Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rauma on yksi Länsi-Suomen parhaista vierailupaikoista, ja sen ainutlaatuinen, Pohjoismaiden suurin vanha puutaloalue on kesäisin myös muualta Suomesta peräisin olevien matkailijoiden suosiossa. Rauman tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
koristekuva Suomen toiseksi vanhin kaupunki Porvoo on ympäri vuoden mutta etenkin keskikesällä ja -talvella Suomen kenties hienoin vierailupaikka Siellä on kansainvälistä tunnelmaa, jota ei muista Suomen pikkukaupungeista löydy. Porvoon tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
Ilmoitus
Pohjanmaa
Pohjanmaa
Pohjanmaa (täyskuva)
Pohjanmaa

Kaskinen – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kaskisten uimaranta

Kiva hiekkaranta suojaisassa merenpoukamassa aivan Mariestrandens Camping -leirintäalueen kupeessa. Sopii lapsillekin. Täällä on laituri ja ulkokäymälä. Leirintäalueen palveluja voi myös käydä kyselemässä.

visitkaskinen.fi/fi/uimaranta

Luotsikuja 8, Kaskinen (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Marianrannan Leirintäalue (Mariestrandens Camping)

Pieni kävelyetäisyydellä kaupungista sijaitseva leirintäalue, jolta löytyy kaikki palvelut, joita perusyöpyjä tarvitsee. Yhteiskeittiössä voi valmistaa ateriat. Grillipaikalla voi paistaa makkarat. Kahvilasta saa hyvää kahvia ja kakkua. Saunaan pääsee löylyttelemään. Vaikka aika onkin jo näyttänyt täällä hampaitaan, aluetta hoidetaan hyvin ja kaikki toimii. Erittäin ystävällinen henkilökunta, joka jo itsessään on syy tulla tänne. Majoittujat ja heidän toiveet huomioidaan suurella sydämellä.

visitkaskinen.fi/fi/marianrannan-leirintaalue

62.3936,21.2334 (kartalla)

Yöpyminen
Rauhallinen

Vanha kalasatama ja Kalastusmuseo

Alueen kalastusperinteisiin pääsee tutustumaan kalastusmuseossa, joka sijaitsee Kalarannassa, rakennuksessa jossa on aiemmin toiminut kalasuolaamo ja kalakauppa. Silakanpyynti oli Kaskisilla aikoinaan tärkeä elinkeino ja sitä sekä purokalastuksen ja hylkeenpyynnin perinteitä esitellään täällä esineistön kuten kalastusvälineiden ja valokuvien avulla.

www.museiportalosterbotten.fi/museot-a-o/museo/15-kaskisten-kalastusmuseo

Osoite: Kalaranta Sjöbobacken, Kaskinen

Nähtävää
Rauhallinen

Ådskär eli Lipinnokka - Kaskisten saaren eteläisin kärki

Jos puutalokaupungin kaduilla kävelyn lisäksi, mieli halajaa Kaskisten luontoon ja kallioisille rannoille, kannattaa käydä Lipinnokassa, joka on saaren eteläisin kohta ja paikallisten keskuudessa suosittu ulkoilualue ja luonnonnähtävyys. Alueella on vanhaa metsää ja rantakallioita, joilta aukeaa näkymät avomerelle ja Stor Remmargrundin majakalle. Alueella ei ole merkittyjä polkuja, mutta suunnistaminen täällä on silti helppoa koska molemmilta puolilta mereen rajautuva niemi on vain 200 m leveä.

visitkaskinen.fi/sv/adskar

62.3402,21.2167 (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti