Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Mäntsälä – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Elämyksen Taika ja Sarvikota

Elämyksen Taika järjestää Jokamiesmelontaretkiä Mustijoella. Retkelle lähdetään Sarvikodalta, jonne myös palataan melontaosuuden jälkeen nokipannukahvittelemaan ja paistamaan lettuja. Jokamiesmelontaretkiin kuuluu kaikki melontavälineet ja -varusteet. Opas on mukana koko retken ajan ja kertoo myös alueen historiasta ja luonnosta. Varaa paikkasi täältä: elamyksentaika.johku.com/ Myös vuokrauspäivinä vuokraamme kanootteja ja sup-lautoja. Sarvikota on muuten auki tilauksesta.

elamyksentaika.fi/ohjelmat/jokamiesretket/

Vanha Soukkiontie 514, 04680 Hirvivaara, Mäntsälä (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Lisätietoa vinkin jättäjästä: elamyksentaika.fi/

Majatalo Elsa

Majatalo Elsan on vuodesta 2019 toiminnassa ollut 17 paikkainen majatalo. Elsan ikkunoista avautuu vuodenaikojen kierto kaikessa kauneudessaan. Sijaitsemme Mäntsälän Hirvihaarassa, noin 5 km Mäntsälän keskustasta. Majatalo Elsa tarjoaa majoitusta yhdeksi tai useammaksi yöksi remontoiduissa ja avarissa tiloissa sekä kahvilan toiminnot kesäisin upealla terasslla. Meillä on anniskeluoikeudet. 12/2020 alkaen kahvilan tiloissa Leipomo Viljaherkkujen myyntipiste. Tervetuloa meille!

www.majataloelsa.fi

Hirvihaarantie 264, 0460 Hirvihaara (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Rauhallinen

Leipomo Viljaherkut

Leipomo Viljaherkut toimii Mäntsälän Hirvihaarassa, 5 km Mäntsälän keskustasta. Tuotantotilat ja myyntipiste sijaitsee Majatalo Elsan talossa. Kesäisin upea kahvilaterassi käytössä, jossa maistuu kahvi ja tuore pulla. Meiltä mm. perinteiset karjalanpiirakat, riisipiirakat ja perunapiirakat, juureen leivottua ruisleipää ja vaaleaa leipää sekä muita leipomotuotteita. Kaikki tuotteemme valmistetaan alusta loppuun itse. Teemme tuotteita myös tilauksesta. Tervetuloa!

www.viljaherkut.fi

Hirvihaarantie 264, 0460 Hirvihaara (kartalla)

Ostokset
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Rauhallinen

Cine Mäntsälä

Cinen aulassa palvelee kahvila, josta voi ostaa elokuvalippujen lisäksi leffaherkkuja ja muuta pientä naposteltavaa. Kahvilan valikoimasta löytyy myös viinejä, oluita ja muita juomia, joita voi nauttia ennen elokuvaa tai sen jälkeen kahvilassa ja terassilla – tai poiketa ihan vaan lasilliselle! Lisäksi elokuvateatterin yhteydestä löytyy terassi, joka on auki sään salliessa leffateatterin aukioloaikojen mukaisesti: avaamme 30 min ennen ensimmäisen näytöksen alkua ja olemme avoinna viimeisen näyt

mantsala.cine.fi/#/home

Meijerin aukio 2, 04600 Mäntsälä (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille

Kotipiiri Oy, Tuottajatori ja Wintti kahvila

Tuottajatorilta voi ostaa luomutuotteita, lähiruokaa ja erilaisia ihania käsitöitä sekä käyttöesineitä. TUOTTAJATORI - auki ympäri vuoden Monipuoliset valikoimat maistuvia elintarvikkeita ja ihastuttavia käsitöitä, suoraan tiloilta jo vuodesta 1992. WINTTI Viihtyisä kahvila ja lahjamyymälä. Ryhmille kahvilapalvelut ympäri vuoden. Avoinna kesäisin ja jouluisin.

www.kotipiiri.fi/

Pohjoinen Pikatie 955, 04940 Levanto (kartalla)

Nähtävää
Ruokailu
Ostokset
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti