Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rauma on yksi Länsi-Suomen parhaista vierailupaikoista, ja sen ainutlaatuinen, Pohjoismaiden suurin vanha puutaloalue on kesäisin myös muualta Suomesta peräisin olevien matkailijoiden suosiossa. Rauman tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
koristekuva Suomen toiseksi vanhin kaupunki Porvoo on ympäri vuoden mutta etenkin keskikesällä ja -talvella Suomen kenties hienoin vierailupaikka Siellä on kansainvälistä tunnelmaa, jota ei muista Suomen pikkukaupungeista löydy. Porvoon tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Päijät-Häme – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Asikkala

Urajärven kartano ja kulttuuripuisto

Urajärven eteläiseen päätyyn niemenkärjelle 1600-luvulla rakennettu hyvin säilynyt kartano, joka pysyi lähes 250 vuotta aatelisen von Heideman -suvun hallussa. Kartanomuseo paikasta tuli kun suvun viimeiset edustajat testamenttasivat sen tähän tarkoitukseen.

Heinola

Tsaarinpoppeli - Suomen suurin puu ja Heinolan ylpeys

Heinolan rantapuistossa kasvaa legendaarinen Tsaarinpoppeli, joka on sekä puun laji, että tälle puuyksilölle annettu nimi. Tsaarinpoppeli oli ainoa puu, joka jäi pystyyn kun Kymijoki tulvi voimalla yli äyräidensä vuonna 1901 ja vei kaikki muut puut mennessään.

Hotelli Kumpeli Spa - Ketjuista riippumaton viihtyisä kylpylähotelli

Kauniilla paikalla, järven rannalla ja aivan Tähtiniemen sillan kupeessa sijaitseva Kumpeli ei ole pelkästään sijainniltaan oiva yöpymispaikka kolmisen kilometriä Heinolan keskustasta, vaan myös aikuiseen makuun suunniteltu rentoutumiskylpylä.

Hollola

Kiikunlähde

Uskomattoman hienon värinen lähde keskellä luontoa. Satumainen luontokohde on upea nähtävyys.

Iitti

Kahvila Rantamesta - Reilu taukopaikka Vuolenkoskella

Rento rantaravintola seututien 363 varrella, jonka terassilla on hyvä nauttia vaikka kahvia, jäätelöä ja maittavia pitsoja ja burgereita.

Iitin maatilatori

Kiva tunnelma,hyvä palvelu,100%. kotimaisa Helppo poiketa vt12 varrella Kausalassa . Toimivan maatilan pihapiirissä. Yli sadan tuottajan myyntipiste ja kahvio.

Lahti

Pelisali Pincade - Flippereitä ja arcade-pelikoneita

Pincade on klassinen peliluola, jossa pääset lätkimään flippereitä ja tykittämään räiskintäpelejä vanhojen hyvien aikojen arcade-pelikoneilla pelkällä sisäänpääsymaksulla. Koneet ovat hyvässä kunnossa ja toimivat kuten pitääkin.

Yli-Marolan 4H-kotieläinpiha

Marolan kotieläinpihalla tutustut kotieläimiin, kuten koiriin, poneihin ja aaseihin, lampaisiin, vuohiin, ankkoihin, laamoihin, sikoihin ja kanoihin.

Orimattila

Loma-Lassila - mökkimajoitusta ja aktiivisia maatilaleirejä lapsiperheille

Miten olisi irtiotto arjesta, puhtaan ilman hengittely metsän siimeksessä, lintujen livertelyn kuuntelu aamuisin ja eläinten touhujen seuraaminen. Loma-Lassilassa voit majoittua hirsimökissä, ja täällä tämä kaikki onnistuu.

Padasjoki

Naivistitaiteilija Enni Idin mökki Padasjoella

Enni Idin oli itseoppinut naivistitaiteilija, jonka taiteilijakoti sijaitsee Padasjoella, Kellosalmen kylässä. Se on kauttaaltaan koristeltu kukka- ja lehvämaalauksin, jotka kissojen lisäksi olivat hänen lempiaiheitaan.

Kelvenne ja sen hiekkarannat (Päijänteen kansallispuisto)

Kelvenne on harjusaari Päijänteen kansallispuistossa. Se on erittäin suosittu veneily- ja retkeilykohde, eikä vähiten upeitten hiekkarantojensa ansiosta.

Sysmä

Suomen Harmonikkamuseo

Tauno Ylösen yksityisnäyttely harmonikoista. Omistaja kertoo itse niistä tarinoita.

Hartola

Kärkölä

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti