Jokioinen – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan kaikki nähtävyyksiä koskevat vinkit sekä osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta.
Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun lopusta.

Majatalo Hunajakoto

Persoonallinen ja taiten entisöity majatalo, jonka makuuhuoneet ovat isoja (25 neliötä) ja kauniisti sisustettuja, kukin omalla harkitulla tyylillään ja värimaailmallaan. WC ja kylpyhuone ovat asukkaiden yhteiskäytössä. Aamiainen on monipuolinen, maittava ja kauniisti esillepantu, tarjolla on mm. itse leivottuja leipiä. Saunasta kirpoaa mukavat löylyt. Paikan emäntä luo tänne iloisen ja välittävän tunnelman. Miljöö henkii rauhallisuutta, täällä sielukin lepää.

www.booking.com/hotel/fi/hunajakoto.fi.html

Koskelontie 9, Jokioinen (kartalla)

Yöpyminen

Resiina-ajelu pitkin Jokioisten museorautatietä

Lähde perheen tai kaveriporukan kesken ajelulle käsin pumpattavalla resiinalla eli resinoimaan pitkin Jokioisten museorautatietä. Mukaan mahtuu kaksi pumppaajaa ja kaksi matkustajaa. Voit edetä omaan tahtiin ja vaikka pysähtyä Santavaihteen nuotiopaikalle grillaamaan makkaraa. Resinoita on useampi, eli voit ottaa mukaan samaan letkaan muitakin seurueita. Resinoita vuokrataan Minkiön asemalta kapearaidemuseon aukioloaikoina. Varmista etukäteen saatavuus, resinat ovat käytettävissä kun radalla ei ole muuta liikennettä.

www.jokioistenmuseorautatie.fi

Kiipuntie 49, Minkiö, Jokioinen (kartalla)

Tekemistä Vauhdikas