Ilomantsi – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan kaikki nähtävyyksiä koskevat vinkit sekä osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta.
Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun lopusta.

Milajan matkat -opaskierrokset

Opaskierrokset mielenkiintoisissa kohteissa Ilomantsissa kävellen, pyörällä tai autolla. Soveltuu niin yksin kuin perheenkin kanssa matkaileville sekä ryhmille. Myös bussiopastukset ja virtuaaliset onlineopastukset saatavana!

www.milajanmatkat.fi

Ilomantsi (kartalla)

Nähtävää Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille

Mantan Luontopalvelut

Mantan Luontopalveluiden matkassa pääset kokemaan aitoja luontokokemuksia. Tarjolla on muun muassa jokivene-, melonta-, vaellus-, pyöräily-, kalastus- ja Metsämieli -retkiä. Voit myös vuokrata välineitä omatoimiseen retkeilyyn. Tule mukaan ja löydä luonto läheltäsi!

www.mohkonmanta.net

Koulurannantie 3 a, 82980 Möhkö (kartalla)

Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Vauhdikas Rauhallinen

Savottakahvila Möhkön Manta

Savottakahvila Möhkön Mantan kesäkahvilassa nautit savotta-ajan tunnelmista ja kahvilan oman keittiön herkuista. Ainutlaatuinen ja tunnelmallinen kahvilamiljöö vanhassa asuntoproomussa Möhkön kylässä, Möhkön ruukin alueella. Kahvila on avoinna touko-elokuussa. Tarkista aukioloajat kotisivuiltamme.

www.mohkonmanta.net

Möhköntie 210, 82980 Möhkö (kartalla)

Nähtävää Ostokset Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Mantan Majatalo

Mantan Majatalossa majoitut viihtyisissä ja yksilöllisissä huoneistoissa. Viivähdä yön yli tai vaikka pidempään. Sijaitsemme rauhallisella paikalla Möhkön ruukkikylässä, Koitajoen varrella. Tilauksesta ruokailu-, juhla-, pito- ja luontopalvelut.

www.mohkonmanta.net

Koulurannantie 3a, 82980 Möhkö (kartalla)

Tekemistä Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Hotelli Möhkön Rajakartano

Yksilöllinen huoneistohotelli 2 km itärajalta Koitajoen rannalla. 22 vuodepaikkaa ja lisävuoteita. Koronaturvallinen, retkeilyalueita ja luontopolkuja, vesireittejä, kalastusta. Savu- ja rantasauna, Möhkön kulttuuri kokemisen arvoista. Lähi- ja luomuruokaa, spelttiä omilta viljelmiltä. Lämpimästi tervetuloa, myös lemmikeiden kanssa!

Www. Rajakartano.fi

Mustakorventie 11, 82980 Möhkö (kartalla)

Tekemistä Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen