Oripää – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan kaikki nähtävyyksiä koskevat vinkit sekä osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta.
Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun lopusta.

Työvaate aitta

Oripään kauniissa maaseutumaisemissa sijaitseva Työvaate aitta on sekä paikallisesti että verkossa maanlaajuisesti palveleva työvaate- ja sisustusliike. Tule tutustumaan kodin, työvaatteiden ja sisustustuotteiden aarreaittaan Työvaate aittaan, Oripäähän.

Www.tyovaateaitta.fi

Vuotavantie 16 (kartalla)

Ostokset

Oripään OKRA-frisbeegolfrata

Puustoittuneelle entiselle hekkakuopalle rakennettu tekninen rata, jonka pro-radalla on 24 väylää ja perheradalla 10. Tiiauspaikat ja opasteet hyväkuntoisia. Erillinen, pieni alue puttailun harjoitteluun ja pituusheittoalue. Maasto on kumpuilevaa ja korkeuserojakin löytyy kiitettävästi. Vieressä pieni kioski/kahvila, jota juuri remontoitiin kun olimme täällä. Runsaasti paikoitustilaa. Perherata sopii oikein hyvin pikku aloittelijoille ja muut radat haastavat kokeneekin mukavasti.

Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille

Kuntoportaat

Frisbeegolfin ja uimisen ohessa sykkeen saa mukavasti nousemaan kun juoksee ylös ja alas hiekkakuopilta myös löytyviä kuntoportaita pitkin. Sadat askelmat odottavat sinua.

60.865357,22.737711 (kartalla)

Tekemistä Hyvä kesäisin

Uimapaikka hiekkakuopalla

Oripään vapaa-aikakeskuksen uimapaikalla voi pulahtaa laiturilta uimaan pieneen hekkakuopalle syntyneeseen lampeen, jonka vieressä on kopperot vaatteidenvaihtoon. Erittäin rauhallinen, tänäänkään ei ketään muita paikalla. Uimaveden mikrobiologinen laatu kunnossa, raportti löytyy. Paljon hiekkaa, jota kaivella, melkein kuin hiekkarannalla olisi.

60.864263,22.739632 (kartalla)

Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille