Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Loimaa – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Alastaro golf

Alastaro Golf on suomen pisin golf kenttä. Alastaron golf kenttä soveltuu hyvin myös aloittelijoille ja antaa laadukkaan alun golfaamiselle. Rata kulkee enimmäkseen mäntymetsässä. Alastaro golfilla järjestetään monipuolisia kursseja sekä kilpailuja joita on kiva seurata jos on golfista kiinnostunut. Alastaro golfilla on myös oma ravintola josta voi napata vaikka nakit ja smoothien päivän päätteeksi.

alastarogolf.fi/en/

Golfkentäntie 195, 32560 VIRTTAA (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Hyvä kesäisin
Vauhdikas

Harjureitti

Harjureitti on 28 km pitkä kaunis luontoreitti joka kulkee Loimaan, Säkylän, Huittisen ja Oripään alueella. Suurin osa reitistä on harjumetsää mutta alueella on myös lähteitä ja järviä. Reitin varrella on myös kotia ja laavuja joissa voi pysähtyä syömään. Reitin varrella on myös muutama ravintola. Talvisin reitillä on ladut ja latujen kunnon voi tarkistaa helposti reaaliajassa nettisivuilta.

harjureitti.fi/en/

Säkyläntie 161, Loimaa (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Kanniston kotieläintila

Kanniston eläintila on vanha maatila jossa on 200 eläintä. Tilalla on mm. hevosia, aaseja, alpakoita, possuja ja lintuja. Tilalla on myös saunatiloja ja ulokylpyallas. Kanniston eläinpiha sopii hyvin lapsiperheille ja siellä riittää tekemistä pidemmäksikin ajaksi. Tilalla on myös 1,5 km merkitty luontopolku joka johtaa leikkilinnaan. Luontopolulla voi talvisin myös hiihtää ja pulkkailla. Kotieläintilalla on myös tarjolla ruokaa päärakennuksessa. Kotieläintila on myös suosittu leirikoulu kohde.

www.kannistontila.fi/

Kannistontie 172, 32440 Alastaro (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Loimaan taidetalo

Loimaan taidetalo on vuonna 2012 avattu taidemuseo. Taidetalo on osa Loimaan kuvataidetoimintaa ja esittelee vierailevien taiteilijoiden näyttelyitä. Taidemuseossa voit nähdä patsaspuiston sekä kuivugallerian, lisäksi paikalla on aina vuosittain vaihtuva perusnäyttely. Alle 18-vuotiaat pääsevät katsomaan taidetta ilmaiseksi. Taidetalo ei ole liian iso ja on tarpeeksi monipuolinen, joten lapsetkin jaksavat tulla mukaan.

www.loimaantaidemuseo.fi/

Rantatie 2, 32200 Loimaa (kartalla)

Nähtävää
Hyvä lapsiperheille

Mellilän uimaranta

Mellilän uimaranta sijaitsee puhtaalla kirkasvetisellä tekojärvellä. Mellilän uimaranta on sopiva koko perheen uimapaikka jossa viihtyy pidempäänkin. Rannalta löytyy hyppytorni, kioski, suihku, vessat ja pukukopit. Kioskista voi ostaa mm. jätskiä ja vohveli annoksia. Järven ympäri kiertää kuntorata joka on noin kilometrin pituinen ja haastava frisbeegolfrata. Mellilänjärven rantakahvilasta voi kesäisin vuokrata mölkky-pelejä, rantalentopalloja, sup-lautoja ja frisbeegolf kiekkoja. Rannan läheisy

www.loimaa.fi/vapaa-aika/liikunta/uimapaikat/uimarannat/

Huovintie 1, 32300 Mellilä (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Suomen maatalousmuseo Sarka

Suomen maatalousmuseo Sarka on tunnettu museo koko suomessa. Sarka antaa elämyksiä ja välittää tietoa maataloudesta. Museokäynnilleen voi varata opastuksen tai teemakierroksen jotta saa kaiken irti käynnistään. Puolentoista tunnin opastuksella ehtii tutustua kahteen näyttelyyn. Museossa on tarjolla myös kattava lounas. Sarka järjestää myös vuosittain monia kiinnostavia tapahtumia esim. Sarka-sunnuntait, Kyläkeskiviikot ja Ruokakerho.

www.sarka.fi/

Vanhankirkontie 383, 32200 LOIMAA (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Hyvä lapsiperheille

Escaperoom

Escaperoom Loimaa on kiva koko perheen pakohuonepeli. Pakohuone sopii myös pienemmille lapsille sillä huone ei ole pelottava. Pakohuoneet ovat kuitenkin tarpeeksi haastavia koko perheelle ja ensimmäistä vihjettä joutuu odottamaan hetken. Pakohuoneeseen voi mennä 2-6 henkilön ryhmissä ja ryhmällä on 60 minuuttia aikaa ratkaista tehtävät ja päästä ulos huoneesta. Tarjolla on kaksi eri pakohuone peliä joista voi valita mieluisan.

escaperoomloimaa.fi/

Vesikoskenkatu 13, 32200 Loimaa (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Punkin tila

Punkin talli on Loimaalla sijaitseva laatutalli. Punkin tallilla on hyvä kokeilla ratsastusta ensimmäistä kertaa ja opetus on ammattimaista. Tallilla järjestetään kesäisin leirejä ja muuta toimintaa lapsille. Tallilla toimii myös ponikoulu jossa lapset saavat tutustua hevosten hoitoon. Hevosia ja poneja on kaiken kokoisia joten pienetkin lapset voivat osallistua tunnille. Henkilökunta on ystävällistä ja ensikertalaisia opastetaan hevosten hoitamisessa.

www.punkintila.fi/

Verhontie 97, 32250 Kojonkulma (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti