Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Kärsämäki – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kahvila-ravintola Juustoportti ja Pentikin outlet -myymälä

Täältä saa jokaisena viikonpäivänä lounasta ja lisäksi tiloissa on juustopuoti ja Pentikin outlet-myymälä. Täällä on kylmiöt täynnä Juustoportin herkullisia juustoja ja hyllymetreittäin keramiikka- ja sisustustavaraa Pentikiltä. Lyhyesti sanoen, monipuolinen pysähdyspaikka aivan 4-tien varrella, jossa pidetyn tauon jälkeen matkaa jatkuu virkistyneenä.

www.juustoportti.fi/toimipaikka/juustoportti-karsamaki/

Haapajärventie 1, Kärsämäki (kartalla)

Ruokailu
Ostokset

Kärsämäen skeittipuisto

Kärsämäen rullalautailupuistossa on betonisia skeittielementtejä, luiskia ja ramppeja, joita voi täällä ollessa käydä käyttämässä. Skeittiparkki sai alkunsa paikkakuntalaisten nuorten aloitteesta, mutta ajatus on koko ajan ollut, että paikkakunnalle vaikka vain tauolle pysähtyvät voivat myös tulla sinne skeittaamaan. Skeittipuisto sijaitsee aivan nelostien vieressä, Juustoportin naapurissa.

Haapajärventie 12, Kärsämäki (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Kerro matkavinkkisi Kärsämäkeen

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti