä

Hotel Arthur

Hotel Arthur sijaitsee Helsingin keskustassa vain 400 metriä rautatieasemalta. Hotellissa on 203 huonetta, monessa eri kategoriassa. Helsingin tärkeimmät nähtävyydet, suuret tavaratalot, teatterit ja Casino Helsinki ovat vain kävelymatkan päässä hotellista. Hotellissa on yli 240 paikkainen ravintola joka tarjoilee runsaan noutopöytäaamiaisen ja maistuvan lounaan. Hotellissa on myös 11 erilaista kokoustilaa.

www.hotelarthur.fi

Vuorikatu 19, 00100 Helsinki (kartalla)

Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille

Suomenlinnan merilinnoitus

Suomenlinnan merilinnoitus on Unescon maailmanperintökohde Helsingin saaristossa. Linnoitus on elämyksellinen kohde vuoden ympäri vain vartin lauttamatkan päässä keskustasta. Suomenlinnassa on kuusi kilometriä muuria, yli sata tykkiä, jännittäviä tunneleita, kauniita puistoja ja paljon palveluita. Suomenlinna on paitsi vierailukohde, myös Helsingin merellisin kaupunginosa, jossa asuu noin 800 asukasta.

www.suomenlinna.fi

Suomenlinna 00190 Helsinki (kartalla)

Nähtävää Tekemistä Ruokailu Ostokset Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen