Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Espanjan itärannikolla, Costa Blancalla sijaitsevan Alicanten keskustaa koristaa kilometrin mittainen hiekkaranta. Lämpimiä ilmoja ja aurinkoa alun perin Lucentumina eli Valon kaupunkina tunnetussa Alicantessa riittääkin, ja sinne voi matkustaa lämpimään lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Lue Alicanten pientä matkaopasta
koristekuva Dubrovnik kuuluu Euroopan romanttisimpiin ja unelmanomaisimpiin lomakohteisiin, jonne matkustetaan paljon ympäri vuoden.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Laitila – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Munamarkkinat

Aina viikko ennen juhannusta Laitilassa pärähtää - on munamarkkinoiden aika. Munamarkkinoiden ytimessä sykkii vilkas ja monipuolinen markkinatori, jonka ympärillä järjestetään maksutonta ohjelmaa, konsertteja, esityksiä ja muita oheistapahtumia. Munamarkkinat on Laitilan suurin vuotuinen tapahtuma, jotka on pidetty vuodesta 1972 lähtien. Vuonna 2021 perinne kuitenkin koronan takia katkeaa, mutta seuraavana vuonna yritetään uudestaan, ja silloin onkin aika viettää tapahtuman 50-vuotisjuhlavuotta.

www.facebook.com/munamarkkinat/

Keskuskatu 18, Laitila (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Hyvä kesäisin

Jazzkukko - jazzin ja rytmimusiikin festivaali

Jazzkukon heinäkuinen kiekaisu on samalla kutsuhuuto jazzin ja rytmimusiikin esiintyjille ja innokkaille kuulijoille. On aika saapua Laitilan kaupungintalolle ja Kirkkopuistoon nauttimaan hyvästä musiikista. Jazzkukon takana on yleishyödyllinen yhdistys, ja festivaalia on järjestetty vuodesta 2014. Tätä taiteellisesti laadukasta tapahtumaa voidaankin jo pitää vakiintuneena osana Laitilan kesää.

www.jazzkukko.fi/

Tekemistä

Panimoravintola Kukko ja Laitilan Wirvoitusjuomatehdas

Osuvasti Limonaadikujalla sijaiseva Laitilan Wirvoitusjuomatehdas on kuuluisa erinomaisista juomistaan, niin Oiva-siideristä, Kukko-oluesta, Into-lonkerosta kuin tietenkin herra Hakkaraisen päärynälimonadista. Mutta ei siinä kaikki. Tehtaan kupeessa on myös kesäterassilla varustetu ravintola, Panimoravintola Kukko, joka lupaa tarjottaviensa olevan paikkakunnan parhaimmistoa niin lasissa kuin lautasella. Tehtaan yhteydessä on tehtaanmyymälä, josta voi niinikään käydä tekemässä hankintoja.

laitilan.com/tehdas/panimoravintola-kukko/

Limonaadikuja 4, Laitila (kartalla)

Ruokailu
Ostokset

Laitilan Kievari

Tavanomainen pienen paikkakunnan hotelli, joka kaipaisi jo pientä fiksailua siellä ja täällä. Sijaitsee kuitenkin keskellä Laitilaa, mikä on hyvä asia heille, joille nimenomaan hotellin sijainti on tärkeä valintakriteeri. Aamiainen on perustasoa. Erikseen päivällisaikaan tilatut pitsat oikein hyviä. Palvelu ystävällistä.

www.booking.com/hotel/fi/laitilan-kievari.fi.html

Keskuskatu 20, Laitila (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti