Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Kaarina – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kuusiston piispanlinnan rauniot

Piispanlinnan rauniot on kesäisin kiva retkikohde Kaarinassa, Piikkiönlahden rannalla. Raunioihin pääsee kulkemaan ja on hauska miettiä, mitä missäkin kohtaa linnaa on aikoinana ollut. Vieressä on pieni kesäkahvila ja lähistöllä on myös luontopolkuja. Monet ottavat omat piknik-eväät mukaan ja niitä voi vaikka grillipaikalla nauttia.

www.luontoon.fi/kuusisto

Linnanrauniontie 633, Kaarina (kartalla)

Nähtävää
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Lastenkirppis Seesam

Onko lastenvaatteet haussa? Kaarinassa on alueen parhaimpia ellei paras lastenkirppis, Seesam, josta varmasti löytyy jälkikasvulle päällepantavaa ja kaikkea muutakin pikkuväkeä kiinnostavaa.

www.lastenseesam.fi/

Ahkiokatu 2, 20780 Kaarina (kartalla)

Ostokset
Hyvä lapsiperheille

Liikenne- ja leikkipuisto

Täällä on hieno leikkikenttä ja vieressä liikennepuisto, jossa pääsee kesäaikaan polkemaan polkuautolla. Lapset viihtyvät täällä varmasti tunteja, ja lähellä on kuntoilulaitteita myös aikuisille etteivät hekään pääse pitkästymään. Hovirinnan uimarannallekaan ei ole täältä matkaa kuin 250 metriä.

Uimarannantie 33, Kaarina (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Avaruuspuisto Väisälä

Avaruuspuisto sijaitsee Tuorlan observatorion yhteydessä ja siellä voi tutustua Suomen suurimpaan kaukoputkeen kallioluolassa ja ihailla tähtiesityksiä planetaariossa. Aivan vieressä sijaitsee Tuorlan majatalo, jossa voi ruokailla ja majoittua. Aluetta ympäröivissä lehtometsissä kulkee kävelyreittejä.

www.avaruuspuisto.fi/

Väisäläntie 20, 21500 Kaarina (kartalla)

Nähtävää
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Saaristo Open - Festarit Hovirinnan uimarannalla Kaarinassa

Hovirinnan rannassa vuosittain järjestettävä musiikkifestivaali, jonka esiintyjäkaartissa komeilee kotimaan pidetyimpiä artisteja. Saaristo Openissa pysähdytään nauttimaan kesästä ja livemusiikista. Tavallinen kävijämäärä kolmipäiväisillä festareilla on ollut 12000 festivaalivieraan paikkeilla, mutta korona-aikaan lippumäärää rajoitettiin ja festari lyheni kaksipäiväiseksi. Vuoden 2021 festari järjestetään elokuussa ja artisteina on mm. Vesala, Ellinoora, J Karjalainen, Lauri Tähkä ja moni muu.

www.saaristo-open.fi/

Uimarannantie 56, Kaarina (kartalla)

Tekemistä

Kerro matkavinkkisi Kaarinaan

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti