Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Puerto de la Cruz on parhaimmillaan lokakuun alusta maaliskuun loppuun. Suomesta Teneriffalle lentävä laskeutuu lähes poikkeuksetta sen eteläiselle lentoasemalle, josta on noin puolentoista tunnin matka Puerto de la Cruziin.
koristekuva Hivenen syrjässä sijaitseva Puerto de Mogn on Gran Canarian etelärannikon helmiä, sillä se on tunnetusti autenttisempi ja vähemmän räikeä turistipaikka kuin muut etelärannikon lomapaikat
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kymenlaakso
Kymenlaakso (täyskuva)

Kymenlaakso – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Hamina

Aholafarmilta elämyksiä ja oikeaa lähiruokaa aidossa maalaismiljöössä

Haminassa sijaitseva Aholafarm on varma valinta maatilamatkailua harkitsevalle. Monipuolinen aktiviteettivalikoimamme, herkulliset ruokamme ja ystävällinen asiakaspalvelumme muodostavat kokonaisuuden, joka antaa sinulle ja seurueellesi uutta puhtia työhön tai vapaa-aikaan.

Kotka

Jussin jättikirppis - Kotkan suurin ja paras kirpputori

Vaihtoehto tunkkaisille ja vanhoilta vaatteilta haiseville kirppiksille, tämä on toista maata. Valoisan ja avaran hallin käytävät ovat leveitä, joten kukaan ei hermostu vaikka jäisit kärryinesi tutkimaan loossin tarjontaa pitemmäksikin aikaa.

Kumparepuisto - Kotkan paras pulkkamäki

Kuuden hehtaarin kumpuileva ulkoilu- ja virkistysalue, jonka korkein kumpare kohoaa 45 metriin merenpinnasta. Talviaikaan tämä on oiva ja suosittu paikka laskea mäkeä pulkalla.

Kouvola

Lounasravintola Mimosan Aito - Suomen parhaaksi lounasravintolaksi äänestetty vuonna 2020

Täältä saa maukasta ja värikästä ruokaa, josta tykkää niin sekaani kuin vegaani. Ruoan puhtauteen, monipuolisuuteen ja ravitsevuuteen selvästi panostetaan. Kasviksia ja vihanneksia käytetään paljon, ja ruoat ovat täynnä hyviä hiilihydraatteja ja proteiineja.

Suomen Kultareitti

Jo vuodesta 1957 toiminnassa olevan perheyrityksen ohjelmallinen Suomen Kultareitti Repoveden kansallispuistoon. Haitarimusiikkia, upeita maisemia, historiaa ja käynti Mäntysaaren kappelissa.

Pyhtää

Sea Hotel Mäntyniemi - Luonnonläheinen ja rauhallinen hotelli meren äärellä

Itse Pyhtään kirkonkylässä ei ole hotelleja. Lähin hotelli on noin 20 kilometrin ja 25 minuutin ajomatkan päässä Siltakylässä sijaitseva Sea Hotel Mäntyniemi. Hotelli on matkan arvoinen, kaikki on täällä kohdallaan. Mäntypuinen miljöö ja maisema merelle on aivan ihana.

Kivikosken kelohirsimökki, palju ja näköalasauna

Kivikoskien vuokramökki on kuvankaunis vuokrattava kelohirsinen lomakohde Pyhtäällä, vain noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

Miehikkälä

Virolahti

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti