Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Espanjan itärannikolla, Costa Blancalla sijaitsevan Alicanten keskustaa koristaa kilometrin mittainen hiekkaranta. Lämpimiä ilmoja ja aurinkoa alun perin Lucentumina eli Valon kaupunkina tunnetussa Alicantessa riittääkin, ja sinne voi matkustaa lämpimään lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Lue Alicanten pientä matkaopasta
koristekuva Dubrovnik kuuluu Euroopan romanttisimpiin ja unelmanomaisimpiin lomakohteisiin, jonne matkustetaan paljon ympäri vuoden.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kalajoki
Kalajoki (täyskuva)

Kalajoki – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kalajoki Seikkailugolf

Jos etsit tekemistä koko perheelle, Kalajoki Seikkailugolf on hauska, merihenkinen, koko perheen kokemus. Täällä helposti hurahtaa useampikin tunti. Seikkailugolf on kätevästi ihan Vesipuisto Jukuparkin naapurissa.

www.jukupark.fi/juku2_kalajoki_sisalto.asp?sua=15&lang=...

Pakkainpolku 2, 85100 Kalajoki (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Risteily Kalajoen vesillä

Kalajoelta voit tehdä lyhyen tai vaikka oikein pidemmänkin risteilyn lähivesille. Vaihtoehtoja on useampia, haluat sitten lähteä katsastelemaan lintuja, kalastamaan, bongailemaan hylkeitä tai ihan vaan nauttimaan maisemista ja merituulesta - sopiva varmasti löytyy.

www.seakalajoki.fi/fi_FI

Nähtävää
Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Karting

Jos vauhdin hurma kiehtoo etkä ole ikinä kokeillut kartingia, Kalajoella siihen on hyvä tilaisuus. Safaritalon Kartingilla on autoja lähestulkoon koko perheelle: alaikäraja on 6-vuotta. Autoja tosiaan löytyy joka kokoon, myös aikuisille.

safaritalo.fi/aktiviteetti/karting/

Merisärkäntie 10, 85100 Kalajoki (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Kalajoen Jukupark Vesipuisto

Jukuparkin Vesipuistossa menee helposti koko päivä. Vesipuistossa on jos jonkinlaisia vesiliukumäkiä, altaita ja saunoja. Jos muuta tekemistä mielii, on samalla alueella myös huvipuistolaitteita. Täältä ei tarvitse poistua edes nälän yllättäessä, sillä ruokapaikkojakin löytyy.

www.jukupark.fi/Kalajoki---Vesiliukumaet

Jukupolku 3-5, 85100 Kalajoki (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Kalajoki Camping

Tämä on Suomen suurin leirintäalue ja majoitusvaihtoehtoja on jokaiseen makuun. Tänne mahtuvat niin karavaanarit, telttailijat, perusmökkeilijät niin kuin nekin, jotka mieluummin majoittuvat merenrantahuoneistoon. Valitsit sitten minkä tahansa, niin Hiekkasärkät ovat heti oven takana! Upeaa uimarantaa riittää, lapsille on leikkipaikkoja ja rannalla on myös ravintola.

www.kalajokicamping.fi

Tuomipakkaintie 20, 85100 Kalajoki (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas
Rauhallinen

Seikkailupuisto Pakka

Miten pärjäät yläilmoissa? Pakassa voit laittaa taitosi ja uskalluksesi koetukselle 21:llä köysiseikkailuradalla. Pienemmille lapsille on 3 harjoitusrataa ja puuhapuisto. X-Tower seikkailutornissa voit kiitää pitkin 330-metristä mega-vaijeriliukua, tehdä vapaapudotus-hypyn tai kokeilla pääsetkö kiipeämään ylös 20 metrin korkuista kiipeilyseinää. Syksyisin voit kokeilla selvittää ratoja pelkän otsalampun valossa. Myös frisbeegolfin pelaaminen ja pomppiminen trampoliineilla onnistuu, ja paljon muuta.

seikkailupuistopakka.com/

Tuomipakkaintie 19, Kalajoki (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Vauhdikas

Kalajoen Hiekkasärkät - Suomen pisimmät hiekkarannat

Kalajoen hiekkasärkät ja -ranta ovat kenties enemmän rannalla kuin vedessä viihtyvien kohde siitä syystä, että Kalajoki sijaitsee verrattain pohjoisessa ja säät eivät välttämättä ole kovin pitkään suosiollisia vedessä polskimiselle. Hiekkadyynit ovat kuitenkin todella hienoja ja palvelut rannan tuntumassa ovat hyvät. Kalajoki Camping on täällä hyvä paikka majoittua niin leirintäalueella kuin mökeissä. Rannalla järjestetään lähes taukoamatta jotain ohjelmaa konserteista rantaurheilutapahtumiin.

Nähtävää
Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti