Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Lappi
Lappi
Lappi (täyskuva)
Lappi

Inari – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Hotelli Korpikartano

Hotelli Korpikartano sijaitsee Menesjärven rannalla, Lemmenjoen kainalossa 30 min Inarista. Entisessä saamelaisessa kyläkoulussa on 27 huonetta ja studiota, ravintola ja kotaravintola. Saunoja on 3, mm. puulämmitteinen rantasauna kylpytynnyrin kera toimien tilaussaunana. Pieni kota rannalla, talvisin pulkat ja potkurit sekä kesällä soutuveneet, kanootit, kajakit ja pyörät ovat maksutta vieraiden käytössä. Hotelli toimii tilausperiaatteella.

www.korpikartano.fi

Meneskartanontie 71, 99870 Inari (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Rauhallinen

Ravintola Sarrit

Sarrit sijaitsee saamelaismuseo Siidan yhteydessä. Kahvila-ravintola jossa kahvileivät leivotaan joka aamu alusta asti itse. Lounas seisovasta pöydästä. Ravintolalle on myönnetty gluteenittoman palvelun merkki. Leivomme itse myös gluteenittomat tuotteet. Meiltä myös vegaanisia tuotteita ja lounasta. 1.6.2021 lähtien toimimme uudessa siivessä omalla sisäänkäynnillä. Tervetuloa!

Www.siida.fi/palvelut/ravintola

Inarintie 46, 99870 Inari (kartalla)

Ruokailu
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Arctic Agency

Olemme Inari- Ivalo-Saariselkä alueella toimiva korkealaatuisten matkailupalveluiden tuottamiseen ja välittämiseen keskittynyt paikallinen perheyritys. Toimintamme on ympärivuotista. Emme myy valmispaketteja vaan räätälöimme juuri Teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisuuden. Kauttamme mm. seuraavat palvelut -mökit/huvilat, hotellihuoneet -aktiviteetit -kuljetukset -cateringpalvelut

Www.arcticagency.fi

Osoite: Ivalo / Inari / Saariselkä

Tekemistä
Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas
Rauhallinen

Porotila Angeli reindeer farm

Vastuullista elämysmatkailua pienellä porotilalla. Meillä tutustut vapaana laiduntaviin poroihin, metsän lintuihin ja ystävällisiin porokoiriin.

www.angelireindeer.fi/

Osoite: Salainen. Osoitteen saa varauksen yhteydessä.

Tekemistä
Ostokset
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Paltto Elämysretket / Ateljee huopapirtti

Koe upea Lemmenjoki ja lähde opastetulle veneretkelle Lemmenjoen kansallispuistoon ja tutustu Kaija Palton Ateljee Huopapirttiin. Olemme saamelainen, poronhoidosta elävä perhe. Tarjoamme lomallesi mökki majoituksen lisäksi myös monenlaista aktiiviteettia Lemmenjoen kansallispuistossa. Lähde jokiveneretkellemme, pääset tutustumaan myös saamelaiskulttuuriin ja poronhoitoon, kuulemaan perinteistä saamelaista joikua.

www.paltto.fi

Lemmenjoen kylätie 100, 99885 Lemmenjoki (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Varaa itsellesi tehokas perhokalastusopas

Haluatko päästä kiinni perhokalastuksen perusteisiin tehokkaasti ja nopeasti? Tai oppia kalastamaan vaikka Luttojokea,Suomua,Juutuaa, Kalastusopastus on silloin oikea vastaus tarpeisiisi. Räätälöimme sisällöt tarpeittesi mukaan tulit kalalle sitten yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla. Erikoiskohteena meillä on Vätsärin erämaa jonne pääsemme vesitasolla, yövymme kodassa ja kalastamme huippuluokan erikoiskohteita joissa on isoja siikoja, harjuksia, rautuja ja taimenia.

www.palkes.com

Osoite: Inarin alue

Tekemistä

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti