Inari – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Sivulla on kaikki nähtävyyksiin liittyvät vinkit ja osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta. Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun alaosasta.

Varaa itsellesi tehokas perhokalastusopas

Haluatko päästä kiinni perhokalastuksen perusteisiin tehokkaasti ja nopeasti? Tai oppia kalastamaan vaikka Luttojokea,Suomua,Juutuaa, Kalastusopastus on silloin oikea vastaus tarpeisiisi. Räätälöimme sisällöt tarpeittesi mukaan tulit kalalle sitten yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla. Erikoiskohteena meillä on Vätsärin erämaa jonne pääsemme vesitasolla, yövymme kodassa ja kalastamme huippuluokan erikoiskohteita joissa on isoja siikoja, harjuksia, rautuja ja taimenia.

www.palkes.com

Inarin alue (kartalla)

Tekemistä

Ravintola Sarrit

Sarrit sijaitsee saamelaismuseo Siidan yhteydessä. Kahvila-ravintola jossa kahvileivät leivotaan joka aamu alusta asti itse. Lounas seisovasta pöydästä. Ravintolalle on myönnetty gluteenittoman palvelun merkki. Leivomme itse myös gluteenittomat tuotteet. Meiltä myös vegaanisia tuotteita ja lounasta. 1.6.2021 lähtien toimimme uudessa siivessä omalla sisäänkäynnillä. Tervetuloa!

Www.siida.fi/palvelut/ravintola

Inarintie 46, 99870 Inari (kartalla)

Ruokailu Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Porotila Angeli reindeer farm

Vastuullista elämysmatkailua pienellä porotilalla. Meillä tutustut vapaana laiduntaviin poroihin, metsän lintuihin ja ystävällisiin porokoiriin.

www.angelireindeer.fi

Salainen. Osoitteen saa varauksen yhteydessä. (kartalla)

Tekemistä Ostokset Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Arctic Agency

Olemme Inari- Ivalo-Saariselkä alueella toimiva korkealaatuisten matkailupalveluiden tuottamiseen ja välittämiseen keskittynyt paikallinen perheyritys. Toimintamme on ympärivuotista. Emme myy valmispaketteja vaan räätälöimme juuri Teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Kauttamme mm. seuraavat palvelut -mökit/huvilat, hotellihuoneet -aktiviteetit -kuljetukset -cateringpalvelut

Www.arcticagency.fi

Ivalo / Inari / Saariselkä (kartalla)

Tekemistä Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Vauhdikas Rauhallinen

Hotelli Korpikartano

Hotelli Korpikartano sijaitsee Menesjärven rannalla, Lemmenjoen kainalossa 30 min Inarista. Entisessä saamelaisessa kyläkoulussa on 27 huonetta ja studiota, ravintola ja kotaravintola. Saunoja on 3, mm. puulämmitteinen rantasauna kylpytynnyrin kera toimien tilaussaunana. Pieni kota rannalla, talvisin pulkat ja potkurit sekä kesällä soutuveneet, kanootit, kajakit ja pyörät ovat maksutta vieraiden käytössä. Hotelli toimii tilausperiaatteella.

www.korpikartano.fi

Meneskartanontie 71, 99870 Inari (kartalla)

Tekemistä Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Rauhallinen

Paltto Elämysretket / Ateljee huopapirtti

Koe upea Lemmenjoki ja lähde opastetulle veneretkelle Lemmenjoen kansallispuistoon ja tutustu Kaija Palton Ateljee Huopapirttiin. Olemme saamelainen, poronhoidosta elävä perhe. Tarjoamme lomallesi mökki majoituksen lisäksi myös monenlaista aktiiviteettia Lemmenjoen kansallispuistossa. Lähde jokiveneretkellemme, pääset tutustumaan myös saamelaiskulttuuriin ja poronhoitoon, kuulemaan perinteistä saamelaista joikua.

www.paltto.fi

Lemmenjoen kylätie 100, 99885 Lemmenjoki (kartalla)

Nähtävää Tekemistä Ruokailu Ostokset Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen