Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Lestijärvi – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kirppis, käsityö- ja pullapuoti

Kirpputori ja käsityötuotteiden puoti. Usein lasten ja aikuisten vaatteita, kankaita, sisustustavaraa ja leivonnaisia & pullaa. Kannattaa poiketa.

www.facebook.com/lestinkirppis/

Lestintie 30, Lestijärvi (kartalla)

Ruokailu
Ostokset

Lestijärvi DiscGolfPark - frisbeegolf-rata

18-väyläinen frisbeegolfrata, joka kiertää metsäisessä, mutta tasaisessa ja helppokulkuisessa kuivassa kangasmaastossa, noin 3 kilometrin päässä Lestijärven keskustasta. Alueella on helppo pelata, koska täällä ei juuri liiku muita kulkijoita kuin kanssapelaajia. Väylien pituus vaihtelee 65 metrin ja 190 metrin välillä. Pelaamaan voi tulla ilmaiseksi. Tarvittaessa heittokiekkoja voi kysyä lainaksi Lestijärven Palomiehet ry:ltä, joka myös on ratahankkeen takana.

frisbeegolfradat.fi/rata/lestijarvi-discgolfpark/

Halsuantie 94, Lestijärvi (kartalla)

Tekemistä

Parannan uimaranta

Matala ja hiekkapohjainen uimaranta Lestijärven rannalla, jolta löytyy myös lasten leikkipaikka, kenttä rantalentiksen pelaamiseen sekä grillikatos. Rannalta lähtee lisäksi Kirkonkylälle hyvinvointipolku, jonka varrella on kuntoilulaitteita.

www.lestijarvi.fi/?pg=matkailu

Lestijärventie 618, Lestijärvi (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin

Valkeisjärven leirintäalue

Täällä voi majoittua joko mökissä, asuntovaunussa, teltassa, huvilassa tai korsukylässä. Mökkejä on 11 ja niistä on matkaa rantaan korkeintaan pari sataa metriä. Kaikissa mökeissä on jääkaappi, kahvinkeitin ja kerrosvuoteet. Viiden hengen mökeissä on lisäksi keittolevy, astiat ja pirttikalusto. Asuntoauto/vaunupaikkoja on 70, joista 50 on sähköpaikkoja. Peuran Polku -retkeilyreitistö kulkeen alueen läpi. Lapsille on uimaranta, vesiliukumäki ja jättitrampoliini. Tarjolla pizzaa ja grilliruokaa.

valkeisjarvenleirintaalue.fi/

Kinnulantie 725, Lestijärvi (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä lapsiperheille

Hotelli Hirvikoski - Rauhallinen maaseutuhotelli Toholammin Sykäräisen kylässä

Hirvikosken maaseutuhotelli sijaitsee Lestijoen rannalla, luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla noin 15 kilometriä Lestijärven kirkonkylältä. Kun täällä avaa huoneensa ikkunan, niin sisään kantautuu vain linnunlaulua. Tunnelma on kiireetön ja konstailematon. Huoneet ovat pelkitettyjä, mutta siistejä. Aamiainen on hyvä perusaamiainen, mitään tähdellistä ei puutu. Hotellin omalta uimapaikalta voi pulahtaa uimaan Lestijokeen.

www.booking.com/hotel/fi/maaseutuhotelli-hirvikoski.fi.html

Tornikoskentie 50, Toholampi, Lestijärvi (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti