Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Espanjan itärannikolla, Costa Blancalla sijaitsevan Alicanten keskustaa koristaa kilometrin mittainen hiekkaranta. Lämpimiä ilmoja ja aurinkoa alun perin Lucentumina eli Valon kaupunkina tunnetussa Alicantessa riittääkin, ja sinne voi matkustaa lämpimään lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Lue Alicanten pientä matkaopasta
koristekuva Dubrovnik kuuluu Euroopan romanttisimpiin ja unelmanomaisimpiin lomakohteisiin, jonne matkustetaan paljon ympäri vuoden.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Oripää – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Oripään frisbeegolfrata - Rento kesäpäivän höntsäilyrata

Puustoittuneelle entiselle hekkakuopalle rakennettu 9-vöyläinen tekninen rata, jolla hyväkuntoiset tiiauspaikat ja helpohkot, aloittelijaystävälliset väylät, joiden välillä on helppo liikkua. Erillinen, pieni alue puttailun harjoitteluun ja pituusheittoalue. Maltillisesti metsää ja sopivasti korkeuseroja. Vieressä pieni kioski/kahvila, jota juuri remontoitiin kun olimme täällä. Runsaasti paikoitustilaa. Alueella myös ampumarata ja "Hipon pulkkamäki" talvisin. Hyvä myös pienemmille pelaajille.

frisbeegolfradat.fi/rata/oripaan_okra-rata/

Kangastuvantie 39, Oripää (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille

Uimapaikka hiekkakuopalla

Oripään vapaa-aikakeskuksen uimapaikalla voi pulahtaa laiturilta uimaan pieneen hekkakuopalle syntyneeseen lampeen, jonka vieressä on kopperot vaatteidenvaihtoon. Erittäin rauhallinen, tänäänkään ei ketään muita paikalla. Uimaveden mikrobiologinen laatu kunnossa, raportti löytyy. Paljon hiekkaa, jota kaivella, melkein kuin hiekkarannalla olisi.

60.864263,22.739632 (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille

Kuntoportaat

Frisbeegolfin ja uimisen ohessa sykkeen saa mukavasti nousemaan kun juoksee ylös ja alas hiekkakuopilta myös löytyviä kuntoportaita pitkin. Sadat askelmat odottavat sinua.

60.865357,22.737711 (kartalla)

Tekemistä

Oripään OKRA-frisbeegolfrata

Puustoittuneelle entiselle hekkakuopalle rakennettu tekninen rata, jonka pro-radalla on 24 väylää ja perheradalla 10. Tiiauspaikat ja opasteet hyväkuntoisia. Erillinen, pieni alue puttailun harjoitteluun ja pituusheittoalue. Maasto on kumpuilevaa ja korkeuserojakin löytyy kiitettävästi. Vieressä pieni kioski/kahvila, jota juuri remontoitiin kun olimme täällä. Runsaasti paikoitustilaa. Perherata sopii oikein hyvin pikku aloittelijoille ja muut radat haastavat kokeneekin mukavasti.

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti