Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Espanjan itärannikolla, Costa Blancalla sijaitsevan Alicanten keskustaa koristaa kilometrin mittainen hiekkaranta. Lämpimiä ilmoja ja aurinkoa alun perin Lucentumina eli Valon kaupunkina tunnetussa Alicantessa riittääkin, ja sinne voi matkustaa lämpimään lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Lue Alicanten pientä matkaopasta
koristekuva Dubrovnik kuuluu Euroopan romanttisimpiin ja unelmanomaisimpiin lomakohteisiin, jonne matkustetaan paljon ympäri vuoden.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Luumäki – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kotkaniemi, presidentti P. E. Svinhufvudin kotimuseo

Kotkaniemi on presidentti P. E. Svinhufvudin ja rouva Ellen Svinhufvudin pitkäaikaisin koti. Nykyisin tiloissa toimii museo, kahvila, puutarha ja luontopolku. Paikka on kunnostettu 1920-1930-luvun asuun ja kutsuu luokseen viihtymään luonnonrauhaan, kauniille paikalle Kivijärven rantaan!

www.kotkaniemi.fi

Itsenäisyydentie 799a, Luumäki (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Ruokailu
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Maatilamatkailu Tuhannen Tarinan Talo

Viihtyisä lomakohde erityisesti lapsiperheille. Soveltuu erinomaisesti myös pienryhmille. Pihapiirissä on savusauna, palju ja juhlatilat. Lapsille kotieläinpiha, frisbeegolfrata ja peli- ja leikkipaikkoja pihapiirissä. Tarjolla myös täysihoito- ja puolihoitolomia.

www.tuhannentarinantalo.com

Nikkarintie 124, Kannuskoski, Luumäki (kartalla)

Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille

Hotelli Salpa - yöpyminen järvimaisemissa

Monipuolinen majoituspaikka järven rannalla, jossa voi harrastaa erilaisia aktiviteetteja. saunoa, rentoutua poreammeessa ja uima-altaassa. Hotellin yhteydessä on myös ravintola sekä baari, terassille paistaa aurinko koko päivän. Löytyy aktiviteetteja sekä lapsille että aikuisille. Hyvä hinta-laatusuhde. Pian Salpasta saa myös Ville Haapasalon Hatsapuri-leipiä!

www.hotellisalpa.fi

Lappeenrannantie 265, Luumäki (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille

Escape Luumäki | Pakohuone

Taavetin keskustassa sijaitseva pakohuone, jossa opit ripauksen Luumäen paikallishistorian. Pakohuonepeli on fyysinen huone, jossa teidät suljetaan huoneeseen ryhmässä. Teidän pitää päättelykyvyn ja yhteistyön päästä tunnissa (60min) ulos huoneesta. Escape Luumäen tarkoitus on saada ihmiset kiinnostumaan paikallishistoriasta. Tässä pakohuoneessa sinun ei tarvitse olla kokenut pelaaja, henkilö kuntaa osaa auttaa. Pakohuoneessa on myös pieni jännitystä lisäävä vartija.

www.escape-luumaki.com/

Linnalantie 29, 54500 Luumäki (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti