Suomi – Lisää kiinnostavia paikkoja
Uutta Pienessä matkaoppaassa
koristekuva Montenegron suosituin lomapaikka on Budva. Budvan puitteet kuten lukuisat rannat, venetsialaistyylinen vanhakaupunki ja täydet lomailijoille suunnatut palvelut ovat suotuisia hyvälle rantalomalle.
koristekuva Kroatian ja Albanian välissä sijaitseva Montenegro on yksi Euroopan pienimpiä ja uusimpia matkustusmaita. Rantalomilla siellä on käyty jo pitkään, ja jo Jugoslavian vuosikymmeninä etenkin Budvassa otettiin aurinkoa, mutta enemmän matkailijoita siellä alkoi käydä vasta 2010-luvulla.
Lue myös
koristekuvaViron kylpylät ovat äärimmäisen monipuolisia, ja niiden joukosta kuka tahansa voi löytää unelmiensa kylpylän. Eniten kylpylöitä on suurimmissa kaupungeissa, mutta kylpylähotelleja on myös pienillä paikkakunnilla ja kansallispuistoissa metsien keskellä. Lue lisää Viron kylpylöistä
Ilmoitus
Savonlinna
Savonlinna (täyskuva)

Savonlinna – Tekemistä, nähtävää ja vinkkejä

Autetaan toinen toisemme Suomen parhaiden paikkojen luo. Lähetä vinkkejä hienoista paikoista täällä tai muualla Suomessa, vaikka kotiseudullasi.

Olavinlinna - Savonlinnan tunnetuin nähtävyys

Keskiaikainen linna Kyrönsalmen virran kallioluodolla. Opastetut kierrokset kuuluvat lipun hintaan, ja sellaiselle kannattaa ehdottomasti osallistua. Noin tunnin kestävän kierroksen jälkeen voi jatkaa tutustumista linnaan omin nokin. Paljon jyrkkiä portaikkoja. Ylhäältä avautuvat hienot maisemat. Ravintolasta saa suuhunpantavaa ja museomyymälästä voi ostaa matkamuistoja. Talvisin pysäköintipaikkoja on lähellä Olavinlinnaa Linnankadulla ja kesällä parkkihallissa Tottinkadun varrella.

www.kansallismuseo.fi/fi/olavinlinna

Linnankatu 7, Savonlinna (kartalla)

Nähtävää
Ruokailu
Ostokset
Hyvä lapsiperheille
Rauhallinen

Hotelli Lossiranta Lodge - Savonlinnan ikonisin näkymä suoraan Olavinlinnalle

Jos haluat majoittua pienessä ja idylisessä boutiquehotellissa, vastapäätä Olavinlinnaa ja istuskella iltaisin terassilla ihailemassa Savonlinnan ikonisinta maisemaa, Lossiranta Lodge on valintasi. Hotellia ympäröi vehreä puutarha, jossa voit vain oleskella tai vaikka nauttia aamupalaa. Oma laituri, jolta voit pulahtaa Saimaan vesiin uimaan. On sauna ja upea ulkoporeamme. Huoneet ovat viihtyisiä ja siistejä. Voit vuokrata polkupyörän käyttöösi ja lähteä sillä tutustumaan tienoisiin.

www.booking.com/hotel/fi/lossiranta-lodge.fi.html

Olavinkatu 8, Savonlinna (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen
Rauhallinen

Hotel Hospitz - Hienoa vanhanajan tunnelmaa

Hospitzissa voit majoittua Wanhassa Savonlinnassa, upeissa maisemissa ja vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Olavinlinnasta. Tämän 1933 valmistuneen, Wivi Lönnin suunnitteleman hotellin kaikki 21 huonetta ovat omia yksilöitään, ja niissä mikään ulkopuolinen häiriötekijä pääse pilaamaan hyviä unia. Hotelli on kuuluisa myös erinomaisesta ravintolastaan, raikkaasta ja runsaasta aamiaisestaan ja puutarhaterassistaan, joka on erittäin viihtyisä.

www.booking.com/hotel/fi/family-hospitz.fi.html

Linnankatu 20, Savonlinna (kartalla)

Ruokailu
Yöpyminen

Kerro matkavinkkisi

Vinkkaa nähtävyydestä, kaupasta, ruokapaikasta, tapahtumasta tai ajanvietteestä – tai mistä tahansa hienosta asiasta.

Vinkin otsikko (esim. paikan nimi):
Kerro parilla kolmella lauseella lisää:
( 0 / 500 merkkiä käytetty )
Valitse seuraavista vaihtoehdoista ne, jotka sopivat vinkkiisi:
Verkkosivujen osoite:
Sijainti, mielellään katuosoite:
Lisätietoa sinusta tai yrityksestäsi:
Jos haluat, anna blogisi tai kotisivujesi osoite. Tieto näytetään jättämiesi vinkkien yhteydessä.
Lue verkkopalvelun käyttöehdot ja tietosuojakäytäntö.  |  Tietoa palvelusta  |  Mediakortti