Merikarvia – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Sivulla on kaikki nähtävyyksiin liittyvät vinkit ja osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta. Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun alaosasta.

Gastropub Merry Monk

Merikarvian Krookassa sijaitseva Merry Monk todistaa, että pubi voi olla muutakin kuin pelkkä juomapaikka. Ravintolasta saa laadukasta, tuoretta ja maukasta ruokaa, jonka raaka-aineet hankitaan lähituottajilta aina kun mahdollista. Maistuvan ruoan lisäksi tarjolla on laaja valikoima suomalaisia pienpanimotuotteita ja laadukkaita brittiläisiä oluita ja siidereitä. Kannattaa kokeilla vaikka Ruosniemen Panimon erityisesti Merry Monkille valmistamaa englantilaistyylistä bitteriä.

merrymonk.fi

Varvintie 5, Merikarvia (kartalla)

Ruokailu

Koivuniemen Herran MuuMaa-farmi - Maatilatouhuja perheen pienimmille

Tekeminen ei lopu kesken tässä maatalo-teemapuistossa. Munien keräämistä kanalasta, traktoriajelua, voin kirnuamista, ratsastusta, pupujen ja lampaiden paijausta, soutelua veneellä, heinäkasaleikkejä, seinäkiipeilyä, temppuilua köysiradalla, mielikuvitusleikkejä Oudossa onkalossa ja merirosvoladossa. Ainoa huono puoli on, että täällä voi mennä koko päivä, eivätkä lapset sittenkään haluaisi vielä lähteä. No, aina voi tulla takaisin. :) Grillikatoksessa ja laavuilla voi grillata makkaraa. Lounas.

www.koivuniemenherra.fi

Harjuntie 28, Merikarvia (kartalla)

Tekemistä Ruokailu Hyvä lapsiperheille Vauhdikas