Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Pohjanmaa
Pohjanmaa (täyskuva)

Pohjanmaa – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Kaskinen

Vanha kalasatama ja Kalastusmuseo

Alueen kalastusperinteisiin pääsee tutustumaan kalastusmuseossa, joka sijaitsee Kalarannassa, rakennuksessa jossa on aiemmin toiminut kalasuolaamo ja kalakauppa.

Ådskär eli Lipinnokka - Kaskisten saaren eteläisin kärki

Jos puutalokaupungin kaduilla kävelyn lisäksi, mieli halajaa Kaskisten luontoon ja kallioisille rannoille, kannattaa käydä Lipinnokassa, joka on saaren eteläisin kohta ja paikallisten keskuudessa suosittu ulkoilualue ja luonnonnähtävyys.

Mustasaari

Björklunds Hemslöjd

Kiva putiikki, joka myy huovutettuja tuotteita, villalankaa, 100% villaneuleita, puutöitä, keramiikkatöitä, pläkkitöitä ja käsityötarvikkeita.

Närpiö

Pihlapuoti

Siellä on myytävänä vanhojs, astioita, huonekaluja ym.mielenkiintoista. Lisäksi kädentaitajien tuotteita korvakoruja, saippuaa y.m. Lisäksi myytävänä kahvia, teetä ja jäätelöä

Pihlapuoti Liedossa

Kävimme kesälomalla Pihlapuodissa. Paljon vanhaa tavaraa, mutta se mikä oli meidän mielestä mahtava yllätys. Oli hintataso! Olemme paljon vastaavia liikkeitä kiertäneet vuosien aikana ja Pihlapuoti oli ensimmäinen josta ostettiin. Joimme kahvit ja nautimme jäätelöt.

Pietarsaari

Puutarhakahvila Café Skorpan

Cafe Skorpanin pihalla, syreenien ja hedelmäpuiden varjossa kelpaa nauttia paikan päällä leivottuja kanelipullia ja lusikoida täällä tehtyä jäätelöä, joka maistuu vaikkapa suolakinuskilta, sitruuna- ja tyrnisorbetilta, lakritsilta tai mustikalta.

Fäboda Kaffestuga

Fäboda Kaffestuga tarjoaa herkullisia leivonnaisia ja paikallista jäätelöä hyvällä paikalla meren rannassa. Maisemat ovat hienoja, hinnat eivät ollenkaan pahoja ja iloinen palvelu kruunaa vierailun.

Vaasa

Elisa Stadion

Elisa Stadion on Vaasan paras jalkapallostadion, jolla voi seurata kotijoukkue VPS:n pelejä. Siellä on 6009 istumapaikkaa. Katsomotilat ovat hyvät, vaikka kaikilta paikoilta näkyvyys ei ole paras mahdollinen. Hyvä paikka seurata jalkapalloa.

Ristinummen Frisbeegolfrata

Ristinummen frisbeegolfrata on pohjanmaan haastavimpia ratoja (AA1), joka rankaisee heti jos ei ole tarkkana. Radalla on 18 väylää eli on täyspitkä rata. Radan aikana liikutaan monenlaisissa maastoissa ja korkeuserot ovat varsin suuria.

Korsnäs

Kristiinankaupunki

Kruunupyy

Laihia

Luoto

Maalahti

Pedersöre

Uusikaarlepyy

Vöyri

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti