Pyhtää – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan kaikki nähtävyyksiä koskevat vinkit sekä osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta.
Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun lopusta.

Stockforsin tehdasalue ja Nykytaidefestivaali Stockfors Art Festival

Sitä, mitä on jäljellä täällä aikoinaan toimineesta Suomen suurimmasta puuhiomosta voi katsella Stockforsin tehdasalueella. Täällä on vanhoja tehdashalleja, voima-asema ja patruunatalo tehdasalueen keskellä, jossa aikoinaan asui alueen isännöitsijä. Vuotuista Stockfors Art Festival-tapahtumaa on niinikään järjestetty täällä, jonka aikana teollisuushalleissa on ollut esillä ammattikorkeakoulujen kuvataidelinjoilta valmistuvien opiskelijoiden ja myös ammattitaiteilijoiden töitä.

www.stockforsvillage.fi

Hiomonkuja 6, Pyhtää (kartalla)

Nähtävää

Villa Kaunisvirta - Lumoava kelomökki Paljulla joen äärellä

Villa Kaunisvirta on upea kelohirsinen vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön Pyhtäällä, noin 100 km Helsingistä itään. Mökki sijaitsee joen äärellä, aivan luonnon helmassa. Majoitus 12:lle kahdessa erillisessä mökissä, päärakennuksessa ja erillisessä saunarakennuksessa. Palju vuokrattavissa. Mökillä on myös grillikatos, hieno perinnehirsinen varastoaitta ja puucee. Rannassa uimalaituri.

kotteria.com/vuokramokit/kaunisvirta/

Strukantie 38, 49270 Pyhtää (kartalla)

kotteria.com : Lisätietoa vinkin jättäjästä

Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin

Vuokramökki Struka, palju ja biljardi

Villa Struka on kuvankaunis vuokrattava lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä. Vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan joen äärellä kauniilla puutarhan ympäröimällä nurmitontilla. Mökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, huvimaja ja erikseen vuokrattavissa myös ulkopalju ja rantasauna. Majoitus 12-16 henkilölle!

kotteria.com/vuokramokit/strukan_vuokramokki/

Strukantie 24, 49270 Pyhtää (kartalla)

kotteria.com/vuokramokit/ : Lisätietoa vinkin jättäjästä

Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Skitunäs merenrantamökki

Villa Skitunäs on upea lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Skitunäsin vuokramökki on kaikilla mukavuuksilla varustettu ympärivuotiseen käyttöön soveltuva loma-asunto, joka sijaitsee aivan meren äärellä kauniilla metsäisellä nurmitontilla. Vuokramökin yhteydessä on laajat terassit, venelaituri, uimaranta ja hirsinen grillikota.

kotteria.com/vuokramokit/skitunasin_vuokramokki/

Skitunäsintie 272D, 49270 Pyhtää (kartalla)

kotteria.com/vuokramokit/ : Lisätietoa vinkin jättäjästä

Yöpyminen Hyvä kesäisin Hyvä talvisin Hyvä lapsiperheille Rauhallinen

Cafe Sagitta - Täällä nautitaan kesästä ja kiireettömyydestä

Kauniissa merellisessä ympäristössä Lökören pienvenesatamassa sijaitseva hyvällä maulla sisustettu kahvila. Hyvä valikoima terassijuomia ja tuoreita sämpylöitä ja muuta suolaista pikkupurtavaa ja makeita herkkupaloja. Ei kuitenkaan isompia ruoka-annoksia. Häntää heiluttaa vieraille terassikoira Bruno. Aina aurinkoisella terassilla on mukava löhöillä sohvilla ja ihailla merimaisemaa. Motto: Jos ei ole mitään tekemistä, tee se täällä. :)

www.facebook.com/cafesagitta/

Lökörentie 54, Pyhtää (kartalla)

Ruokailu