Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Keski-Pohjanmaa – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Kaustinen

Hotelli Kaustinen

Hotelli Kaustinen sijaitsee Kaustisen keskustassa perhonjoen varrella. Hotellissa on tarjolla hyvää ruokaa ja juomaa hintaan kuuluu hyvä hotelliaamiainen. Hotellilta löytyy monipuolinen kuntosali ja vastikään uusittu sauna.

hirvensarvet

varilassa on sähkökpylväs jossa on hirvensarvet. minulle isä kertoi v1954 ,olin polkupyörän tarakalla ja kun kysyin miksi ne ovat siinä isä kertoi että hirvi hyppäsi niin korkealla ja jäi kiinni sarvista ne ovat edelleenkin samassa paikassa t, hannu v

Kokkola

Ohtakarin uimaranta ja Vattajan hiekat - Piilossa pysynyt hiekkarantojen aarre

Upea, rauhallinen, yksi Pohjoismaiden pisimmistä, ja monien mielestä myös yksi Suomen parhaista hiekkarannoista löytyy Vattajanniemeltä Lohtajalla. Alue kuuluu nykyään hallinnollisesti Kokkolaan, ja matkaa sieltä tänne on noin 40 kilometriä, mutta se kannattaa tehdä.

The Vanin prässätyt smash burgerit kannattaa testata

Suomen parhaaksi hampurilaisravintolaksi 2023 äänestetyn The Vanin konsepti on luotu ajatuksella, että on aika nostaa katuruoka uudelle tasolle.

Lestijärvi

Valkeisjärven leirintäalue

Täällä voi majoittua joko mökissä, asuntovaunussa, teltassa, huvilassa tai korsukylässä. Mökkejä on 11 ja niistä on matkaa rantaan korkeintaan pari sataa metriä. Kaikissa mökeissä on jääkaappi, kahvinkeitin ja kerrosvuoteet.

Hotelli Hirvikoski - Rauhallinen maaseutuhotelli Toholammin Sykäräisen kylässä

Hirvikosken maaseutuhotelli sijaitsee Lestijoen rannalla, luonnonkauniilla ja rauhallisella paikalla noin 15 kilometriä Lestijärven kirkonkylältä. Kun täällä avaa huoneensa ikkunan, niin sisään kantautuu vain linnunlaulua. Tunnelma on kiireetön ja konstailematon.

Veteli

Vetelissä hyvää!

Vetelissä kannattaa mennä Karjalankoskelle ( Heikkilästä johtaa tie), Taidekartano ja Ingmannin sohva ovat lähekkäin. Puusaarenkallio, Sulkaharjun luontopolku. Vetelin kirkkomaa on kaunis, sankarihaudat, Vapaussodan muistomerkki ja koko kirkkopiha on Suomen historiaa.

Halsua

Kannus

Perho

Toholampi

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti