Orimattila – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan kaikki nähtävyyksiä koskevat vinkit sekä osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta.
Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun lopusta.

Hotelli Teltta - Ekologinen ja elämyksellinen majapaikka

Orimattilan kehräämöllä on pieni "telttakylä", joka on rakennettu vanhan villatehtaan ullakolle. Villatehdas on yli 120 vuotta vanha. Telttakylässä voi viettää ikimuistoisen yön yksin tai perheen kanssa. Teltat on eristetty ja niissä on lämmitys ja koneellinen ilmanvaihto, valot ja sähköpistorasiat. Tarjolla on 10 kpl. kahden hengen telttoja, 1 yhden hengen teltta ja 1 perheteltta. WC-, suihku- ja keittiötilat ovat yhteiset. Suunnittelijana kansainvälisesti tunnettu arkkitehti Antti Evävaara.

www.booking.com/hotel/fi/hotell-teltta-orimattila.fi.html

Pakaantie 1, Orimattila (kartalla)

Yöpyminen

Loma-Lassila - mökkimajoitusta ja aktiivisia maatilaleirejä lapsiperheille

Miten olisi irtiotto arjesta, puhtaan ilman hengittely metsän siimeksessä, lintujen livertelyn kuuntelu aamuisin ja eläinten touhujen seuraaminen. Loma-Lassilassa voit majoittua hirsimökissä, ja täällä tämä kaikki onnistuu. Lisäksi kesä-heinäkuussa (2021) toteutetaan lapsiperheille aktiivisia maatilaleirejä, joiden aikana pääsette ohjatusti tutustumaan maatilan eläimiin, niiden hoitoon (jokainen saa oman hoitoeläimen loman ajaksi), maatilan arkeen ja siihen, miten puuro päätyy pellolta lautaselle.

www.loma-lassila.fi

Pakkalantie 48, Artjärvi, Orimattila (kartalla)

Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille