Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Merikarvia – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Koivuniemen Herran MuuMaa-farmi - Maatilatouhuja perheen pienimmille

Tekeminen ei lopu kesken tässä maatalo-teemapuistossa. Munien keräämistä kanalasta, traktoriajelua, voin kirnuamista, ratsastusta, pupujen ja lampaiden paijausta, soutelua veneellä, heinäkasaleikkejä, seinäkiipeilyä, temppuilua köysiradalla, mielikuvitusleikkejä Oudossa onkalossa ja merirosvoladossa. Ainoa huono puoli on, että täällä voi mennä koko päivä, eivätkä lapset sittenkään haluaisi vielä lähteä. No, aina voi tulla takaisin. :) Grillikatoksessa ja laavuilla voi grillata makkaraa. Lounas.

www.koivuniemenherra.fi/

Harjuntie 28, Merikarvia (kartalla)

Tekemistä
Ruokailu
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Gastropub Merry Monk

Merikarvian Krookassa sijaitseva Merry Monk todistaa, että pubi voi olla muutakin kuin pelkkä juomapaikka. Ravintolasta saa laadukasta, tuoretta ja maukasta ruokaa, jonka raaka-aineet hankitaan lähituottajilta aina kun mahdollista. Maistuvan ruoan lisäksi tarjolla on laaja valikoima suomalaisia pienpanimotuotteita ja laadukkaita brittiläisiä oluita ja siidereitä. Kannattaa kokeilla vaikka Ruosniemen Panimon erityisesti Merry Monkille valmistamaa englantilaistyylistä bitteriä.

merrymonk.fi/

Varvintie 5, Merikarvia (kartalla)

Ruokailu

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti