Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rauma on yksi Länsi-Suomen parhaista vierailupaikoista, ja sen ainutlaatuinen, Pohjoismaiden suurin vanha puutaloalue on kesäisin myös muualta Suomesta peräisin olevien matkailijoiden suosiossa. Rauman tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
koristekuva Suomen toiseksi vanhin kaupunki Porvoo on ympäri vuoden mutta etenkin keskikesällä ja -talvella Suomen kenties hienoin vierailupaikka Siellä on kansainvälistä tunnelmaa, jota ei muista Suomen pikkukaupungeista löydy. Porvoon tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Muhos – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Mimmin Pulla - Maukasta ja tuoretta leipää, leivonnaisia ja tuoksuvaa kahvia

Mimmin Pulla on pieni leipomo-konditoria, jossa on hyvä pitää tauko matkan varrella ja nauttia munkkikahvit tai -limut. Leivosten lisäksi täältä saa herkullisia leipiä, kuten perunarieskaa, kaurasämpylöitä ja viljakasleipää. Makeista paloista munkkeja, viinereitä ja pullaa. Pikkusuolaisista kannattaa kokeilla poro- ja kinkkukuppia. Sijaitsee Valtatie 22:n varrella Muhoksen pääpaikoilla.

www.mimminpulla.fi/

Valtatie 11, Muhos (kartalla)

Ruokailu

Laukanranta - Aamiaismajoitus B&B

Täällä voit yöpyä joko päärakennuksessa, joka on kodikas vanha hirsitalo tai idyllisessä luhtiaitassa Oulujoen rannalla. Luhtiaitassa on ilmalämpöpumppu jolla tila pysyy sopivan lämpöisenä. Pihapiirissä on grillipaikka ja lapsille sievä leikkimökki ja liukumäki. Piha on niin iso, että tänne mahtuu kookkaampikin auto. Sijaitsee lähellä Laitasaaren seurojentaloa, joka on suosittu juhlapaikka. Sieltä on tänne vain noin 4 kilometrin ajomatka, joten Laukanranta sopii hyvin juhlavieraiden yösijaksi.

www.laukanranta.fi/

Yli-Laukantie 1, Muhos (kartalla)

Yöpyminen

Karhojan uimapaikka ja muut uimarannat

Karhojan uimapaikka sijaitsee hiekkakuopalla noin 9 kilometrin ja 10 minuutin ajomatkan päässä Muhoksen pääpaikoilta. Ranta on kunnan virallisen hoidon piirissä, joten täällä on vaatteiden vaihtopaikka ja käymälä. Ympäristönä on lähinnä metsää. Muhoksessa on myös neljä muuta virallista uimarantaa, jotka näkee Muhoksen kunnan sivuilta (linkki alla).

muhos.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta/liikuntapaikat/uimarannat/

Kylmälänkyläntie 733, Muhos (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille

Muhos Discgolfpark - Frisbeegolfia Ponkilan urheilualueen laidalla

18-väyläinen metsärata, jolla on sekä helppoja ja lyhyitä, että pitkiä ja haastavampia väyliä, jotka risteilevät kangasmetsässä ja on täällä mahdollista päätyä kiekkonsa kanssa myös Montankoskeen. Korkeuseroja löytyy jonkin verran. Rata on rakennettu vuonna 2015, jonka jälkeen sitä on tarpeen mukaan kunnostettu, esim. väylän 12 heittopaikka on juuri uusittu.

www.facebook.com/Muhos-Discgolfpark-1670346973193246/

Ponkilantie 17, Muhos (kartalla)

Tekemistä

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti