Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Pirkanmaa
Pirkanmaa
Pirkanmaa (täyskuva)
Pirkanmaa

Nokia – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Nokia DiscGolfPark

12-väyläinen frisbeegolf-rata, jonka väylien pituus vaihtelee 55 ja 155 metrin välillä. Rata sijaitsee Keskusurheilupuistossa Nokian jäähallin ympäristössä ja vaikka se onkin puistomaisessa maastossa, löytyy täältä myös puustoa, joka haastaa epävarmemmat heittäjät. Rataa laajennetaan 18-väyläiseksi.

frisbeegolfradat.fi/rata/nokia_discgolfpark_nokia/

Hinttalankatu 6 (kartalla)

Tekemistä

Iloisen pojan Street food bar

Uniikkeja ja toisinaan järjen rajoja koittelevia mutta aina toimivia makuyhdistelmiä, burgereiden, täytettyjen lettujen ja salaattien muodossa. Miltä kuulostaisi vaikka savuwhiskyburger, lammas-possunkylkiburger, lammaslettu tai hirvenlapaburgeri? Välillä mukana on kuhaa, kanttarelleja, peuraa, mitä lihoja milloinkin on tarjolla. Päivän erikoisena on silloin tällöin mehukkaita ribsejä. Ajankohtaiset spessut kannattaa käydä kokeilemassa, esim. helatorstain helaburger tai vappuaaton wappuburger.

www.facebook.com/iloisenpojan/

Yrittäjäkatu 9, Nokia (kartalla)

Ruokailu

Kylpylä Eden

Vesipedoille ajanvietettä Nokialta löytyy kylpylä Edenistä, jonka yhteydessä on myös Scandicin hotelli. Täällä on useampiakin erilaisia liukuja, perheen pienimmille on rauhallisempia mäkiä ja enemmän vauhtia haluaville löytyy mm. ulkotilojen kautta koukkaava mäki, jossa viiletetään donitsirenkaiden kanssa. Tasatunnein pääaltaassa alkaa aaltoilla kun aaltokone käynnistyy. Välillä voi käydä hemmottelemassa itseään porealtaan 37-asteisessa vedessä tai hierovan suihkun alla.

www.scandichotels.fi/hotellit/suomi/nokia/scandic-eden-nokia/kylpyla

Paratiisikatu 2, Nokia (kartalla)

Tekemistä
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti