Sauvo – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Kuvituskuva

Tälle sivulle kootaan kaikki nähtävyyksiä koskevat vinkit sekä osa muun tyyppisistä vinkeistä. Näet kaikki muun tyyppiset vinkit valitsemalla aiheen alta.
Haluatko jakaa oman vinkkisi? Lähetä se palautelomakkeen kautta, joka löytyy sivun lopusta.

Kankaanrannan puutarha - Aivan loistava puutarhamyymälä

Kesämatkaajille ehdoton pysähtymispaikka on Kankaanrannan puutarha aivan Sauvon keskustassa ja Sauvon-Kemiöntien varrella. Täällä on kasvihuonekaupalla mitä värikkäämpiä kesäkukkia, joita ihastella ja ostaa viemisiksi vaikka kesämökille tai tuliaisiksi. Kun sato kypsyy, täältä voi ostaa myös oman paikallisesti tuotettua mansikkaa, vadelmaa, herneitä ja muita vihanneksia. Kukat ja kasvit ovat hyvinhoidettuja ja elinvoimaisia, niiden valikoima on runsas ja myyjät hyväntuulisia. Kannattaa poiketa.

www.facebook.com/Kankaanrannan-puutarha-184120444966823/

Sauvontie 1, Sauvo (kartalla)

Ostokset Hyvä kesäisin

Sauvon kesäteatteri - Iloista kesäteatteria jo vuodesta 1986

Sauvon kesäteatteri on tunnettu rempseästä ja yllätyksellisestä otteestaan, jonka mukaisesti he ovat laittaneet uusiin kuosiin niin satuja kuin historian merkkihenkilöitä. Yhtä jännittävää joka vuosi on myös seurata, miten ennen Sauvoa sijaitsevan ladon seinään pikku hiljaa rakentuva mainos antaa kerta kerralta enemmän vinkkejä kuluvan vuoden käsiteltävästä aiheesta. Kuten kesäteatterissa kuuluukin, väliajalla on aina tarjolla kahvia ja pullaa, mutta myös jäätelöä.

www.facebook.com/selkury

Vahtistentie 5, Sauvo (kartalla)

Tekemistä Hyvä kesäisin Hyvä lapsiperheille