Mäntsälä – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Sivulla on kaikki nähtävyyksiin liittyvät vinkit ja osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta. Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun alaosasta.

Cine Mäntsälä

Cinen aulassa palvelee kahvila, josta voi ostaa elokuvalippujen lisäksi leffaherkkuja ja muuta pientä naposteltavaa. Kahvilan valikoimasta löytyy myös viinejä, oluita ja muita juomia, joita voi nauttia ennen elokuvaa tai sen jälkeen kahvilassa ja terassilla – tai poiketa ihan vaan lasilliselle! Lisäksi elokuvateatterin yhteydestä löytyy terassi, joka on auki sään salliessa leffateatterin aukioloaikojen mukaisesti: avaamme 30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua ja olemme avoinna viimeisen näyt

mantsala.cine.fi/#/home

Meijerin aukio 2, 04600 Mäntsälä (kartalla)

Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille

Leipomo Viljaherkut

Leipomo Viljaherkut toimii Mäntsälän Hirvihaarassa, 5 km Mäntsälän keskustasta. Tuotantotilat ja myyntipiste sijaitsee Majatalo Elsan talossa. Kesäisin upea kahvilaterassi käytössä, jossa maistuu kahvi ja tuore pulla. Meiltä mm. perinteiset karjalanpiirakat, riisipiirakat ja perunapiirakat, juureen leivottua ruisleipää ja vaaleaa leipää sekä muita leipomotuotteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta loppuun itse. Teemme tuotteita myös tilauksesta. Tervetuloa!

www.viljaherkut.fi

Hirvihaarantie 264, 0460 Hirvihaara (kartalla)

Ostokset Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Rauhallinen

Elämyksen Taika ja Sarvikota

Elämyksen Taika järjestää Jokamiesmelontaretkiä Mustijoella. Retkelle lähdetään Sarvikodalta, jonne myös palataan melontaosuuden jälkeen nokipannukahvittelemaan ja paistamaan lettuja. Jokamiesmelontaretkiin kuuluu kaikki melontavälineet ja -varusteet. Opas on mukana koko retken ajan ja kertoo myös alueen historiasta ja luonnosta. Varaa paikkasi täältä: https://elamyksentaika.johku.com/ Myös vuokrauspäivinä vuokraamme kanootteja ja sup-lautoja. Sarvikota on muuten auki tilauksesta.

elamyksentaika.fi/ohjelmat/jokamiesretket/

Vanha Soukkiontie 514, 04680 Hirvivaara, Mäntsälä (kartalla)

Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Kotipiiri Oy, Tuottajatori ja Wintti kahvila

Tuottajatorilta voi ostaa luomutuotteita, lähiruokaa ja erilaisia ihania käsitöitä sekä käyttöesineitä. TUOTTAJATORI - auki ympäri vuoden Monipuoliset valikoimat maistuvia elintarvikkeita ja ihastuttavia käsitöitä, suoraan tiloilta jo vuodesta 1992. WINTTI Viihtyisä kahvila ja lahjamyymälä. Ryhmille kahvilapalvelut ympäri vuoden. Avoinna kesäisin ja jouluisin.

www.kotipiiri.fi

Pohjoinen Pikatie 955, 04940 Levanto (kartalla)

Nähtävää Ruokailu Ostokset Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Majatalo Elsa

Majatalo Elsan on vuodesta 2019 toiminnassa ollut 17 paikkainen majatalo. Elsan ikkunoista avautuu vuodenaikojen kierto kaikessa kauneudessaan. Sijaitsemme Mäntsälän Hirvihaarassa, noin 5 km Mäntsälän keskustasta. Majatalo Elsa tarjoaa majoitusta yhdeksi tai useammaksi yöksi remontoiduissa ja avarissa tiloissa sekä kahvilan toiminnot kesäisin upealla terasslla. Meillä on anniskeluoikeudet. 12/2020 alkaen kahvilan tiloissa Leipomo Viljaherkkujen myyntipiste. Tervetuloa meille!

www.majataloelsa.fi

Hirvihaarantie 264, 0460 Hirvihaara (kartalla)

Ruokailu Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Rauhallinen