Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rauma on yksi Länsi-Suomen parhaista vierailupaikoista, ja sen ainutlaatuinen, Pohjoismaiden suurin vanha puutaloalue on kesäisin myös muualta Suomesta peräisin olevien matkailijoiden suosiossa. Rauman tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
koristekuva Suomen toiseksi vanhin kaupunki Porvoo on ympäri vuoden mutta etenkin keskikesällä ja -talvella Suomen kenties hienoin vierailupaikka Siellä on kansainvälistä tunnelmaa, jota ei muista Suomen pikkukaupungeista löydy. Porvoon tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Satakunta – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Merikarvia

Koivuniemen Herran MuuMaa-farmi - Maatilatouhuja perheen pienimmille

Tekeminen ei lopu kesken tässä maatalo-teemapuistossa.

Gastropub Merry Monk

Merikarvian Krookassa sijaitseva Merry Monk todistaa, että pubi voi olla muutakin kuin pelkkä juomapaikka. Ravintolasta saa laadukasta, tuoretta ja maukasta ruokaa, jonka raaka-aineet hankitaan lähituottajilta aina kun mahdollista.

Pori

Kirjurinluodon leikkipuistot ja uimaranta

Lasten kirjurinluotoa ei oikeastaan voi kutsua pelkästään leikkipuistoksi, vaan enemmänkin useasta eri leikkipaikasta koostuvaksi leikkipuistomaailmaksi.

Kallon kallioluoto, majakka ja kesäkahvila

Kallon kallioluoto on kaunis kallioranta Kallon saarella Porin Mäntyluodon edustalla, jolta aukeavat huikeat merimaisemat. Syysmyräköiden aikaan täällä voi todella tuntea tuulen voiman.

Rauma

Kylmäpihlajan majakkahotelli

Upealla kallioisella saarella Rauman edustalla sijaitsee Kylmäpihlajan majakka. Se on 12-kerroksinen, 36 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoava jykevä majakka, jonka alunperin luotseille ja majakkamiehille tarkoitetuissa tiloissa toimii nykyään hotelli ja ravintola.

Rauman taajuudella

Pakohuone tyyppinen kaupunkisuunnistuspeli Vanhan rauman alueella. Omalla mobiililaitteella pelattava. Sopii monen ikäiselle, perheen pienimmät toki tarvitsevat ohjuasta.

Eura

Eurajoki

Harjavalta

Huittinen

Jämijärvi

Kankaanpää

Karvia

Kokemäki

Nakkila

Pomarkku

Siikainen

Säkylä

Ulvila

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti