Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Espanjan itärannikolla, Costa Blancalla sijaitsevan Alicanten keskustaa koristaa kilometrin mittainen hiekkaranta. Lämpimiä ilmoja ja aurinkoa alun perin Lucentumina eli Valon kaupunkina tunnetussa Alicantessa riittääkin, ja sinne voi matkustaa lämpimään lähes mihin vuodenaikaan tahansa. Lue Alicanten pientä matkaopasta
koristekuva Dubrovnik kuuluu Euroopan romanttisimpiin ja unelmanomaisimpiin lomakohteisiin, jonne matkustetaan paljon ympäri vuoden.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Raisio – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä menovinkkejä ja kerro hienoista nähtävyyksistä ja muista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Kukkatalo

Pirilän Kukkatalo Raisiossa on kaikkien viherpeukaloiden unelmapaikka. Täällä on kasvihuonekaupalla kaikenlaista värikästä ja vehreää omaan puutarhaan tai vain ajan kuluksi katseltavaksi. Kukkien, siementen, taimien ja kaikenlaisten kasvien lisäksi löytyy tietysti myös kukkakoreja, ruukkuja, telineitä, puutarhatyökaluja, ja kaikenlaista koristetta pihapiiriä piristämään.

www.kukkatalo.fi/

Piriläntie 2, Raisio (kartalla)

Tekemistä
Ostokset

Kauppakeskus Mylly - Varsinais-Suomen suurin kauppakeskus

Mylly on valtavan kokoinen kauppakeskus Raision ja Turun rajan tuntumassa. Täällä on yli 150 liikettä, joiden joukkoon mahtuu niin tavarataloja, urheilutarvikeliikkeitä, vaateliikkeitä, ravintoloita, kahviloita ja monenlaisia erikoisliikkeitä. Parkkipaikkoja on enemmän kuin riittävästi. Muutaman minuutin ajomatkan etäisyydellä Myllystä löytyy myös muita kauppoja, kuten Ikea, Verkkokauppa.com, Bauhaus, Plantagen, Gigantti ja Scandinavian Outdoor Store (entinen Partiovaruste).

www.kauppakeskusmylly.fi/

Myllynkatu 1, Raisio (kartalla)

Ruokailu
Ostokset

Haunisten allas ja sen ympäri kulkeva luontopolku

Haunisten allas on vuoteen 2012 raakavesivarastona käytetty tekojärvi, jonka ympäri kiertää nykyään noin 4 kilometrin luontopolku. Osa polusta on helppokulkuista hiekkatietä, osa metsäisiä polkuja. Korkeuseroja ei kuitenkaan ole nimeksikään ja reitin varrella on pari taukopaikkaa, joilla on laavu ja voi grillata vaikka makkaraa. Täällä on myös huussi. Reitti sopii hyvin päiväretkeksi lapsienkin kanssa. Auton voi jättää aivan altaan vieressä olevalle parkkipaikalle Santaojantien lopussa.

www.raisio.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/liikunta-ja-ul...

Haunisten allas, Santaojantie, 21200 Raisio (kartalla)

Tekemistä
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti