Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Nivala – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Crazyland - Teemapuisto, jossa on erikoisia rakennelmia ja kantaaottavia luomuksia

Kun hankittu lentokone ei mahtunutkaan omaa pihaa koristamaan, sille piti löytää uusi paikka. Sen jälkeen sen viereen tarvittiin lennonjohtotorni, sitten Charlie Chaplin, sitten Saturn V -kantoraketti, Titanic ja Eiffel-torni. Alienien pakkolaskun tehneen avaruusaluksen ympärillä voi myös pelata minigolfia ja aluetta kiertää polkuautolla. Crazyland tuo iloa elämään road tripin varrella. Sisäänpääsy on ilmainen. Paikalle voi tulla milloin vain, ja yöaikaan alue on myös hienosti valaistu.

www.crazyland.fi/

Makkaratie 1311, Nivala (kartalla)

Nähtävää
Tekemistä
Hyvä lapsiperheille

Hotelli Huiskankorpi - Kaunis vanha rautatieasema

Taiten kunnostettu kodikas majatalo, jossa on neljä eri väriteeman mukaista huonetta, nimiltään: brown sugar, green day, white wedding ja red lips. Huoneet ovat valoisia ja korkeita. Ympäristö on idyllinen, rakennusta ympäröi komea puutarha, joka on omalla tavallaan hieno kaikkina vuodenaikoina. Kulkuyhteydet ovat hyvät, Nivalan pääpaikoille ei ole kilometriä enempää. Omistaja on paljon matkustellut, mistä pääsevät nauttimaan kaikki hotellin ravintolassa ruokailevat.

www.booking.com/hotel/fi/hotelli-huiskankorpi-47-aseman-majatalo.fi.html

Huiskankorventie 5, Nivala (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti