Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Satakunta – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Eura

Ruukinpuisto

Vanha upea ruukinalue, Kauttuan klubi, instituutin ranta, kahvila Ruukinsydän ja Jokisauna. Alvar Aallon terassitalo.

Merikarvia

Koivuniemen Herran MuuMaa-farmi - Maatilatouhuja perheen pienimmille

Tekeminen ei lopu kesken tässä maatalo-teemapuistossa.

Gastropub Merry Monk

Merikarvian Krookassa sijaitseva Merry Monk todistaa, että pubi voi olla muutakin kuin pelkkä juomapaikka. Ravintolasta saa laadukasta, tuoretta ja maukasta ruokaa, jonka raaka-aineet hankitaan lähituottajilta aina kun mahdollista.

Pomarkku

Isonevan soidensuojelualue

Sopivan lyhyt reitti perheen pienemmillekin kuljettavaksi, hyvät pitkospuut lintutornille

Vanhatie, Pomarkku

SAFA-palkittu kylän halki kulkeva pääraitti, jonka varrella nähtävänä kaksi kirkkoa, tiiliverhottu moderni kunnantalo, historiallisia puurakenteisia kauppa- ja asuinrakennuksia, pelto- ja jokimaisemaa - yhdellä silmäyksellä.

Pori

Kallon kallioluoto, majakka ja kesäkahvila

Kallon kallioluoto on kaunis kallioranta Kallon saarella Porin Mäntyluodon edustalla, jolta aukeavat huikeat merimaisemat. Syysmyräköiden aikaan täällä voi todella tuntea tuulen voiman.

Kirjurinluodon frisbeegolfrata

Kirjurinluodon rata on perustettu vuonna 2009 mutta radalla tehtiin pieniä muutoksia vuonna 2010. Rata sijaitsee 2 kilometrin päässä Porin keskustasta elikkä "porilaisten olohuoneessa". Radasta voi tulla haastava pienien vesiesteitten takia.

Rauma

Kylmäpihlajan majakkahotelli

Upealla kallioisella saarella Rauman edustalla sijaitsee Kylmäpihlajan majakka. Se on 12-kerroksinen, 36 metriä merenpinnan yläpuolelle kohoava jykevä majakka, jonka alunperin luotseille ja majakkamiehille tarkoitetuissa tiloissa toimii nykyään hotelli ja ravintola.

Rauman taajuudella

Pakohuone tyyppinen kaupunkisuunnistuspeli Vanhan rauman alueella. Omalla mobiililaitteella pelattava. Sopii monen ikäiselle, perheen pienimmät toki tarvitsevat ohjuasta.

Siikainen

Katselmuksen näkötorni, Siikainen

Näkötorni upeissa maisemissa. Myös lyhyeen retkeily-yöpymiseen tarkoitettu pieni mökki, jossa yksi sänky. Lisäksi laavu yöpymiseen. Laavun yhteydessä grillauspaikka. Puuvarasto. Ulko-WC.

Eurajoki

Harjavalta

Huittinen

Jämijärvi

Kankaanpää

Karvia

Kokemäki

Nakkila

Säkylä

Ulvila

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti