Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Helsingin pohjoispuolella Uudellamaalla oleva Helsingin seutu on nähtävyyksiltään ja ajanvietteiltään monipuolinen alue. Kirkkonummi, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää ja Nurmijärvi ovat kaikki omalla tavallaan ainutlaatuisia vierailupaikkoja. Uudenmaan Helsingin seudun vierailupaikkoja ja hotelleja
koristekuva Vantaa on muodostunut entistä monipuolisemmaksi kaupungiksi, jossa on erityisen paljon kulttuuria ja jonne kannattaa mennä muutenkin kuin vain sen lentoasemalle. Vantaan parhaat vierailupaikat ja niiden lähellä olevat hotellit
Hyppysellinen maailmaa -uutiskirje
Maailmalla
Tuoreita kuulumisia Pienestä matkaoppaasta höystettynä lisukkeilla maailman ääristä, katetaan kuukausittain uutiskirjeessämme.
Ilmoitus
Savonlinna
Savonlinna (täyskuva)

Savonlinna – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Olavinlinna - Savonlinnan tunnetuin nähtävyys

Keskiaikainen linna Kyrönsalmen virran kallioluodolla. Opastetut kierrokset kuuluvat lipun hintaan, ja sellaiselle kannattaa ehdottomasti osallistua. Noin tunnin kestävän kierroksen jälkeen voi jatkaa tutustumista linnaan omin nokin. Paljon jyrkkiä portaikkoja. Ylhäältä avautuvat hienot maisemat. Ravintolasta saa suuhunpantavaa ja museomyymälästä voi ostaa matkamuistoja. Talvisin pysäköintipaikkoja on lähellä Olavinlinnaa Linnankadulla ja kesällä parkkihallissa Tottinkadun varrella.

www.kansallismuseo.fi/fi/olavinlinna

Linnankatu 7, Savonlinna (kartalla)

Nähtävää
Ruokailu
Ostokset
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Hotelli Lossiranta Lodge - Savonlinnan ikonisin näkymä suoraan Olavinlinnalle

Jos haluat majoittua pienessä ja idylisessä boutiquehotellissa, vastapäätä Olavinlinnaa ja istuskella iltaisin terassilla ihailemassa Savonlinnan ikonisinta maisemaa, Lossiranta Lodge on valintasi. Hotellia ympäröi vehreä puutarha, jossa voit vain oleskella tai vaikka nauttia aamupalaa. Oma laituri, jolta voit pulahtaa Saimaan vesiin uimaan. On sauna ja upea ulkoporeamme. Huoneet ovat viihtyisiä ja siistejä. Voit vuokrata polkupyörän käyttöösi ja lähteä sillä tutustumaan tienoisiin.

www.booking.com/hotel/fi/lossiranta-lodge.fi.html

Olavinkatu 8, Savonlinna (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen
Rauhallinen

Hotel Hospitz - Hienoa vanhanajan tunnelmaa

Hospitzissa voit majoittua Wanhassa Savonlinnassa, upeissa maisemissa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Olavinlinnasta. Tämän 1933 valmistuneen, Wivi Lönnin suunnitteleman hotellin kaikki 21 huonetta ovat omia yksilöitään, ja niissä mikään ulkopuolinen häiriötekijä pääse pilaamaan hyviä unia. Hotelli on kuuluisa myös erinomaisesta ravintolastaan, raikkaasta ja runsaasta aamiaisestaan ja puutarhaterassistaan, joka on erittäin viihtyisä.

www.booking.com/hotel/fi/family-hospitz.fi.html

Linnankatu 20, Savonlinna (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti