Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi
Varsinais-Suomi (täyskuva)
Varsinais-Suomi

Sauvo – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Sauvon kesäteatteri - Iloista kesäteatteria jo vuodesta 1986

Sauvon kesäteatteri on tunnettu rempseästä ja yllätyksellisestä otteestaan, jonka mukaisesti he ovat laittaneet uusiin kuosiin niin satuja kuin historian merkkihenkilöitä. Yhtä jännittävää joka vuosi on myös seurata, miten ennen Sauvoa sijaitsevan ladon seinään pikku hiljaa rakentuva mainos antaa kerta kerralta enemmän vinkkejä kuluvan vuoden käsiteltävästä aiheesta. Kuten kesäteatterissa kuuluukin, väliajalla on aina tarjolla kahvia ja pullaa, mutta myös jäätelöä.

www.facebook.com/selkury

Vahtistentie 5, Sauvo (kartalla)

Tekemistä
Hyvä kesäisin
Hyvä lapsiperheille

Kankaanrannan puutarha - Aivan loistava puutarhamyymälä

Kesämatkaajille ehdoton pysähtymispaikka on Kankaanrannan puutarha aivan Sauvon keskustassa ja Sauvon-Kemiöntien varrella. Täällä on kasvihuonekaupalla mitä värikkäämpiä kesäkukkia, joita ihastella ja ostaa viemisiksi vaikka kesämökille tai tuliaisiksi. Kun sato kypsyy, täältä voi ostaa myös oman paikallisesti tuotettua mansikkaa, vadelmaa, herneitä ja muita vihanneksia. Kukat ja kasvit ovat hyvinhoidettuja ja elinvoimaisia, niiden valikoima on runsas ja myyjät hyväntuulisia. Kannattaa poiketa.

www.facebook.com/Kankaanrannan-puutarha-184120444966823/

Sauvontie 1, Sauvo (kartalla)

Ostokset
Hyvä kesäisin

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti