Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Ilmoitus
Kuvituskuva
Kuvituskuva (täyskuva)

Parikkala – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Parikkalan patsaspuisto

Yli 560 moniaiheista betonipatsasta, jotka Veijo Rönkkönen loi 50-vuotisen taiteilijanuransa aikana, odottelevat katselijoita ripoteltuina patsaspuiston luonnonläheiseen ja rehevään puutarhaan. Paikka on erikoinen, täysin ainutlaatuinen Suomessa ja maailmallakin, ja pakko sanoa, jossain määrin häiriintynyt ja pelottavakin. Sisäänpääsymaksun voi itse päättää 2-5€ väliltä. Puisto on Parikkalan keskustasta 8 km päässä Valtatie 6 pitkin. Puiston vieressä on levähdysalue, jolle auton voi parkkeerata.

www.patsaspuisto.net/

Kuutostie 611, Koitsanlahti, Parikkala (kartalla)

Nähtävää

Ilosen Pässin maalaispuoti ja kahvila

Kuutostien varrella sijaitsee Iloisen pässin maalaispuoti, jonne on hyvä piipahtaa syömään, kahville tai ostoksille. Tarjolla on mahtavan kokoisia burgereita, suolaisia piirakoita, makeita sämpylöitä, korvapuustia, luomujäätelöä ja kahvia. Aika ajoin kahvilassa esiintyy lähiseudun muusikoita. Putiikin puolelta löytyy persoonallisia käsitöitä, elintarvikkeita lähituottajilta (esim. luomuspelttiä, juustoja, sinappeja ja uukuniemeläistä biisonia). Pihalla vieraita tervehtivät lampaat ja kanit.

www.xn--iloinenpssi-s8a.fi/

Kuutostie 470, Koitsanlahti, Parikkala (kartalla)

Ruokailu
Ostokset

Rajamailla.fi

Rajamailla.fi on matkailuverkkokauppa, mistä saa tietoa alueen majoitus-, ruoka-, välinevuokraus-, sekä ohjelmapalveluista ja kaikki tämä voidaan myös varata suoraan verkkokaupasta. Lisäksi sivustolla on paljon tietoa alueen retkeilykohteista ja tapahtumista.

rajamailla.fi/

Osoite: Parikkala

Nähtävää
Tekemistä
Ruokailu
Ostokset
Yöpyminen
Hyvä kesäisin
Hyvä talvisin
Hyvä lapsiperheille
Vauhdikas
Rauhallinen

Lisätietoa vinkin jättäjästä: simmes.fi/

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti