Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Oripää – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Oripään frisbeegolfrata - Rento kesäpäivän höntsäilyrata

Puustoittuneelle entiselle hekkakuopalle rakennettu 9-vöyläinen tekninen rata, jolla hyväkuntoiset tiiauspaikat ja helpohkot, aloittelijaystävälliset väylät, joiden välillä on helppo liikkua. Erillinen, pieni alue puttailun harjoitteluun ja pituusheittoalue. Maltillisesti metsää ja sopivasti korkeuseroja. Vieressä pieni kioski/kahvila, jota juuri remontoitiin kun olimme täällä. Runsaasti paikoitustilaa. Alueella myös ampumarata ja "Hipon pulkkamäki" talvisin. Hyvä myös pienemmille pelaajille.

frisbeegolfradat.fi/rata/oripaan_okra-rata/

Kangastuvantie 39, Oripää (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille

Uimapaikka hiekkakuopalla

Oripään vapaa-aikakeskuksen uimapaikalla voi pulahtaa laiturilta uimaan pieneen hekkakuopalle syntyneeseen lampeen, jonka vieressä on kopperot vaatteidenvaihtoon. Erittäin rauhallinen, tänäänkään ei ketään muita paikalla. Uimaveden mikrobiologinen laatu kunnossa, raportti löytyy. Paljon hiekkaa, jota kaivella, melkein kuin hiekkarannalla olisi.

60.864263,22.739632 (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille

Kuntoportaat

Frisbeegolfin ja uimisen ohessa sykkeen saa mukavasti nousemaan kun juoksee ylös ja alas hiekkakuopilta myös löytyviä kuntoportaita pitkin. Sadat askelmat odottavat sinua.

60.865357,22.737711 (kartalla)

Tekemistä

Oripään OKRA-frisbeegolfrata

Puustoittuneelle entiselle hekkakuopalle rakennettu tekninen rata, jonka pro-radalla on 24 väylää ja perheradalla 10. Tiiauspaikat ja opasteet hyväkuntoisia. Erillinen, pieni alue puttailun harjoitteluun ja pituusheittoalue. Maasto on kumpuilevaa ja korkeuserojakin löytyy kiitettävästi. Vieressä pieni kioski/kahvila, jota juuri remontoitiin kun olimme täällä. Runsaasti paikoitustilaa. Perherata sopii oikein hyvin pikku aloittelijoille ja muut radat haastavat kokeneekin mukavasti.

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Toimituksemme käy läpi vinkit ennen julkaisua. Julkaisemme vinkit, jotka ovat asiallisia, ajantasaisia ja relevantteja. Tarpeen mukaan voimme stilisoida vinkkejä, kuten korjata kirjoitusvirheitä. Kun julkaistun vinkin tiedot vanhenevat tai muut syyt sitä edellyttävät, voimme poistaa vinkin. Lähettämällä vinkin hyväksyt nämä periaatteet.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti