Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Espanjan itärannikolla, Costa Blancalla sijaitsevan Alicanten keskustaa koristaa kilometrin mittainen hiekkaranta. Lämpimiä ilmoja ja aurinkoa alun perin Lucentumina eli Valon kaupunkina tunnetussa Alicantessa riittääkin, ja sinne voi matkustaa lämpimään lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Lue Alicanten pientä matkaopasta
koristekuva Dubrovnik kuuluu Euroopan romanttisimpiin ja unelmanomaisimpiin lomakohteisiin, jonne matkustetaan paljon ympäri vuoden.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Lieksa – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Monolan aitta

Aino ja Jean Sibeliuksen häämatka suuntautui Pieliselle ja Monolaan Lieksassa Pohjois-Karjalassa kesällä 1892. Monolan häämatka-aitta on ainutlaatuinen kunnostettu kulttuurikohde, jonka luonto ja näkymät Pielisen yli Kolille innoittivat säveltäjämestarin luomistyötä. Sibeliusten häämatkan tunnelmat pääset aistimaan ja kokemaan opastetulla vierailulla Monolassa. Monola-juhlaviikkoa vietetään vuosittain heinäkuun alussa.

www.monola.fi

Osoite: Monolanniementie, Lieksa

Nähtävää
Hyvä kesäisin
Rauhallinen

Ukko-kolin maisemahissi

Luontokeskus Ukko sijaitsee lähellä Kolin laskettelukeskusta ja täältä voi maisemahissin kanssa lähteä 720 metrin kierrokselle, joka kestää 8 minuuttia, ja jonka aikaa noustaan yli 200 metriä ylemmäs kohti Ukko-Kolin huippua. Matkan aikana aukeavat huimat metsämaisemat ja näkymät Pieliselle. Hissi on kaksipaikkainen vaijeria pitkin kulkeva avoin tuolihissi.

www.koli.fi/fi/Harrasta/Kesakausi/Maisemahissi

Ylä-kolintie 39, Koli, Lieksa (kartalla)

Nähtävää
Hyvä kesäisin

Ennenku mie romahan, Kolin Villa ORA's

Tuntuuko, sinusta että keho käy kierroksilla ja stressi valtaa mielen? Yrittääkö kehosi viestiä jotain, mutta et luota tuntemuksiisi? Ennenku mie romahan- elämyspäivä sopii täydellisesti myös ystävien yhteiseksi virkistyspäiväksi, polttariporukoille tai yrityksesi tyhy päiväksi? Ota yhteyttä, niin räätälöidään sinulle muistojen täyteinen päivä Kolilla.

mailchi.mp/0d25c99da305/ennenku-mie-romahan

Villa ORA's Koli, Verkkovaara 1, 83960 Lieksa (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Vauhdikas
Rauhallinen

Lisätietoa vinkin jättäjästä: mailchi.mp/9948a5e84526/foresting

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti