Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Äkkilähtöjen avulla voit löytää tavallista edullisemman matkan tai päätyä seikkailulle yllättävään paikkaan. Mutta mitä pitää ottaa huomioon ennen äkkilähdön varaamista? Lue kattava tietopaketti matkailijalle!
koristekuva Frankfurt on suuri liikenteen solmukohta ja sinne on Suomestakin suhteellisen helppo päästä. Suoria lentoja on sen verran, että välilaskullisia lentoja ei ole välttämätöntä katsella. Suomalaiset matkustavat lähes poikkeuksetta Frankfurtin lentoasemalle, jolta juna on kaikkein paras ja nopein kyyti kaupunkiin.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Kymenlaakso
Kymenlaakso (täyskuva)

Kymenlaakso – Vinkkejä ja matkakohteita

Tälle sivulle on koottu maakunnan uusimmat vinkit. Lisää paikkakuntakohtaisia vinkkejä ja tarkempia tietoja näet napsauttamalla paikkakunnan nimeä.

Hamina

Aholafarmilta elämyksiä ja oikeaa lähiruokaa aidossa maalaismiljöössä

Haminassa sijaitseva Aholafarm on varma valinta maatilamatkailua harkitsevalle. Monipuolinen aktiviteettivalikoimamme, herkulliset ruokamme ja ystävällinen asiakaspalvelumme muodostavat kokonaisuuden, joka antaa sinulle ja seurueellesi uutta puhtia työhön tai vapaa-aikaan.

Kotka

Merenrantamökki Rantakari ja upeat saaristomaisemat

Kotkan Tiutisessa viihtyisä mökki perheille ja pienille porukoille aivan meren äärellä. Tule rentoutumaan ja aisti Tiutisen kylätunnelmaa. Puulämmitteinen sauna tarjoaa pehmeät löylyt ja merivesi virkistää mukavasti!

Liikkumista lapsille

Paikka jossa viihtyy hyvin pojat, jotka tykkää urheilusta ja liikkumisesta. Juoksemista, kiipeilemistä, ajamista

Kouvola

Lounasravintola Mimosan Aito - Suomen parhaaksi lounasravintolaksi äänestetty vuonna 2020

Täältä saa maukasta ja värikästä ruokaa, josta tykkää niin sekaani kuin vegaani. Ruoan puhtauteen, monipuolisuuteen ja ravitsevuuteen selvästi panostetaan. Kasviksia ja vihanneksia käytetään paljon, ja ruoat ovat täynnä hyviä hiilihydraatteja ja proteiineja.

Suomen Kultareitti

Jo vuodesta 1957 toiminnassa olevan perheyrityksen ohjelmallinen Suomen Kultareitti Repoveden kansallispuistoon. Haitarimusiikkia, upeita maisemia, historiaa ja käynti Mäntysaaren kappelissa.

Pyhtää

Vuokramökki Struka, palju ja biljardi

Villa Struka on kuvankaunis vuokrattava lomakohde Sinulle ja perheellesi tai yrityksen kokous- ja virkistymistarpeisiin Pyhtäällä.

Villa Kaunisvirta - Lumoava kelomökki Paljulla joen äärellä

Villa Kaunisvirta on upea kelohirsinen vuokramökki ympärivuotiseen käyttöön Pyhtäällä, noin 100 km Helsingistä itään. Mökki sijaitsee joen äärellä, aivan luonnon helmassa. Majoitus 12:lle kahdessa erillisessä mökissä, päärakennuksessa ja erillisessä saunarakennuksessa.

Miehikkälä

Virolahti

Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti