Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Tukholmaan on perinteisesti lähdetty laivalla yhdeksi tai useammaksi päiväksi. Nykyään laivat ovat hienoja ja kalliita, Tukholman-risteilylle tulee useimmiten melkoisesti hintaa ja kunnolla Tukholmaan tutustumaan mielivien kannattaa myös harkita lentämistä.
koristekuva Málagaan voi lentää suoraan vähän alle viidessä tunnissa, ja sinne on päivittäisiä suoria lentoja ympäri vuoden. Málagan lähellä olevalta lentoasemalta voi parhaimmillaan alle vartissa siirtyä junalla Mlagan ytimeen. Jos matkan tekee mieluummin bussilla, kulkee lentoasemalta niitäkin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Pirkanmaa
Pirkanmaa
Pirkanmaa (täyskuva)
Pirkanmaa

Nokia – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Nokia DiscGolfPark

12-väyläinen frisbeegolf-rata, jonka väylien pituus vaihtelee 55 ja 155 metrin välillä. Rata sijaitsee Keskusurheilupuistossa Nokian jäähallin ympäristössä ja vaikka se onkin puistomaisessa maastossa, löytyy täältä myös puustoa, joka haastaa epävarmemmat heittäjät. Rataa laajennetaan 18-väyläiseksi.

frisbeegolfradat.fi/rata/nokia_discgolfpark_nokia/

Hinttalankatu 6 (kartalla)

Tekemistä

Iloisen pojan Street food bar

Uniikkeja ja toisinaan järjen rajoja koittelevia mutta aina toimivia makuyhdistelmiä, burgereiden, täytettyjen lettujen ja salaattien muodossa. Miltä kuulostaisi vaikka savuwhiskyburger, lammas-possunkylkiburger, lammaslettu tai hirvenlapaburgeri? Välillä mukana on kuhaa, kanttarelleja, peuraa, mitä lihoja milloinkin on tarjolla. Päivän erikoisena on silloin tällöin mehukkaita ribsejä. Ajankohtaiset spessut kannattaa käydä kokeilemassa, esim. helatorstain helaburger tai vappuaaton wappuburger.

www.facebook.com/iloisenpojan/

Yrittäjäkatu 9, Nokia (kartalla)

Ruokailu

Kylpylä Eden

Vesipedoille ajanvietettä Nokialta löytyy kylpylä Edenistä, jonka yhteydessä on myös Scandicin hotelli. Täällä on useampiakin erilaisia liukuja, perheen pienimmille on rauhallisempia mäkiä ja enemmän vauhtia haluaville löytyy mm. ulkotilojen kautta koukkaava mäki, jossa viiletetään donitsirenkaiden kanssa. Tasatunnein pääaltaassa alkaa aaltoilla kun aaltokone käynnistyy. Välillä voi käydä hemmottelemassa itseään porealtaan 37-asteisessa vedessä tai hierovan suihkun alla.

www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/nokia/scandic-eden-...

Paratiisikatu 2, Nokia (kartalla)

Tekemistä
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti