Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Rauma on yksi Länsi-Suomen parhaista vierailupaikoista, ja sen ainutlaatuinen, Pohjoismaiden suurin vanha puutaloalue on kesäisin myös muualta Suomesta peräisin olevien matkailijoiden suosiossa. Rauman tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
koristekuva Suomen toiseksi vanhin kaupunki Porvoo on ympäri vuoden mutta etenkin keskikesällä ja -talvella Suomen kenties hienoin vierailupaikka Siellä on kansainvälistä tunnelmaa, jota ei muista Suomen pikkukaupungeista löydy. Porvoon tärkeimmät alueet, niiden nähtävyydet ja majapaikat
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Raisio – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kukkatalo

Pirilän Kukkatalo Raisiossa on kaikkien viherpeukaloiden unelmapaikka. Täällä on kasvihuonekaupalla kaikenlaista värikästä ja vehreää omaan puutarhaan tai vain ajan kuluksi katseltavaksi. Kukkien, siementen, taimien ja kaikenlaisten kasvien lisäksi löytyy tietysti myös kukkakoreja, ruukkuja, telineitä, puutarhatyökaluja, ja kaikenlaista koristetta pihapiiriä piristämään.

www.kukkatalo.fi/

Piriläntie 2, Raisio (kartalla)

Tekemistä
Ostokset

Kauppakeskus Mylly - Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus

Mylly on valtavan kokoinen kauppakeskus Raision ja Turun rajan tuntumassa. Täällä on yli 150 liikettä, joiden joukkoon mahtuu niin tavarataloja, urheilutarvikeliikkeitä, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja monenlaisia erikoisliikkeitä. Parkkipaikkoja on enemmän kuin riittävästi. Muutaman minuutin ajomatkan etäisyydellä Myllystä löytyy myös muita kauppoja, kuten Ikea, Verkkokauppa.com, Bauhaus, Plantagen, Gigantti ja Scandinavian Outdoor Store (entinen Partiovaruste).

www.kauppakeskusmylly.fi/

Myllynkatu 1, Raisio (kartalla)

Ruokailu
Ostokset

Haunisten allas ja sen ympäri kulkeva luontopolku

Haunisten allas on vuoteen 2012 raakavesivarastona käytetty tekojärvi, jonka ympäri kiertää nykyään noin 4 kilometrin luontopolku. Osa polusta on helppokulkuista hiekkatietä, osa metsäisiä polkuja. Korkeuseroja ei kuitenkaan ole nimeksikään ja reitin varrella on pari taukopaikkaa, joilla on laavu ja voi grillata vaikka makkaraa. Täällä on myös huussi. Reitti sopii hyvin päiväretkeksi lapsienkin kanssa. Auton voi jättää aivan altaan vieressä olevalle parkkipaikalle Santaojantien lopussa.

www.raisio.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ulkoilu/puistot-ja-ulkoilualueet/luontopolut

Haunisten allas, Santaojantie, 21200 Raisio (kartalla)

Tekemistä
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti