Nokia – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan kaikki nähtävyyksiä koskevat vinkit sekä osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta.
Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun lopusta.

Kylpylä Eden

Vesipedoille ajanvietettä Nokialta löytyy kylpylä Edenistä, jonka yhteydessä on myös Scandicin hotelli. Täällä on useampiakin erilaisia liukuja, perheen pienimmille on rauhallisempia mäkiä ja enemmän vauhtia haluaville löytyy mm. ulkotilojen kautta koukkaava mäki, jossa viiletetään donitsirenkaiden kanssa. Tasatunnein pääaltaassa alkaa aaltoilla kun aaltokone käynnistyy. Välillä voi käydä hemmottelemassa itseään porealtaan 37-asteisessa vedessä tai hierovan suihkun alla.

www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/nokia/scandic-eden-nokia/kylpyla

Paratiisikatu 2, Nokia (kartalla)

Tekemistä Hyvä lapsiperheille Vauhdikas

Iloisen pojan Street food bar

Uniikkeja ja toisinaan järjen rajoja koittelevia mutta aina toimivia makuyhdistelmiä, burgereiden, täytettyjen lettujen ja salaattien muodossa. Miltä kuulostaisi vaikka savuwhiskyburger, lammas-possunkylkiburger, lammaslettu tai hirvenlapaburgeri? Välillä mukana on kuhaa, kanttarelleja, peuraa, mitä lihoja milloinkin on tarjolla. Päivän erikoisena on silloin tällöin mehukkaita ribsejä. Ajankohtaiset spessut kannattaa käydä kokeilemassa, esim. helatorstain helaburger tai vappuaaton wappuburger.

www.facebook.com/iloisenpojan/

Yrittäjäkatu 9, Nokia (kartalla)

Ruokailu

Nokia DiscGolfPark

12-väyläinen frisbeegolf-rata, jonka väylien pituus vaihtelee 55 ja 155 metrin välillä. Rata sijaitsee Keskusurheilupuistossa Nokian jäähallin ympäristössä ja vaikka se onkin puistomaisessa maastossa, löytyy täältä myös puustoa, joka haastaa epävarmemmat heittäjät. Rataa laajennetaan 18-väyläiseksi.

frisbeegolfradat.fi/rata/nokia_discgolfpark_nokia/

Hinttalankatu 6 (kartalla)

Tekemistä