Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Zadarin valttikortteihin kuuluvat kielitaitoiset ja ystävälliset paikalliset, erinomaiset luomuruoat, vilkas ja kohtuuhintainen yöelämä ja muulloin kuin keskikesällä rauhallinen, lomailuun sopiva ilmapiiri, joka tuntuu puhdistavan niin sielun kuin ruumiinkin. Lue lisää Zadarista
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Satakunta – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Eura

Ruukinpuisto

Vanha upea ruukinalue, Kauttuan klubi, instituutin ranta, kahvila Ruukinsydän ja Jokisauna. Alvar Aallon terassitalo.

Merikarvia

Koivuniemen Herran MuuMaa-farmi - Maatilatouhuja perheen pienimmille

Tekeminen ei lopu kesken tässä maatalo-teemapuistossa.

Gastropub Merry Monk

Merikarvian Krookassa sijaitseva Merry Monk todistaa, että pubi voi olla muutakin kuin pelkkä juomapaikka. Ravintolasta saa laadukasta, tuoretta ja maukasta ruokaa, jonka raaka-aineet hankitaan lähituottajilta aina kun mahdollista.

Pomarkku

Isonevan soidensuojelualue

Sopivan lyhyt reitti perheen pienemmillekin kuljettavaksi, hyvät pitkospuut lintutornille

Vanhatie, Pomarkku

SAFA-palkittu kylän halki kulkeva pääraitti, jonka varrella nähtävänä kaksi kirkkoa, tiiliverhottu moderni kunnantalo, historiallisia puurakenteisia kauppa- ja asuinrakennuksia, pelto- ja jokimaisemaa - yhdellä silmäyksellä.

Pori

Kallon kallioluoto, majakka ja kesäkahvila

Kallon kallioluoto on kaunis kallioranta Kallon saarella Porin Mäntyluodon edustalla, jolta aukeavat huikeat merimaisemat. Syysmyräköiden aikaan täällä voi todella tuntea tuulen voiman.

Kirjurinluodon frisbeegolfrata

Kirjurinluodon rata on perustettu vuonna 2009 mutta radalla tehtiin pieniä muutoksia vuonna 2010. Rata sijaitsee 2 kilometrin päässä Porin keskustasta elikkä "porilaisten olohuoneessa". Radasta voi tulla haastava pienien vesiesteitten takia.

Rauma

Kylmäpihlajan majakkahotelli

Upealla kallioisella saarella Rauman edustalla sijaitsee Kylmäpihlajan majakka. Se on 12-kerroksinen, 36 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoava jykevä majakka, jonka alunperin luotseille ja majakkamiehille tarkoitetuissa tiloissa toimii nykyään hotelli ja ravintola.

Rauman taajuudella

Pakohuone tyyppinen kaupunkisuunnistuspeli Vanhan rauman alueella. Omalla mobiililaitteella pelattava. Sopii monen ikäiselle, perheen pienimmät toki tarvitsevat ohjuasta.

Eurajoki

Harjavalta

Huittinen

Jämijärvi

Kankaanpää

Karvia

Kokemäki

Nakkila

Siikainen

Säkylä

Ulvila

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti