Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Päijät-Häme – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Asikkala

Urajärven kartano ja kulttuuripuisto

Urajärven eteläiseen päätyyn niemenkärjelle 1600-luvulla rakennettu hyvin säilynyt kartano, joka pysyi lähes 250 vuotta aatelisen von Heideman -suvun hallussa. Kartanomuseo paikasta tuli kun suvun viimeiset edustajat testamenttasivat sen tähän tarkoitukseen.

Heinola

Hotelli Kumpeli Spa - Ketjuista riippumaton viihtyisä kylpylähotelli

Kauniilla paikalla, järven rannalla ja aivan Tähtiniemen sillan kupeessa sijaitseva Kumpeli ei ole pelkästään sijainniltaan oiva yöpymispaikka kolmisen kilometriä Heinolan keskustasta, vaan myös aikuiseen makuun suunniteltu rentoutumiskylpylä.

Heinola DiscGolfPark World

Heinolan 18-väylänen frisbeegolfrata haastaa jopa kokeneemmankin pelaajan. Radan luokitus on AAA1. Radasta on pari eri versiota, pidempi ja lyhyempi. Pidemmällä versiolla väylät ovat pituudeltaan 90-250 metrin välillä. Pidempi versio on maksullinen.

Hollola

Kiikunlähde

Uskomattoman hienon värinen lähde keskellä luontoa. Satumainen luontokohde on upea nähtävyys.

Iitti

Kahvila Rantamesta - Reilu taukopaikka Vuolenkoskella

Rento rantaravintola seututien 363 varrella, jonka terassilla on hyvä nauttia vaikka kahvia, jäätelöä ja maittavia pitsoja ja burgereita.

Iitin maatilatori

Kiva tunnelma, hyvä palvelu, 100%. kotimaisa Helppo poiketa vt12 varrella Kausalassa . Toimivan maatilan pihapiirissä. Yli sadan tuottajan myyntipiste ja kahvio.

Kärkölä

Huovilan puisto

Vaikuttava, klassisen kaunis puisto jonka yhteydessä mukava kotiseutumuseo. Myös mahdollisuus metsävaellukseen.

Lahti

Pelisali Pincade - Flippereitä ja arcade-pelikoneita

Pincade on klassinen peliluola, jossa pääset lätkimään flippereitä ja tykittämään räiskintäpelejä vanhojen hyvien aikojen arcade-pelikoneilla pelkällä sisäänpääsymaksulla. Koneet ovat hyvässä kunnossa ja toimivat kuten pitääkin.

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha

Marolan kotieläinpihalla tutustut kotieläimiin, kuten koiriin, poneihin ja aaseihin, lampaisiin, vuohiin, ankkoihin, laamoihin, sikoihin ja kanoihin.

Orimattila

Loma-Lassila - mökkimajoitusta ja aktiivisia maatilaleirejä lapsiperheille

Miten olisi irtiotto arjesta, puhtaan ilman hengittely metsän siimeksessä, lintujen livertelyn kuuntelu aamuisin ja eläinten touhujen seuraaminen. Loma-Lassilassa voit majoittua hirsimökissä, ja täällä tämä kaikki onnistuu.

Hotelli Teltta - Ekologinen ja elämyksellinen majapaikka

Orimattilan kehräämöllä on pieni "telttakylä", joka on rakennettu vanhan villatehtaan ullakolle. Villatehdas on yli 120 vuotta vanha. Telttakylässä voi viettää ikimuistoisen yön yksin tai perheen kanssa.

Padasjoki

Naivistitaiteilija Enni Idin mökki Padasjoella

Enni Idin oli itseoppinut naivistitaiteilija, jonka taiteilijakoti sijaitsee Padasjoella, Kellosalmen kylässä. Se on kauttaaltaan koristeltu kukka- ja lehvämaalauksin, jotka kissojen lisäksi olivat hänen lempiaiheitaan.

Kelvenne ja sen hiekkarannat (Päijänteen kansallispuisto)

Kelvenne on harjusaari Päijänteen kansallispuistossa. Se on erittäin suosittu veneily- ja retkeilykohde, eikä vähiten upeitten hiekkarantojensa ansiosta.

Sysmä

Suomen Harmonikkamuseo

Tauno Ylösen yksityisnäyttely harmonikoista. Omistaja kertoo itse niistä tarinoita.

Hartola

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti